luni, 26 noiembrie 2018

Evolutia umanitatii dupa jertfa lui Hristos


După Hristos, zeii neîntorşi nu au mai avut acces direct în lumea materială. De atunci nu au mai putut avea fii şi fiice pe pământ după chipul şi asemănarea lor. Însă ei continuă să se exprime indirect prin preoţii lor şi prin fiii lor de pe pământ. De 2000 de ani procesul de reîncarnare a fost restabilit prin eliberarea de către Hristos a iadurilor zeilor unde erau ţinuţi captivi zeii reîntorşi de mult care se reîncarnau din astral pe pământ pentru a-şi vindeca duhurile prin suflet. Multe din fostele regate unde populaţia de sâmtemii era majoritară au fost creştinate de către apostolii lui Hristos şi s-au ridicat biserici materiale pe locurile unde Hristos a deschis portaluri de lumină. Prin aceste portaluri de lumină vin la încarnare din ce în ce mai mulţi zei reîntorşi la Dumnezeu.  Toate ţările creştinate din ziua de azi erau pline cu sâmtemii acum 2000 de ani. În aceste ţări creştinate, populaţia formată din duhuri cândva căzute dar care acum participă la procesul de reîncarnare, a devenit majoritară. Populaţia de sâmtemii majoritară acum 2000 de ani, a devenit acum o minoritate energetică în ţările creştine. Acest lucru se datorează faptului că zeii nu se mai află pe pământ şi nu mai pot crea sâmtemii.
După Hristos, conformaţia energetică a sufletului, a trupului fizic şi a aurei au fost schimbate (născute din nou prin Hristos) pentru toate duhurile care se încarnează ca şi pentru toate sâmtemiile care au renunţat la dumnezeii căzuţi, adică zeii, aderând la Hristos prin bisericile Lui de pe pământ. Viaţa a continuat însă sub auspiciul lui Hristos, prezent de atunci în toate lumile duhurilor, sufletului, cât şi în contrapartea energetică a lumii materiale. 
Hristos defăşoară jocuri ale vieţii în care se urmăreşte buna funcţionare a procesului de încarnare, dar şi mântuirea sâmtemiilor din fiecare ţară creştină, cum de asemenea urmăreşte şi creştinarea tuturor ţărilor necreştinate până în prezent unde fiii zeilor sunt majoritari la ora actuală. Hristos se implică în fiecare familie, în fiecare relaţie socială şi în fiecare relaţie a sufletelor cu el. De asemenea creează situaţii reale de viaţă pentru fiecare suflet de zeu reîntors prin reîncarnare şi pentru fiecare suflet de sâmtemie. Prin aceste situaţii de viaţă în care este adus sufletul respectiv în relaţia de familie, cu semenii şi cu Dumnezeu, Hristos urmăreşte două obiective importante pentru fiecare suflet şi anume: 
1. Sufletul respectiv să nu se întoarcă în robia zeilor. 
2. Sufletul respectiv să înveţe să renunţe treptat la gândurile, cuvintele şi purtările fără lumina care îl îmbolnăvesc şi îl descompun la nivel de aură, trup şi suflet. 
Viaţă după viaţă, Hristos este alături de fiecare suflet şi îl învaţă să reuşească singur să rămână cu gândurile, cuvintele şi faptele în lumină în cele trei mari ipostaze, adică în relaţia cu familia, cu semenii şi cu Dumnezeu.
În toate ţările creştine, dar şi în cele necreştine vin la încarnare duhuri căzute demult sau de curând de la regulile stadiilor de îndumnezeire unu, doi şi trei, adică stadiul de copilărie a duhului, stadiul de maturitate şi stadiul de bătrâneţe al duhului. Vom vorbi pe larg despre duhurile căzute şi încarnate pe teritoriul actual al ţării noastre, România. 
Din studiul efectuat prin clarvedere pe parcursul multor ani, am observat că există o largă categorie de duhuri care vin la încarnare. Totodată trebuie amintit că pe teritoriul actual al României există o minoritate energetică, adică o categorie de fiinţe create de „dumnezeii” căzuţi cândva de la regulile de îndumnezeire, zei care stăpâneau regatele zeilor de pe teritoriul pe care azi îl numim România. Totodată nu trebuie uitat că de două mii de ani încoace, la populaţia originară de sâmtemii ce a fost creată aici, s-au adăugat şi un număr de fii de zei (sâmtemii), creaţi de zeii care au fost învinşi cât şi de fiii de zei care au cotropit teritoriile după jertfa lui Hristos pe cruce. Astfel putem afirma că pe teritoriul actual al României există două mari categorii de fiinţe: 

1. Fiii lui Dumnezeu creaţi dupa chipul şi asemănarea Lui în lumea şcoală a duhurilor cu mult timp în urmă, dacă ar fi să calculăm acele timpuri în ani pământeşti. 

2. Fiii după chipul şi asemănarea fiilor lui Dumnezeu căzuţi şi reîntorşi la Dumnezeu, zeii care au intrat în lumea materială şi au sabotat procesul de reîncarnare al propriilor semeni întorşi la Dumnezeu. 

3. Există deci, două fiinţe cu structuri total diferite şi automat putem discuta despre două tipuri de boli care se nasc din
motive diferite şi îmbolnăvesc două structuri diferite. Se impune neapărat observarea, catalogarea, diagnosticarea bolilor şi modele de tratament diferite de la o categorie de fiinţe la alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.