joi, 5 ianuarie 2017

OMUL IN AFARA TRUPULUI





In momentul nasterii, la fel ca si in momentul mortii, oamenii se intalnesc, pentru o fractiune de secunda, cu ei insisi, cunoscandu-si toate intruparile si mortile anterioare. Acest flash este insa atat de scurt, incat nu toti oamenii pot constientiza clar momentul respectiv. Este interesant si cazul acelor oameni, care, in existenta anterioara, au suferit morti violente - in care sangele lor s-a scurs pe pamant. De altfel, datorita conditiilor istorice ce existau acum trei-patru-cinci sute de ani, multi oameni care se intrupeaza in prezent au trecut prin astfel de morti.In momentul reintruparii, oamenii din aceasta categorie pot percepe, printr-un flash cognitiv intens, toata istoria planetei Pamant, pastrata in depozitul psiho-informational - memoria akashica - a Spiritului Pamantului.Printr-o moarte anterioara violenta, in care sangele li s-a scurs pe pamant, oamenii se leaga, intr-un fel tainic, de Spiritul Pamantului, iar la urmatoarea incarnare in trup fizic se pot conecta spontan la memoria planetara. Astfel, in momentul urmatoarei nasteri fizice, ei retraiesc fulgerator toate evenimentele trecutului globului terestru in care a curs sange de om, imprimate in memoria Spiritului Pamantului: crime, razboaie, mari cataclisme etc.
Iar daca, la sfarsitul existentei actuale, chiar in secunda mortii, au deja activat corpul haric al plaselor mesianice - care constituie motorul formarii, in lumea pamanteasca, a Comunitatii (Bisericii) lui Iisus Hristos, ca o consecinta directa a evenimentelor petrecute acum  2000  de  ani  in Palestina - oamenii in cauza pot percepe mult mai mult...Pentru ca, activitatea lui Iisus Hristos nu a incetat dupa Crucificare - momentul in care sangele Sau s-a scurs pe Pamant - ori dupa inaltarea la cer, ci se perpetueaza in prezentul continuu in care se manifesta Fiinta Sa. Mijlocul concret prin care, de 2000 de ani, Iisus Hristos ajuta in mod efectiv omul sa transceanda actuala stare de fapt, destinul adamic ca rezultat al caderii initiale, consta in formarea chakrei iubirii si in aparitia celui mai misterios corp auric: corpul haric al plaselor mesianice. Aceste elemente aurice se formeaza la orice om, in momentul rostirii cu voce tare a Numelui lui Iisus Hristos sau, fireste, in cazul rugaciunii crestine. De doua mii de ani, Numele lui Iisus Hristos a devenit cel mai puternic Nume din Cer si de pe Pamant. Prin Jertfa Sa, Iisus Hristos, Dumnezeu intrupat, a platit Pretul sacrificiului. Platind Pretul sacrificiului, Iisus Hristos a dobandit Puterea si Domnia. 
El a devenit Domnul si Invatatorul - Regele - tuturor oamenilor din Terra aurica. Prin Puterea pe care a dobandit-o, Iisus Hristos a pus in toti oamenii Efigia Puterii Sale si a stabilit "o noua carmuire". Datorita acestui fapt, tot ce se face in Cer si pe Pamant se face doar prin Iisus Hristos; astfel se consfinteste cele ce Le-a spus la scurt timp dupa Inviere: "TOATA PUTEREA MI-A FOST DATA IN CER SI PE PAMANT... SI IATA, EU SUNT CU VOI, PANA LA SFARSITUL VEACULUI. AMIN".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.