luni, 26 noiembrie 2018

Fiinta umana bolnava cu duhul, imbracata in suflet, trup si aura



Duhurile care coboară la încarnare în perimetrul actual al României sunt înfăşurate cu trei structuri energetice diferite numite suflet, trup fizic şi aură. Pe parcursul unei vieţi (a unei şedinţe de terapie cu lumină de gând, cuvânt şi purtare) duhul are un obiectiv major. Acest obiectiv presupune colectarea prin suflet, trup şi aură a unei cantităţi suficiente de lumină pentru vindecarea trupului duh bolnav. Această colectare a luminii se va realiza prin relaţia pe care el o va desfăşura în familie, cu semenii şi cu Dumnezeu. Acest proces terapeutic cu lumină este posibil datorită acestor structuri minunate (sufletul, trupul fizic şi aura umană) special construite şi care au un rol de filtrare a energiilor întunecate de gând, cuvânt şi purtare, dar şi rol de amplificare a luminii din gândurile, cuvintele şi purtările pe care viitorul duh încarnat le va primi şi le va dărui în familie, în relaţia cu semenii şi în relaţia cu Dumnezeu. 
Privind atent duhurile şi bolile cu care se coboară pe teritoriul românesc, precum şi întocmirea interiilor sufletului, trupului fizic şi al aurei, ţi se dezvăluie nu numai misiunea fiecărui duh în parte ci şi misiunea tuturor duhurilor încarnate pe teritoriul românesc pentru perioada încarnării respective. 
Procesul reîncarnării cuprinde până în acest moment patru faze prin care s-a urmărit reintegrarea în lumea şcoală a duhurilor, a tuturor duhurilor căzute de la procesul de îndumnezeire aflate deocamdată în regatele zeilor şi în astralul lui Dumnezeu. 
Prima fază cuprinde procesul de reîncarnare aflat la început, când nu erau încă veniţi în lumea materială zeii din regatele zeilor. În acele timpuri coborau la încarnare doar zeii reîntorşi adunaţi în astralul lui Dumnezeu. 
A doua fază presupune venirea la încarnare a duhurilor, după ce în lumea materială au intrat zeii care şi-au construit aici regatele proprii unde au creat sâmtemii, adică fii şi fiice după chipul şi asemănarea lor. În acea perioadă coborau la încarnare atât duhurile zeilor întorşi din astral cât şi duhurile din regatele zeilor rămaşi fără puterile celor care li se închinau. 
A treia fază are în vedere duhurile venite la încarnare imediat după jertfa lui Hristos. 
A patra fază sau al patrulea val de duhuri coborâte la încarnare este reprezentat de duhurile care vin la reîncarnare în timpurile noastre. 

Paşii procesului reîncarnării urmăresc să completeze cu lumină de gând, cuvânt şi purtare duhurile din care această lumină a plecat odată ce ele au căzut. 
Aceşti paşi sunt următorii: 
1 – procesul începe cu primul pas şi anume cu atragerea din astralul lui Dumnezeu sau din regatele zeilor a unui duh bolnav, incomplet ca lumină de gând, cuvânt şi purtare. 
2 – al doilea pas constă în procesul de înfăşurare a acestui duh în suflet, trup şi aură pe timpul unei vieţi. Aceste trupuri sunt „sponsorizate” timp de o viaţă cu „suflare de viaţă” de la Dumnezeu, adică primeşte lumina Lui de gând, cuvânt şi purtare. 
3 – al treilea pas constă din acumularea în suflet, a luminii de gând, cuvânt şi purtare din relaţia omului cu familia, cu semenii şi cu Dumnezeu. Această acumulare de lumină se poate realiza numai dacă sufletul gândeşte, vorbeşte şi se poartă cu familia, semenii şi cu Dumnezeu în mod luminos, nedistructiv. 
4 – pasul al patrulea constă în părăsirea lumii materiale, întoarcerea în astral şi vărsarea luminii de gând, cuvânt şi purtare colectată de suflet, în trupul duh pentru a-i lumina zonele incomplete care au nevoie de asta. 
În partea stângă a duhului incomplet se varsă lumina gândurilor, cuvintelor şi faptelor bune strânse în familia de pe pământ. În partea dreaptă a duhului incomplet luminat, se varsă lumina de gând, cuvânt şi purtare din partea dreaptă a sufletului pe care a adus-o din relaţia cu semenii de pe pământ. Din partea de mijloc a sufletului se varsă lumina de gând, cuvânt şi purtare obţinute pe pământ prin manifestarea dumnezeiască a sufletului, adică prin dezicerea de influenţele zeilor pe pământ, de învăţăturile şi tehnicile lor de „evoluţie” rapidă care întunecă partea de mijloc a sufletului şi o secătuiesc de puterile cu care Dumnezeu „sponsorizează” acel suflet pe perioada unei vieţi. Odată vărsată această lumină de gând, cuvânt şi purtare din suflet în părţile fără lumină ale duhului, acesta se revigorează de la o viaţă la alta. 
5 – al cincilea pas constă în repetarea ciclului reîncarnării până la umplerea cu lumină de gând, cuvânt şi purtare a duhului. 
6 – pasul al şaselea se constituie în reintegrarea duhului însănătoşit (prin care fiinţa umană să se poată manifesta iarăşi în duh în condiţii ideale) în lumea şcoală a duhurilor, în unul din cele trei stadii de îndumnezeire din care căzuse. 
7 - pasul al şaptelea constă în reluarea procesului de îndumnezeire în lumea şcoală a duhurilor alături de Dumnezeu şi de duhurile evoluate aflate în stadiile superioare de îndumnezeire, aşezate de Dumnezeu să se comporte ca „dumnezeu” peste duhurile din stadiile de început ale îndumnezeirii. 

