luni, 6 februarie 2017

Chakrele secundare si chakrele minore


La nivelul structurii aurice umane, in afara chakrelor principale, mai sunt vizibile clarvederii lui Eugen un numar destul de mare de chakre secundare si de chakre minore, de mai mica importanta, care emit o luminozitate mai slaba decat cele principale. Chakrele secundare apar celei de-a doua vederi a lui Eugen ca mici puncte luminoase, unele mai palide, altele mai intense. Intrucat se manifesta in functie de nivelul evolutiv uman, numarul chakrelor secundare aflate in activitate este variabil. Cu cat omul este mai evoluat, cu atat chakrele secundare se manifesta mai puternic, stralucesc mai intens, si pot fi remarcate mai clar prin intermediul clarvederii. Chakrele secundare sunt dispuse astfel: doua in fata urechilor, doua in palme, doua in talpile picioarelor, doua in dreptul genunchilor, doua in spatele globilor oculari, doua legate de gonade, una situata in apropierea ficatului, una legata de stomac, una legata de splina, una in apropierea glandei timus, una in apropierea plexului solar. Cam la un lat de palma, in apropierea fiecarei chakre principale exista cate doua chakre secundare: una in partea stanga, celalalta pe partea dreapta. Una este situata pe canalul lunar, iar cealalta este situata pe canalul solar. Astfel, exista o chakra svadistan secundara in partea dreapta si o chakra svadistan secundara in partea stanga; exista o chakra manipura secundara in partea dreapta si o chakra manipura secundara in partea stanga. Chakrele svadistan secundare au, fiecare, diametrul de o jumatate de centimetru. Fiecare dintre ele poseda patru petale cu infatisare de conuri, din care emana efluvii de energie de culoare violeta, ca niste bule, care se maresc progresiv pana se sparg. In momentul in care se sparg, reapar in acelasi loc. Chakra svadistan din partea stanga este situata pe nadisul lunar Ida, iar chakra svadistan din partea dreapta este situata pe nadisul Pingala, care este solar. Atat din chakra svadistan din partea dreapta, cat si din chakra svadistan din partea stanga pornesc mai multe nadisuri secundare, ca niste ate luminoase, care se ramifica in toate directiile. 
Chakrele din palme se prezinta ca doua sfere stralucitoare, cu diametrul de aproape un centimetru, ca niste sori in miniatura aflati intr-o fierbere continua. Chakra din palma stanga are culoarea rosie, iar chakra din palma dreapta are culoarea albastra. Fiecare dintre ele poseda cinci petale. Petalele se prezinta ca niste conuri de lumina, ce par a iesi ca niste proeminente viu colorate, in afara corpului. Din centrul fiecarei chakre pornesc cinci efluvii subtiri de energie, ca niste ate luminoase. Culorile lor nu au corespondent in culorile spectrului solar. Efluviile subtiri ca niste fire de lumina ies in afara trupului de-a lungul degetelor. 
Chakrele situate in talpile picioarelor sunt asemanatoare, ca structura, cu chakrele din centrul palmelor, dar sunt ceva mai mari. Fiecare poseda cinci petele, iar firele luminoase formate din efluvii de energie ies in afara trupului, de-a lungul degetelor picioarelor. Chakrele minore sau minichakrele apar clarvederii lui Eugen ca mici puncte stralucitoare. Fiind in numar foarte mare, minichakrele puncteaza corpul eteric in diferite locuri. Minichakrele nu sunt mai mari decat ledurile ce se folosesc in electronica. De regula, minichakrele pot fi observate in locurile in care se intretaie cel putin doua nadisuri secundare. Unele minichakre palpaie foarte slab, in timp ce altele se aprind o perioada variabila de timp, dupa care se sting, fara vreun motiv detectabil. Minichakrele exista in stare latenta la toti oamenii. La marea majoritate a oamenilor, minichakrele "dorm", dar in decursul evolutiei intra progresiv in functiune. Cand intra in functiune, incep sa straluceasca. Abia in momentul in care devin cat de cat stralucitoare, minichakrele pot fi detectate prin cea de-a doua vedere a lui Eugen si se poate spune ceva despre ele. Minichakrele par sa fie in legatura directa cu comportamenul si cu activitatile omului in viata fizica. Ele se gasesc in jurul chakrelor principale: svadistan, manipura, anahata, chakra inimii, chakra orgoliului, ajna. Toate trairile interioare ce se succed cu repeziciune de-a lungul vietii lasa urme vizibile la nivelul auric, in sistemul de chakre principale, de chakre secundare sau de minichakre. Prieteniile, relatiile sociale, relatiile sexuale, activitatea de zi cu zi, ceea ce faptuieste, vorbeste sau gandeste un om, ispitele care il subjuga sau ispitele pe care reuseste sa le struneasca, alimentatia, alcoolul sau tutunul lasa urme in sistemul auric. De fapt, sistemul auric uman este o harta vie, prin intermediul careia se poate citi cu cea mai mare exactitate ce este omul. Ceea ce este foarte important si, in acelasi timp, trebuie sa dea de gandit tuturor oamenilor este faptul ca sistemul de chakre principale, de chakre secundare, de minichakre sau de nadisuri se incarca cu noxe nagative, datorita actelor, cuvintelor si gandurilor nefaste. In momentul in care se incarca prea mult cu noxe, toate aceste elemente aurice au tendinta de a influenta negativ organele de care sunt legate: inima, ficat, pancreas, rinichi, care se imbolnavesc. Mai intai se imbolnavesc contrapartile eterice ale organelor fizice, dupa care, progresiv, se imbolnavesc si organele fizice. Cauza imbolnavirii organelor fizice nu este alta decat incalcarea legilor subtile prin activitati haotice si total neintelepte. Reinsanatosirea omului - care la nivelul aurie se traduce prin modificarea stralucirii, a culorii, sunetului si mirosului chakrelor - se produce abia in momentul in care omul renunta la acele obiceiuri, activitati, cuvinte sau ganduri prin care a incalcat legile cosmosului, care formeaza Ordinea divina sau Firea lucrurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.