miercuri, 15 august 2018

Tipuri de clarvedere cunoscute


S-a observat că dorinţa fierbinte de reîntoarcere la Dumnezeu trezeşte în om dispoziţii sau capacităţi latente, adormite. Această dorinţă are ca fundament imposibilitatea de a se adapta şi de a continua viaţa în trup a fiinţei umane. Astfel fiinţa umană aflată în trup, minţită, trădată, lovită, bolnavă, speriată, ameninţată, aflată în lipsuri şi neajutată de nimeni, îl cauta din nou pe Dumnezeu. În acest fel multe din fiinţele umane care se manifestă într-un trup pe care se tem să nu-l piardă, îşi ridică gândul, cuvântul, purtarea şi lumina lor la un nivel vibraţional diferit de cel al lumii în care trăiesc. Percepţia reală a lumii cât şi a sa, se trezeşte atunci când vede cu ochii săi, adevărata întocmire a lumii şi a trupurilor, energia. O astfel de vedere clară, valabilă pentru lumea materială poartă numele de vedere clară aurică sau clarvedere aurică. Clarvederea aurică este una din capacităţile cu care este înzestrată fiinţa umană. Acest tip de clarvedere aurică presupune vederea clară a aurei umane, a alcăturii şi a principiului de funcţionare la nivel de lume constituită din elemente aurice, cât şi a lumii vegetale, animale şi a oamenilor, lumi înzestrate cu aură energetică. Observarea clară a tuturor tipurilor aurice ale fiinţelor umane de pe pământ oferă o largă viziune asupra categoriilor distincte de oameni cât şi a rolurilor acestora în această lume. 
Clarvederea materială oferă posibilitatea de a vedea clar alcătuirea şi principiul de funcţionare energetică al fiecărui organ din trupul fizic. S-a constatat că multe fiinţe au trezite ambele capacităţi de vedere clară, adică clarvederea aurică şi clarvederea materială. Trebuie specificat că dorinţa de a ajuta trupurile suferinde prin care se manifestă fiinţele în lumea materială a făcut posibilă şi o clarvedere artificială, indirectă. Această clarvedere artificială, indirectă, prin aparatură medicală sofisticată creată de om, aduce un aport nou la detectarea unor boli precum şi la modele de tratament pentru aceastea. Printre aceşti clarvăzători aurici şi materiali, dea lungul timpului au fost unii care şi-au pus nenumărate întrebări. Ei credeau că dacă există capacitatea de a vedea aura şi trupul fizic în interior, ar trebui să existe şi alte capacităţi prin care să poată fi văzut sufletul, duhul, spiritul şi mai mult, fiinţa umană care se manifesă prin ele. Şi dacă există aceste capacităţi latente cum se pot redeştepta ele? Mulţi dintre aceşti clarvăzători aurici şi materiali au aflat că răspunsul era la îndemâna lor deoarece dorinţa de a-l regăsi pe Dumnezeu, trezeşte toate aceste capacităţi.
Clarvederea directă este vederea de odinioară a fiinţei umane care trăieşte şi se manifestă într-o multitudine de lumi în trupuri specifice fiecărei lumi în parte. Clarvederea directă presupune capacitatea normală a fiinţei umane de a vedea clar şi de a înţelege alcătuirea şi principiul de funcţionare ca fiinţă umană creată după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Aceasta presupune capacitatea fiinţei umane de a vedea clar alcătuirea, principiul de funcţionare şi rolul fiecărui trup prin care este adusă să se manifeste: spiritul, duhul, sufletul, prototrupul fizic, trupul fizic, aura, plasele mesianice şi viitorul trup. Tot prin clarvedere directă, fiinţei umane i se dă posibilitatea de a urmări cele două modele de comportament existente în toate lumile create de Dumnezeu: comportamentul ideal al fiinţei umane prin trupurile spirit, duh, suflet, trup şi aură și comportamentul defectuos al fiinţei umane prin trupurile în care se manifestă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.