duminică, 18 iunie 2017

Cununile


Spiritul omului, de formă sferică, cam de mărimea unei bile strălcitoare, este situat în cel mai profund nivel cuantic. La acelaşi nivel cuantic se află învelişul spiritului, membrana energetică care învăluie şi protejează spiritul, precum şi corpul cauzal. Există oameni - nu mulţi - la care, în jurul angrenajului descris mai sus apare o radiaţie, ca un inel energetic.Acest inel energetic ce înconjoară la mică distanţă angrenajul spiritului poartă numele de cunună. Există o diferenţă foarte mare între structura energeticoinformaţională a unei cununi şi aura omului. Este de la sine înţeles că, prin comportamentul său, prin actele sale şi prin modul său de viaţă în lumea materială, omul se situează într-o anumită poziţie faţă de Ordinea cosmică - Firea Lucrurilor. Majoritatea dintre noi, oamenii, credem că suntem buni, blânzi sau deştepţi chiar şi atunci când nu de dăm silinţa să ne comportăm potrivit legilor morale. Normele cosmice, care sunt sub directa gestionare a fiinţelor angelice sunt stricte şi nu pot fi păcălite. Atunci când oamenii dovedesc, prin comportamentul sau prin aptitudinile pe care le dobândesc, că respectă legile morale ale universului sunt "însemnaţi" la nivel auric, de către înaltele fiinţe angelice prin intermediul cununilor.De fapt, cununile sunt daruri primite de oameni de la înaltele fiinţe angelice. Fiinţa angelică este cea care alege omul; ea dăruieşte cununa acelui om care îi reprezintă "interesele" în lumea materială. Oamenii însemnaţi prin cununi - inelele luminoase sau, mai precis, radiaţiile ce înconjoară spiritul - devin astfel "suporturile" fiinţelor îngereşti de la care le-au primit. 
Cu alte cuvinte, respectivii oameni devin canale de manifestare în lumea materială ale fiinţelor îngereşti.Desigur, oamenii respectivi nu ştiu că sunt purtători de cununi, dar se trezesc incluşi în anumite situaţii - situaţii care, pentru modul de interpretare pur terestru, pot să nu aibă nici un fel de importanţă - pe care, prin simpla lor prezenţă, le rezolvă într-un mod fericit. De fapt, nu ei le rezolvă, oamenii fiind numai canalele prin care energiile spirituale pătrund în lumea terestră. Cele mai răspândite cununi ce se acordă oamenilor încarnaţi în lumea materială sunt următoarele: Cununa lui Iisus Hristos, Cununa Fecioarei Maria, Cununa Îngerului Gabriel, Cununa Îngerului Rafael, Cununa Îngerului Mihail. Fiecare dintre aceste cununi posedă vibraţia energetică specifică trupului de lumină a fiinţei care a acordat-o. Cununa lui Iisus Hristos apare clarvederii ca un inel-radiaţie, ce înconjoară angrenajul cuantic al spiritului. Cununa lui Iisus Hristos are o culoare roz-trandafirie şi degajă un miros de trandafiri proaspăt înfloriţi. Emite un sunet ce se aseamănă cu un clipocit de apă. Ea este prima cunună ce se dă unui om. În general, Cununa lui Iisus Hristos se dă oamenilor care se roagă în sens creştin. Ea poate apărea chiar la copii sau la persoane tinere. Prin rugăciune, omul îşi declară apartenenţa, astfel încât cei care se roagă de mici pot spera, de-a lungul vieţii, la un ajutor din partea fiinţei de care se leagă prin actul rugăciunii. În momentul în care omul se roagă, în care rezonanţa interioară a rugăciunii reverberează la nivelul corpurilor şi straturilor aurice, el intră în legătură directă cu fiinţa pe care o invocă şi căreia, prin actul rugăciunii, îi cere sprijinul.     
