miercuri, 15 august 2018

Vechimea fiintelor umane


Putem delimita vechimea lor fiinţele umane în lumea şcoală a duhurilor astfel:

1. - fiinţe umane nou create, adică fiinţele din lumea şcoală a duhurilor. 
2. - fiinţe umane mai puţin vechi, create în cadrul sistemului de lumi ale formelor în care ne aflăm azi. Această vechime presupune un număr care începe de la o lume până la miliarde de lumi prin care fiinţa umană a umblat până să ajungă în lumea şcoală a duhurilor. 
3. - fiinţe umane vechi. În cadrul categoriei de fiinţe vechi sunt incluse fiinţele care au trecut prin mai multe sisteme până să ajungă în sistemul nostru de lumi ale formelor în care se găseşte lumea şcoală a duhurilor. 
4. - fiinţele umane străvechi constituie o categorie care vine din afara sistemului şablon ŞTAD adică din acele locuri de dinaintea trupurilor şi de dinaintea învelişurilor fiinţei umane. Atunci oamenii încă nu îmbrăcaseră trupurile fiinţei şi nici miliardele de trupuri dea lungul sistemului ŞTAD. 

De asemenea putem face o delimitare a duhurilor aflate în lumea şcoală a duhurilor în funcţie de alcătuirea energetică astfel: 

- duhurile naturii alcătuite din patru energii, de gând, cuvânt, purtare şi lumină luate din lumea şcoală a duhurilor. 
- duhurile îngereşti alcătuite din opt energii de gând, cuvânt, purtare şi lumină, din lumea şcoală a duhurilor şi din duhurile naturii. 
- duhurile omeneşti alcătuite din 16 energii, de gând, cuvânt, purtare şi lumină luate din cele patru direcţii: lumea şcoală a duhurilor, duhurile naturii, duhurile îngereşti, duhurile oamenilor. 

În procesul de desăvârşire a duhurilor din lumea şcoală a duhurilor, s-a ţinut cont în primul rând de categorii distincte de fiinţe. În funcţie de acest criteriu ne putem referi la trei procese de desăvârşire începute paralel: 

1. - procesul de desărvârşire a fiinţelor lumii duhurilor. 
2. - procesul de desăvârşire a fiinţelor formelor din lumea duhurilor. 
3. - procesul de desăvârşire a fiinţelor tuturor lumilor şi a tuturor formelor - oamenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.