marți, 26 septembrie 2017

Stafiile


Dacă strigoii sunt, în marea lor majoritate, bărbaţi, stafiile sunt cu preponderenţă femei. Stafiile sunt acele fiinţe de parte femeiască, care au iubit o singură dată în viaţă, dar a căror dragoste nu a fost împărtăşită - a fost ignorată ori trădată. 

Stafiile sunt sufletele acelor femei seduse şi abadonate într-un anumit moment al vieţii şi care au rămas îngheţate în acea stare afectivă şi emoţională tot restul vieţii, refuzând orice reînnodare a unei relaţii cu un alt bărbat. O mare parte a stafiilor este formată din acele femei care s-au sinucis din iubire. Tot în categoria stafiilor intră femeile care şi-au pierdut timpuriu soţul sau iubitul şi care nu s-au recăsătorit ori nu sau mai implicat într-o relaţie amoroasă. După moarte, o astfel de femeie refuză să trecă "dincolo" şi continuă să-şi plângă nefericirea. 
La fel ca şi strigoii, stafiile se manifestă într-un corp realizat printr-o alchimie auria complexă: o simbioză între corpul duh, corpul sufletului şi corpul eteric. 
În schimb, la stafii, corpul duh nu se poate manifesta prin putere şi tărie, la fel ca în cazul strigoilor. Acţiunile femeilor-stafii nu sunt îndreptate spre răzbunare. Dimpotrivă, stafiile au o stare permanentă de melancolie şi de nefericire. Au o tristeţe inimaginabilă, iar dorinţa lor cea mai mare este de a-şi mărturisi cuiva nefericirea, astfel că stafiile sunt total inofensive. Corpul stafiilor este foarte rece şi emite o răceală ce se simte de la distanţă; stafiile emit totdeuna un miros de iasomie, îşi pot schimba vestimentaţia şi coafura după bunul plac, dar nu-şi pot schimba fizionomia - care este reflectarea corpului sufletului. Stafiile pot apărea şi dispărea după cum doresc, astfel că nu par a se supune unor legi. Se roagă adesea, fiind foarte credincioase. Uneori, par a se contopi cu natura, fiind foarte bune prietene cu animalele domestice. Stafiile sunt apariţii fascinante, cu un şarm aparte. Se pot manifesta adesea în planul material şi pot fi observarte chiar şi fără ca privitorul să aibă vreo formă de clarvedere. Pot fi văzute cel mai adesea în acele locuri benefice, în care s-au produs fapte bune - acolo unde vibraţia energetică a pământului este benefică. Este interesant şi faptul că, pentru a le observa în planul material, privitorul trebuie să se poziţioneze întrun anumit fel; dacă se mută cu un metru în stânga ori în dreapta, nu le mai poate observa. Fantomele rătăcitoare din infraeteric, strigoii-bărbaţi şi stafiile-femei sunt principalele fiinţe umane care, prin exercitarea liberului arbitru, nu urmează traseul post-mortem standard. Abia în momentul în care conştientizează problemele existenţiale care le-au determinat să rămână în starea respectivă, trec în lumea de dincolo, fără a întâmpina nici o împotrivire din partea instanţelor cosmice. Cât despre vampiri - acele fiinţe care (se presupune că) se hrănesc cu sângele semenilor lor, despre care se vorbeşte astăzi atât de mult, devenind chiar "obiect de studiu" pentru exaltaţi - numai de bine: NU EXISTĂ. Nu există nici o fiinţă umană defunctă, din nici un plan cuantic şi din nici o generaţie, capabilă să se manifeste în trupul material şi să se hrănească cu sânge. Oricum, nici o fiinţă din lumea eterică - înger, spirit al naturii sau om - nu a confirmat că ar exista aşa ceva. Pare-se că sigurii vampiri din toate lumile posibile sunt acei oameni din lumea materială cărora le plac fripturile în sânge. În fond, trăim într-o lume tristă, dar plină de umor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.