joi, 4 mai 2017

MARELE MISTER

                                                


 "Şi noi priveam, cu toţii, miraţi adânc, la mâinile Sale, cum întocmeşte Cerurile, Pământul şi pe Om. Iar în dreapta Sa (sta) Cel care era la începuturi, Domnul tău şi Ajutorul LUI la lucru, început din început, Doi însă Unul, iar împrejurul a toate era Al Treilea mare, şi Toţi erau Unul în toate şi în noi". "... Şi din toate acestea, şi din noi toţi, s-a luat iar sunet, lumină, culoare şi miros şi s-a întocmit Chip şi Asemănare după Chipul şi Întruparea Domnului Tăriilor". "La urmă, EL Însuşi şi Fiecare din EL, pe rând, au binecuvântat pe Om şi i-au spus: "Scoală-te, trezeşte-te şi priveşte în jur, luminiţă din Lumina Mea". 
"Şi toţi Fiii Flăcării au strigat ca unul: "Da, scoală-te". "Şi pentru prima dată, Omul, care era Stea, ne-a privit dinlăuntrul formei şi ne-a zâmbit întâia oară, Domn din Domn, Frumos din Frumos, Lumină din Lumină. Şi toate Stelele au izbucnit în strigăte de veselie privind Hazurethul şi pe Om. 
Şi numai laude se auzeau în tot Hetitetul căci, iată, din pricina LUI - a lui DUMNEZEU - stelele (spiritele) priseseră formă şi Cuvânt."     
Ulterior, omul - care, iniţial, era Stea, Domn din Domn, Frumos din Frumos, Lumină din Lumină - a căzut din ce în ce mai jos, iar fiinţa sa a cunoscut un proces amplu de transformare. Virusat succesiv de "fraţii" săi care s-au răzvrătit, Chipul domnesc care este Omul, nu a mai vibrat energetic cu Prima Locuinţă, adică cu planul cuantic primordial şi a fost necesară construirea unei alte Locuinţe, adică a unei alte lumi, cu care să fie în acord energetic. Astfel, din plan cuantic în plan cuantic, din lume în lume, pe măsură ce şi-a pierdut caracteristicile iniţiale, omul a coborât şi s-a învăluit în mai multe învelişuri aurice. Incompatibilitatea aurică dintre oameni şi globul terestru a devenit la un moment dat atât de mare, încât putea genera o catastrofă de mari proporţii. De altfel, toate catastrofele trecutului - distrugerile succesive - au demonstrat faptul că oamenii nu pot rezista la plata celor trei preţuri ce s-au pus: preţul căderii Primului Om, Adam-Shantiah, preţul căderii lui Hallshithan şi preţul căderii lui Lucifer. 
De aceea, a fost necesar să vină Cineva care să plătescă un preţ de răscumpărare. Acesta a fost Iisus Hristos, Unicul Fiu al lui Dumnezeu. Înainte de întrupare, Iisus Hristos a coborât mai întâi în lumea eterică. Atunci, s-a produs închiderea porţilor Locuinţei morţilor. Cu alte cuvinte, cei care mureau nu se întorceau în Locuinţa morţilor, ci rămâneau în planul cuantic infraeteric. Aşa a apărut Regatul morţilor vii în planul infraeteric. O lungă perioadă, toate sufletele morţilor au fost reţinute în lumea infraeterică, pentru ca sunetul, culoarea şi mirosul lor să fie egale, dar de semn opus cu sunetul, culoarea şi mirosul Duhului lui Hristos în momentul pătrunderii sale în planul cuantic eteric, apoi în planul cuantic infraeteric şi, ulterior, în lumea materială, printr-o naştere imaculată. După Naşterea, Crucificarea, Moartea şi Învierea lui Iisus Hristos, totul s-a schimbat. Morţii reţinuţi în infraeteric au fost eliberaţi şi s-au strămutat în lumea de dincolo.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.