luni, 26 noiembrie 2018

Cele doua tipuri de duhuri incarnate pe teritoriul Romaniei


Duhurile atrase la încarnare pe teritoriul românesc, privite prin tipul de clarvedere directă pot fi uşor deosebite între ele. Cele atrase la încarnare din astralul lui Dumnezeu sunt în plin proces de vindecare datorită unui număr oarecare de încarnări avute la activ. Ele au început să se completeze cu lumină şi să revină oarecum la intensitatea luminoasă a înfăţişării lor pe care o aveau înainte să cadă de la regulile stadiilor de îndumnezeire din lumea şcoală a duhurilor. Duhurile atrase din regatele zeilor sau din văzduh sunt incomplete, scheletice, cu părţi lipsă din stânga, dreapta sau din mijlocul trupului duh, au un aspect grotesc şi un miros pronunţat de putrefacţie. Aceste categorii de fiinţe încarnate constituie aproape 75% din populaţia României. 
Sâmtemiile – aceste fiinţe, fiii zeilor, îngerilor şi spiritelor naturii, zămislite prin împreunarea acestora între ei sau cu bărbaţii şi femeile care se încarnau de-a lungul timpului pe pământ, constituie 25% din populaţia României. 

Dacă ar fi să-i catalogăm în funcţie de zonele energetice am spune că există următoarele categorii de sâmtemii: 

1.– pe tot cuprinsul României există fii şi fiice ale zeilor şi ajutoarelor acestora care au deţinut puterea pe teritoriul românesc de-a lungul timpului. 
2. – există de asemenea pe tot teritoriul fii şi fiice ale ultimului zeu ce stăpânea un teritoriu românesc mult mai întins decât cel de azi, zeu pe care îl cunoaştem sub numele de Zamolxes. 
3. – Există în special în sudul ţării fii şi fiice ale zeilor care se războiau pentru putere cu Zamolxes, adică zeii Romei. 
4. – în estul României există fii şi fiice ale unor zeităţi mai mari sau mai mici care dea lungul timpului au venit să se războiască cu Hristos, ca de exemplu mongolii, tătarii. 
5. – Există în Transilvania, fii şi fiice ale zeităţilor care stăpânesc încă în stepele Asiei şi care în urmă cu ceva ani purtau războaie împotriva lui Hristos şi a duhurilor venite la încarnare din astralul lui Dumnezeu. Acestea nu sunt decât semifiinţe, incomplete şi muritoare ca de altfel toate sâmtemiile. 
6. – există de asemenea pe teritoriul României, fii şi fiice ale zeităţilor mari sau mici venite din ţinuturile stăpânite încă şi azi de acele zeităţi (India şi Pakistan). 
7. – există fii şi fiice ale zeilor mari sau mici şi care în special după 1989 au venit din ţările în care stăpânesc zeităţile lor din Asia, Japonia, Africa, America etc.

Cel de-al patrulea val de duhuri care se încarnează pe teritoriul românesc şi care este alcătuit din duhuri atrase din astral, regatele zeilor şi din văzduh, dar mai ales sâmtemiile aflate în viaţă în aceste vremuri deloc uşoare toate aceste fiinţe sunt supuse continuu la două mari categorii de influenţe. Aceste influenţe energetice manifestate în fiecare clipă zi şi noapte în sufletul românului corespund celor doi mari poli de putere care se manifestă ca un magnet spart în două ale cărui părţi se resping, dar fiecare în parte atrage ce este al său. 

1.- polul de putere hristic – influenţa lui Hristos pe teritoriul românesc este hotărâtoare. Planul lui Hristos este ca duhurile atrase la încarnare din astral să se vindece şi să se reintegreze în lumea şcoală a duhurilor. Planul lui Hristos este ca duhurile atrase din regatele zeilor şi din văzduh să treacă printr-un număr de încarnări astfel ca în final, deplin vindecate cu duhul să se reintegreze în lumea şcoală a duhurilor. Acest lucru cere răbdare şi timp dar mai ales un număr de încarnări. Cândva aceşti semeni bolnavi în duh vor ajunge în acelaşi stadiu în care se află duhurile din astralul lui Dumnezeu care au la activ un oarecare număr de încarnări. Planul lui Hristos este ca toţi fiii de zei, fraţii noştri întru Hristos care au trăit, trăiesc şi vor trăi ca români să fie mântuiţi prin dezicerea de rău şi aderarea lor totală cu sufletul la Hristos prin respectarea regulilor hristice de manifestare în singura lor viaţă de pe pământ. 

2. – polul de putere antihristic – influenţa zeilor, a îngerilor şi a duhurilor naturii căzute este mare în România. Puterea lor de manifestare este însă o putere indirectă, manifestată prin fiii şi fiicele din regatele lor aflate în ţările necreştine dar şi prin fiii şi fiicele lor aşezate strategic pe teritoriul românesc care au fii şi fiice. Planul zeilor este ca duhurile care se încarnează, să reintre sub auspiciul lor, iar fiii lor de pe teritoriul românesc să devină majoritari ca număr. Se doreşte alungarea lui Hristos de pe scaunul de domnie din toate ţările creştine, inclusiv din România şi renaşterea vechiului imperiu al răului în lumea materială, imperiu alcătuit din mii de regate ale zeilor, îngerilor şi duhurilor naturii căzute care umpleau fiecare ţară de pe pământ înainte de Hristos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.