luni, 26 noiembrie 2018

Construirea astralului lui Dumnezeu


Astralul lui Dumnezeu este o lume în care sunt aduse toate fiinţele umane care sătule să mai facă răul, doresc să se întoarcă în lumea şcoală a duhurilor şi să-şi continue îndumnezeirea alături de Dumnezeu. Aici nu se mai comportă nimeni mincinos şi ispititor(ca un diavol) şi nu mai prigoneşte un duh sau altul (nu se mai comportă ca „satan”) deoarece toate aceste duhuri au cunoscut pe pielea lor aceste comportamente de gând, cuvânt şi purtare fără lumină pe care le-au manifestat în familiile lor, în relaţiile cu semenii din alte familii şi în relaţiile sfidătoare cu Dumnezeu. În astralul lui Dumnezeu nu mai există decât dorinţă de îndreptare (pocăinţă) faţă de greşelile lor (păcatele lor), precum şi multă ruşine faţă de semeni şi faţă de Dumnezeu faţă de care s-au manifestat greşit. 
Existau prin urmare două locuri în care se aflau duhuri care trebuiau vindecate şi reintegrate în procesul de îndumnezeire de la ale cărui reguli căzuseră: 
1. regatele zeilor. 
2. astralul lui Dumnezeu. 
Pentru întoarcerea tuturor acestor „fii risipitori”, Dumnezeu construieşte o lume specială pe care lesne o putem intitula lume spital, de îndreptare, de reparare a tuturor duhurilor bolnave. Această lume spital este lumea sufletelor. Crearea lumii sufletelor Dumnezeu a creat lumea sufletelor din patru energii dumnezeieşti - energia de gând, cuvânt, purtare şi lumină. Creaţiile din lumea sufletelor, cerul, pământul, lumea vegetală şi animală sunt formate din îmbinări de energii de gând, cuvânt, purtare şi lumină. Lumea sufletelor este o copie, o replică după lumea şcoală a duhurilor, însă este construită din energii diferite numite interii. Interiile sunt părticele de energie de gând, cuvânt, purtare şi lumină luate din duhurile spiritelor naturii, îngerilor şi oamenilor, absolvenţi ai stadiilor de îndumnezeire unu, doi şi trei în lumea duhurilor. Aceste interii alcătuiesc pământul, apa, cerul şi creaţia animală şi vegetală a lumii sufletelor. Ele se văd precum miliarde de stropi luminoşi. Interiile spiritelor naturii, ale îngerilor şi ale oamenilor se deosebesc lesne între ele dacă le cunoşti alcătuirea ca duhuri. 
De asemenea interiile ce provin din duhurile celor trei stadii de îndumnezeire, se deosebesc lesne pentru cel care cunoaşte conformaţia duhurilor aflate în aceste stadii. Crearea sufletului Toate duhurile bolnave care trebuiau să se „repare” urmau să fie adulte în această lume a sufletelor şi să îmbrace trupuri noi, desăvârşite. Sufletul este o copie, o replică după corpul duh, dar este alcătuită din energii diferite de acesta. Aceste trupuri sufleteşti trebuiau îmbrăcate de duhurile bolnave căzute în unul din cele trei stadii de îndumnezeire. La începutul procesului de mântuire al duhurilor, Dumnezeu a creat fiinţă nouă după chipul şi asemănarea Lui pe care a îmbrăcat-o cu trup Duh, după chipul şi asemănarea Lui. Acest tip de fiinţă umană a fost apoi acoperită cu suflet, după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Acest suflet ne este cunoscut sub denumirea de Adam. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.