Cununa Fecioarei Maria apare ca un inel-radiaţie, de culoare verde. Emite un miros de flori de câmp, iar sunetul este asemănător foşnetului naturii. Cununa Fecioarei Maria este acordată în special femeilor care manifestă în existenţa cotidiană acea delicateţe, onestitate, căldură sufletească şi puritate interioară - calităţi manifestatate de către Maica Fiului lui Dumnezeu. Persoana care posedă o astfel de cunună devine canalul de manifestare a "Celei care suspină pentru toţi" - cum este denumită Fecioara Maria în lumea eterică. Această cunună poate fi acordată şi bărbaţilor cu un caracter mai aparte.     
Cununa Îngerului Rafael apare ca un inel-radiaţie de culoare alb-lăptoasă şi degajă un miros de aer de munte. Sunetul este asemănător troznetului unor trunchiuri de copac aruncate în foc. Cununa Îngerului Rafael este purtată, de regulă, de marii vindecători. Prin vindecători înţelegem atât medicii de aure, cât şi medicii de suflete. Este destul de curios faptul că medicii de trupuri, cei care habar n-au de structura aurică a fiinţei umane, nu posedă această cunună, pe care însă o pot poseda vindecătorii. Oricum, această cunună este destul de rară în lumea oamenilor, mai ales datorită faptului că cere o anumită specializare. Cei ce fac exorcizările au de obicei una sau mai multe cununi ale fiinţelor angelice, în special cea a Îngerului Rafael.     
Cununa Îngerului Gabriel apare ca un inel-radiaţie de culoare albastru marin; degajă un miros de zambile şi emite un sunet ca de harpă. Cununa Îngerului Gabriel este purtată de oamenii care manifestă în existenţa terestră o parte din calităţile acestei înalte fiinţe angelice şi care devin suporturi sau canale de manifestare în lumea materială.     
Cununa Îngerului Mihail este foarte rară. Ea se acordă unui om numai pentru o perioadă determinată de timp. Îngerul Mihail este Conducătorul Oştirii cereşti, rolul lui în cosmos este legat de război, iar cununa sa nu apare la oameni decât în cazul unor mari conflagraţii. Probabil că marii conducători de oştiri ai umanităţii au posedat Cununa Îngerului Mihail.Există însă şi altfel de cununi, pe care unii oameni le poartă în decursul unei existenţe. Astfel, dacă omul aderă conştient sau inconştient la "tabăra" adversă, cea a fiintelor luciferice, manifestă altfel de cununi. Cununile fiinţelor luciferice sunt negre, absorbind energia. Ele sunt situate în aceleaşi locuri ca şi cununile acordate de Iisus Hristos, Fecioara Maria, Îngerii Mihail, Rafael sau Gabriel. Vrăjitoarele, la rândul lor, au anumite semne distinctive, dar, spre deosebire de ceilalţi oameni, ele îşi desfăşoară "meseria" pe baza unor pacte încheiate cu fiinţe deloc curate şi deloc bune la suflet cărora, chiar şi după moarte, le devin sclave. Vrăjitoria este un exemplu de aservire voluntară a unui suflet de către fiinţe necorporale, deloc binevoitoare. După moarte, prin pactul încheiat, fiinţele la care s-a făcut apel dispun de sufletul celei care a avut proasta inspiraţie să se dăruiască lor, în schimbul unor avantaje facile. Oricum, este imposibil să existe vrăjitoare care să lucreze direct cu Fiii Luminii sau cu Iisus Hristos, aşa cum singure îşi fac reclamă. Dimpotrivă.     
Toate cununile se acordă în urma unor ceremonii speciale ce se desfăşoară în lumea eterică. De altfel, nu există vreo ceremonie desfăşurată în lumea materială, care să nu fie "dublată" de o ceremonie în lumea eterică. În afara cununilor, care se acordă în general "civililor", există alte particularităţi aurice, podoabele, care se acordă unor persoane cu funcţii publice importante, care au în subordine mari mase de oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.