duminică, 25 iunie 2017

Romanii neaosi


Zestrea unui popor este formată din oameni care s-au încarnat de mai multe ori în cadrul acelui popor. Există, de exemplu, oameni care nu s-au mai încarnat în cadrul arealului spiritual al Poporului Român. Alţi oameni, în schimb, au avut una sau două încarnări sub stindardul Conducătorului spiritual Ioh. În fine, există oameni care s-au încarnat de mai multe ori în cadrul Poporului Român, iar aceştia reprezintă, într-un fel, coloana vertebrală, "oastea" sa spirituală.Fără nici un fel de îndoială că există diferenţe, nu doar karmic-individuale, între oamenii din cadrul unui popor; cauza acestor diferenţe constă în apartenenţa la fiinţa spirituală a poporului respectiv, precum şi în gradul de armonizare a structurii aurice proprii cu structura Spiritului Poporului. Apartenenţa aurică la un popor, de fapt la Spiritul Poporului, este un factor extrem de important, dacă ne gândim la faptul că este necesară o armonizare cât mai mare între structura aurică a unui om  şi structura Spiritului Poporului şi, desigur, a spaţiului spiritual stăpânit de acesta.
La nivelul aurei umane există anumite locuri în care, prin clarvedere, Eugen poate citi relaţia unui om cu Spiritul Poporului. Astfel, la nivelul chakrelor - mai ales la nivelul chakrei anahata - sunt vizibile clarvederii trei vârtejuri interioare, ale căror caracteristici,manifestate prin structură coloristică, luminozitate, sunet şi miros, indică foarte clar apartenenţa sau gradul de armonizare cu Spiritul Poporului. În mod concret, cei care s-au încarnat de mai multe ori în cadrul Poporului Român şi sunt în armonie cu Spiritul Poporului IŞŞHION, pot fi remarcaţi datorită faptului că au vârtejul central al chakrei anahata de culoare verde, foarte strălucitor. Petala din mijloc a acestui vârtej energetic emite, de asemenea, un miros asemănător ceaiului de izmă şi un sunet prelung. Celelalte petale ale acestui vârtej emit culorile roşu, auriu şi albastru-smarald. Este de remarcat şi faptul că aceste petale sunt în legătură directă cu ceea ce noi, astăzi, numim "specificul naţional", adică cu hrana, cu graiul, cu muzica sau cu portul specific Poporului Român. Este evident că graiul Poporului Român este limba română pură, eliberată de influenţe străine; muzica poporului român este, se înţelege,muzica populară autentică. De asemenea, hainele Românilor - moda, cum se spune astăzi - ar trebui croite în consonanţă cu portul popular strămoşesc, printr-un proces de adaptare şi de modernizare, realizat inteligent şi cu bun gust. Să ne amintim doar de cămăşile înflorate - iile -, care la un moment dat au cucerit întreaga lume. Hrana tradiţională a poporului român se raportează la ceea ce solul ţării oferă consumului. Printre mâncărurile tradiţionale ale Poporului Român pot fi amintite sarmalele şi fasolea - poate că nimic nu este mai bun decât o ciorbă de fasole la cazan -, iar băutura caracteristică este vinul de struguri roşii, care se face la ţară, în căzănele de cupru. Aceste fapte au fost remarcate prin clarvedere de către Eugen, prin cercetarea comparativă a efectelor aurice pe care le produc diferite alimente. Este şi mai interesant de remarcat faptul că produsele made in România - de la mobilă şi aparatură electrocasnică la automobile - sunt în acord energetic cu oamenii care locuiesc în spaţiul auric circumscris de Spiritul Poporului. Poate fi într-adevăr, un motiv de stupefacţie faptul că aparatura electrocasnică produsă în România se defectează mai rar decât cea străină, chiar dacă, din punct de vedere tehnic, poate fi inferioară acesteia. Acelaşi lucru poate fi spus despre automobile; vehiculele autohtone sunt mult mai rezistente, mai fiabile, mai adaptate nevoilor decât cele străine.Este interesant de remarcat şi faptul că atât aparatura electrocasnică, cât şi autovehiculele autohtone par a fi acoperite cu un "abur" care posedă aceeaşi vibraţie energetică ca întregul spaţiu auric circumscris de Spiritul Poporului. 
În schimb, produsele străine nu posedă acest "abur" energetic specific spaţiului românesc. Acest aspect este deosebit de important în cazul accidentelor de circulaţie. Automobilele autohtone sunt protejate auric mai bine, iar efectele unor accidente sunt, de multe ori, mult mai blânde decât în cazul celor străine.Oricum, în momentul în care Românul consumă alimentele tradiţionale, foloseşte graiul strămoşesc, portul popular, şi rămâne la fel de statornic precum Munţii Carpaţi, petalele amintite ale chakrei anahata încep să strălucească foarte puternic şi să emită spontan fulgere energetice de culoare verde. În spaţiul spiritual al Poporului român se nasc mereu oameni care, anterior, s-au încarnat de mai multe ori în spaţiul circumscris de aura Prinţului IŞŞHION. Această categorie de oameni reprezintă coloanele umane prin care se manifestă Prinţul IŞŞHION. Oamenii care s-au încarnat de mai multe ori în spaţiul circumscris de aura Prinţului IŞŞHION pot fi denumiţi Români neaoşi. 