Trebuie subliniat că atunci când ultimul duh se va întoarce la Dumnezeu prin procesul de reîncarnare, adică atunci când astralul lui Dumnezeu şi regatele zeilor nu vor mai exista, se va iniţia un nou proces de învăţare de către Hristos şi duhurile desăvârşite care îi stau alături (oameni, îngeri şi spirite ale naturii) a sâmtemiilor (fii de zei). Aceste fiinţe vor fi „trezite” din pământ, se vor ridica şi vor fi îmbrăcate cu „haine albe” şi automat cu trupuri duh noi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Aceste vremuri nu prea depărtate vor genera primul lor pas în procesul de îndumnezeire alături de Dumnezeu care i-a înfiat, după jertfa Lui pe cruce. 

Odată declanşat procesul reîncarnării, s-a declanşat un război de uzură în urma căruia zeii rămân fără putere şi sunt nevoiţi pentru a nu-şi pierde trupul duh să îşi reconsidere modul de comportare şi să se reîntoarcă la Dumnezeu. Cu fiecare etapă a încarnării rămân tot mai puţine duhuri în regatele zeilor, regate care dispar, dar rămân şi mai puţine duhuri în astralul lui Dumnezeu. Tot acest uriaş proces de reabilitare a duhurilor se desfăşoară sub atenta supraveghere a lui Dumnezeu. În fiecare din cele patru etape sau valuri de reîncarnare s-au reabilitat mii de miliarde de duhuri căzute care s-au reintegrat în procesul de îndumnezeire pe care l-au întrerupt cândva prin căderea lor. Trebuie menţionat că procesul de reîncarnare a fost mai accelerat sau mai lent funcţie de liberul arbitru al ficărui participant la proces. 
În prima fază a procesului au participat duhuri aduse din astral. În acele timpuri zeii încă nu cuceriseră lumea materială. În această fază au participat duhuri căzute din stadiul unu de îndumnezeire care s-au reîncarnat în trupuri bărbăteşti şi duhuri căzute din stadiul doi şi trei de îndumnezeire care s-au reîncarnat în trupuri femeieşti. În lumea materială există un aşa numit „îndreptar” dumnezeiesc care dacă este respectat în fiecare viaţă de către duhurile căzute în orice stadiu de îndumnezeire, procesul de reîncarnare se reduce foarte mult ca durată a unui ciclu, cât şi ca număr de cicluri de reîncarnare pentru că duhurile se luminau foarte repede şi se puteau reintegra rapid în lumea şcoală a duhurilor.
Îndreptarul dumnezeiesc consta în reguli stricte de comportament atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, în relaţiile de familie, cu semenii şi cu Dumnezeu. Acest îndreptar poate fi asimilat cu „poruncile” biblice. Dacă sufletul le îndeplineşte, el poate acumula într-o viaţă suficientă lumină pentru a-şi vindeca partea stângă, partea dreaptă şi mijlocul duhului. În această ordine de idei putem afirma că există reguli specifice părţii stângi, părţii drepte şi părţii de mijloc a sufletului. 

Reguli pentru partea de mijloc a sufletului 

1.- „Eu sunt Domnul Dumnezeul tău Care te-a scos din pământul Egiptului şi din casa robiei; să nu ai alţi dumnezei în afară de Mine!”. 
2.- „Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca să-ţi fie bine şi să trăieşti ani mulţi...”. 

Reguli pentru partea dreaptă a sufletului 

1.- „Să nu ucizi”. 
2.- „Să nu fii desfrânat”. 
3.- „Să nu furi”. 
4.- „Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău!” 
5.- „Să nu doreşti casa aproapelui tău; să nu doreşti femeia aproapelui tău, nici ogorul lui, nici sluga lui, nici slujnica lui....”. 

Reguli pentru partea stângă a sufletului 

1.- „Iar ziua a şaptea este odihna Domnului Dumnezeului tău: să nu faci în acea zi nici un lucru: nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici sluga ta, nici slujnica ta...”. 

În acele vremuri procesul de reîncarnare funcţiona în mod ideal. Veneau să se învelească în suflete, trupuri şi aură, duhuri căzute din stadiul unu, doi şi trei de îndumnezeire. Duhurile aveau de ales să respecte regulile dumnezeieşti de încarnare, sau să experimenteze pe pielea lor toate gândurile, cuvintele şi purtările, după care să renunţe la cele care erau negative pentru duh. Duhurile care alegeau să respecte regulile încarnării, urmau să vină la reîncarnare doar de câteva ori după care se reintegrau în lumea şcoală a duhurilor. Duhurile care nu respectau regulile încarnării aveau parte de un număr mai mare de încarnări, întrucât lumina colectată la fiecare încarnare era foarte mică. Sufletele, trupurile şi aurele erau diferite de la un duh la altul, în funcţie de stadiul de îndumnezeire de la care căzuseră. Extrapolând, natura, alcătuirea interiilor sufletelor, trupurilor şi aurelor ce îmbrăcau duhurile căzute din cele trei stadii, erau diferite. Interiile care alcătuiesc toate sufletele, trupurile şi aurele sunt diferite faţă de interiile trupului duh. Interiile sufletului, trupului şi aurei se văd ca trei sfere energetice care se înfăşoară una pe cealaltă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.