sâmbătă, 26 august 2017

Perferul


După perioada de nemanifestare, Dumnezeu a creat un nou plan cuantic (al cincelea plan cuantic) - o nouă locuinţă / sferă / lume. Această Locuinţa a fost numită Perfer. Astfel a început al doilea ciclu cosmic. Perferul a fost, de fapt, atât un plan cuantic, câ şi o imensă planetă eterică, ce ocupa aproximativ întregul spaţiu ocupat astăzi de sistemul nostru solar. Pe planeta Perfer, totul a fost recreat. De fapt, pe Perfer a avut loc o nouă creaţie a lumii. Îngerii şi spiritele naturii au revenit din propriile lor locuinţe. Totodată, a avut loc o nouă creaţie a omului. În al doilea ciclu cosmic, s-au întrupat alte stele - spirite - de oameni, cu un nou tip de corp duh, formând a doua generaţie. 
În prima fază a existenţei Perferului, oamenii, îngerii şi spiritele naturii au convieţuit o lungă perioadă în Pacea lui Dumnezeu, respectând Ordinea cosmică. Apoi, la fel ca în primul ciclu cosmic, datorită nerespectării poruncilor Celui Preaînalt, s-a produs o nouă rebeliune: rebeliunea lui Lucifer. Înainte de rebeliune, Lucifer sau Lux - Ethathan, cum este numit de către fiinţele din lumea eterică -, a fost un înalt Heruvim Purtător de lumină. El a fost primul dintre Heruvimii ocrotitori ai îngerilor şi ai oamenilor. Nesocotind poruncile lui Dumnezeu, din Heruvimul Purtător de lumină, Lucifer a devenit Prinţul întunericului. Lucifer a fost urmat în rebeliunea sa de mulţi îngeri şi spirite ale naturii. În momentul rebeliunii, toate fiinţele care l-au urmat pe Lucifer, şi-au schimbat înfăţişarea. Ochii lor au devenit negri, absorbind energia şi lumina. Toţi cei care l-au urmat pe Lucifer au devenit Fii ai întunericului; totuşi, ei au reprezentat doar o mică parte din totalul Fiilor Flăcării - o facţiune. Restul îngerilor şi spiritelor naturii au continuat să respecte Ordinea cosmică şi, implicit, poruncile lui Dumnezeu. 
Ei au continuat să fie Fii ai Luminii sau Fii ai Flăcării. Ulterior, în revolta sa, Lucifer a antrenat de partea sa un număr mare de oameni din cea de-a doua generaţie. Oamenii respectivi au refuzat, la rândul lor, să respecte poruncile lui Dumnezeu, astfel că au sfidat Ordinea cosmică. Rebeliunea lui Lucifer a declanşat războiul dintre Fiii Luminii şi Fiii întunericului, care s-a perpetuat până în ziua de astăzi. Pe Perfer a avut loc prima mare bătălie, faţă în faţă, a acestui mare război, dus între cele două mari categorii de forţe cosmice. Acesta a fost prima mare bătălie din ceruri. Fiii întunericului au pierdut bătălia, iar planeta Perfer a fost distrusă aproape în întregime. O dată cu distrugerea Perferului, s-a încheiat existenţa celei de-a doua generaţii de oameni. A urmat din nou o lungă perioadă de nemanifestare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.