La nivel terestru, Spiritul Poporului se manifestă prin coloanele aurice umane, Românii neaoşi, care sunt dispuşi în teritoriu după o geometrie misterioasă, pentru a menţine intactă moştenirea acordată dintru începuturi. Astăzi, graniţele spirituale ale Poporului Român sunt delimitate de suma caracteristicilor aurice - luminozitate, culoare, sunet şi miros - ale Românilor neaoşi dispuşi în teritoriu. Rezultanta energetico-informaţională conferită de structura aurică a Românilor neaoşi prin care se manifestă Spiritul Poporului Român este o îmbinare a culorilor roşu, auriu, albastru, verde, emite un miros asemănător izmei şi un sunet ce aduce, pe departe, cu urletul lupului. Se ştie, de altfel, că stindardul vechilor daci era lupul şi că semnul lupului a însoţit, în decursul secolelor, momentele cruciale ale poporului român, de la Decebal până în timpurile recente. Se ştie, de asemenea, că numele acordat dacilor provine, etimologic, din cuvântul daoi - care desemna, nici nu se putea altfel, lupul. În toată istoria Românilor, ceea ce astăzi poartă numele de "fiinţă naţională" a fost şi este menţinută prin Puterea şi Tăria Prinţului Poporului. Ea se manifestă în lumea materială prin intermediul coloanelor sale umane, Românii neaoşi. În momentul în care unul dintre Românii neaoşi se întoarce la strămoşii din ceruri, altul îi ia locul într-o continuitate neîntreruptă.Toate popoarele sunt astfel susţinute, nevăzut şi neştiut, prin puterea Spiritului Poporului şi a unor oameni-coloane care trăiesc necunoscuţi la umbra celor care, temporar, cuceresc puterea politică sau economică şi se fălesc cu ea. Este, într-adevăr, vorba despre o alchimie aurică de mare amploare, care se desfăşoară neîntrerupt. Este de remarcat faptul că vechiul cult al strămoşilor, luat în derâdere în ziua de astăzi, este mai mult decât un simplu basm, cum îşi închipuie multe minţi luminate ale acestui veac. Strămoşii unui popor reprezintă ceva sacru, iar comemorarea periodică a tuturor strămoşilor, precum şi a eroilor, reprezintă un factor important de continuitate a "fiinţei naţionale", cu repercusiuni aurice la nivelul tuturor membrilor. Structura aurică a unui Român neaoş - Român din mai multe încarnări, legat structural de arealul spiritual al Prinţului Poporului Român, IŞŞHION - este diferită de cea a celorlalţi oameni aflaţi la prima încarnare în spaţiul carpato-dunărean. Priviţi prin clarvedere de către Eugen, Românii neaoşi au o imagine aparte, semănând cu nişte semizei. Între ei şi mediu se formează fulgere energetice multicolore, iar dacă îşi desfăşoară existenţa în afara oraşelor "occidentalizate", adevărate cazemate de beton încărcate cu noxe energetice, pot căpăta puteri magice: pot comanda elementelor naturii. Poate că aşa erau păstorii din trecutul strămoşesc, care convieţuiau în bună pace cu râul şi cu ramul...     
Mulţi dintre Românii neaoşi au în regiunea capului, la nivelul auric, o luminozitate accentuată. Această luminozitate este conferită de relaţiile strânse cu mediul specific românesc, cu arealul spiritual al Poporului, fiind amplificată de acţiunea directă a Prinţulului Poporului. La unii Români neaoşi, luminozitatea accentuată se condensează, rămânând permanent deasupra capului, arătând ca o coroniţă de lumină de culoare roşie, cu cinci colţuri. La aceşti oameni, coroniţa pare a arde permanent, ca şi cum ar fi un artificiu, acţionând asupra celor aflaţi în jur. Între structura energetică a coroniţei şi structura aurelor celor din jur se naşte o diferenţă de potenţial. Datorită acestei diferenţe, structura energetică a corpului emoţional şi astral a celor din jur suferă o influenţă extrem de puternică, astfel că aceştia îl pot urma orbeşte pe purtătorul unei coroniţe. În afara acestei coroniţe, există şi alte însemne aurice specifice ale Poporului Român, care se acordă de către Spiritul Poporului numai personalităţilor importante. Printre aceste însemne se numără şi coroniţa stăpânirii spirituale, care este însoţită de o pecete aurică specifică. Coroniţa stăpânirii spirituale are forma circulară; este compusă din opt cercuri subţiri ca firul de păr, formate din lumină roşie, foarte strălucitoare, în interiorul cărora se învârte un pătrat luminos ce pare alcătuit dintr-un fel de lichid verde-albastru. În timp ce se rotesc, cele opt cercuri emit un şuierat prelung şi ating pătratul în cinci puncte. Din cele cinci puncte de incidenţă între pătrat şi cercuri izvorăsc cinci lumini aurii ce emit un sunet asemănător urletului lupilor.
Destul de curând, după cum se spune în lumea eterică, în cadrul Poporului Român se va afirma o personalitate extrem de puternică, un Conducător spiritual, un Român neaoş - despre care se spune că s-a şi născut în lumea materială - care va purta coroniţa stăpânirii spirituale, pe care, de la Decebal încoace au mai purtat-o doar doi conducători (după câte se pare, cei doi Conducători au trăit înaintea anului 1300). Această personalitate importantă a Poporului Român, denumită metaforic Cel ales, s-a născut deja în trup material; matur fiind, se va manifesta ca o personalitate puternică, ca un conducător spiritual, iar nu politic. Cel ales va avea o statură medie, uşor uscăţivă, iar la un anumit moment dat al vieţii va suferi un accident şi va căpăta o uşoară anomalie fizică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.