joi, 30 martie 2017

Cunoasterea realizata prin inductie


Al treilea tip este cunoasterea realizata prin inductie spirituala. Acest tip de cunoastere este accesibil oamenilor al caror corp duh este situat cu precadere la nivelul culorilor galben, auriu si albastru - clasele trei, patru si cinci ale Scolii vietii -in cazul in care au formate cel putin o parte din siglele chakrelor.  Asadar, cunoasterea realizata prin inductie spirituala apare la acele persoane care incep sa aiba chakrele activate partial prin actiunea Duhului Sfant, in functie de Raza pe care "lucreaza". Astfel de oameni au un nivel energetic inalt. In virtutea corespondentei dintre macrocosmos si microcosmos, in momentul in care structura aurica a unui om capata o vibratie inalta datorita formarii partiale a unei sigle la nivelul unei chakre, el intra, ca un diapazon, in rezonanta cu fiintele cosmice corespondente - Ingeri, Arhangheli, Puteri etc. Astfel, prin inductie spirituala, omul poate avea acces la cunoasterea respectivei fiinte. Omul poate cunoaste - in primele faze doar fragmentar - ceea ce cunoaste respectiva fiinta. De fapt, omul cunoaste prin fiinta respectiva. În orice caz, cunoasterea realizata prin inductie spirituala nu apartine sufletului omului, care nu se lumineaza din interior, ci din exterior. 
Influenta prin inductie spirituala a unei fiinte ingeresti se aseamana cu lumina unui far care lumineaza ceea ce nu are lumina proprie. Cand farul spiritual este stins, sufletul omului nu mai este luminat. Totusi, in cazul obtinerii acestui tip de cunoastere, lucrurile incep sa se complice considerabil. Cunoasterea realizata prin inductie spirituala poate imbraca mai multe forme, in functie de alegerea omului. Astfel, in functie de exercitarea liberului arbitru si de efectele provocate asupra structurii aurice umane, cunoasterea realizata prin inductie spirituala poate fi de trei feluri. Prin libera alegere, omul se poate conecta, prin inductie spirituala, la una dintre cele trei cai principale: Calea evolutiva standard - cu varianta ei accelerata, Calea Zeilor - Calea intunericului ori Calea lui Iisus Hristos.  
In primul rand, se poate vorbi despre o cunoastere realizata prin inductie spirituala - mai ales, in cazul folosirii vechilor tehnici initiatice specifice Caii zeilor. In acest caz, practicantul, activandu-si partial o chakra, potrivit Razei pe care se afla si datorita nivelului vibratoriu inalt al aurei proprii, poate intra in rezonanta spirituala cu zeul corespondent, al carui nume il foloseste drept suport mental. El obtine astfel o cunoastere realizata prin inductie spirituala; cunoasterea respectiva nu este a omului, ci a zeului, care o imprumuta protejatului sau. Acest tip de cunoastere apare in ziua de astazi la oamenii care se dedica practicarii unor tehnici de tip yoga. Semnele, mantrele  (repetarea  unor  nume  ori   silabe  sacre), yantrele (diagramele mistice), si toate celelalte simboluri folosite reprezinta doar mijloace prin care un om poate obtine o cunoastere realizata prin inductie spirituala specifica vechii Cai a Zeilor.     
Al doilea tip de cunoastere realizata prin inductie spirituala este specific Caii intunecate. Omul care alege aceasta cale intra in rezonanta energetico-informationala cu o fiinta luciferica, careia ii plateste un anumit pret. Cel mai adesea, pretul este acceptarea tacita ca sufletul sa-i fie preluat dupa moarte si dus in lumea fiintelor luciferice. Mijloacele prin care un om poate intra in rezonanta spirituala cu astfel de fiinte sunt, la fel ca in primul caz, mantrele (repetarea unor nume ori silabe), yantrele (diagramele mistice) sau simbolurile specifice. In acest caz, chiar si simplele tatuaje, tot mai raspandite astazi pe intreg mapamondul, pun omul in legatura - in comuniune aurica - cu fiintele luciferice. In fond, tot ce face omul, de la adoptarea unui mod de comportament la alegerea vestimentatiei, exprima pozitia sa fata de cosmos si, mai ales, reflecta alegerea (mai mult sau mai putin) inconstienta a uneia dintre cele trei Cai.     
Al treilea tip de cunoastere realizata prin inductie spirituala este specifica Caii lui Iisus Hristos. Este vorba despre cunoasterea realizata prin intermediul corpului haric al plaselor mesianice, care se formeaza doar in urma rostirii Numelui lui Iisus Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.