luni, 10 aprilie 2017

Corpul haric

Corpul haric al plaselor mesianice nu face parte din sistemul auric uman, in sensul ca nu este generat de vreunul dintre elementele componente ale fiintei umane: spirit, corp duh, corpul sufletului etc. Corpul haric al plaselor mesianice apare doar la oamenii care pronunta Numele lui Iisus Hristos, chiar si numai intr-o discutie, sau se roaga in sens crestin, dar numai pe durata rugaciunii. In mod concret, aceasta structura aurica se manifesta doar in momentul in care omul rosteste Numele lui Iisus Hristos, indiferent de limba pe care o foloseste. Este important de remarcat faptul ca aceasta structura aurica apare numai la oamenii care rostesc prin intermediul vocii Numele lui Iisus Hristos, deci nu si la cei care il pronunta mental. 
Corpul haric al plaselor mesianice se prezinta ca o cupola energetica ce invaluie toate celelalte structuri aurice. El poseda o structura dubla: un strat interior si un strat exterior. Stratul interior este orientat spre aura umana si are culoarea metalului topit. Stratul exterior are culoarea alba stralucitoare. Stratul de culoarea metalului topit, asemanator aramei - culoarea Soarelui la rasarit - gros cam de un lat de palma, este format din formatiuni energetice ce par noroase. Al doilea strat, stratul exterior, are cam aceeasi grosime, fiind compus din miliarde de bilute, de forma atomilor materiali, care se deplaseaza foarte repede si se ciocnesc neincetat.Aspectul stratului exterior este de o claritate exceptionala, fiind oarecum asemanator cu mii si mii de cristale foarte fine de gheata. Al doilea strat este legat de chakra iubirii, Shainiah, situata in dreptul plexului cardiac. Foarte interesant este faptul ca, atunci cand se rosteste numele Iisus, apare primul strat, de culoarea metalului topit, iar in momentul cand se rosteste numele Hristos apare si cel de-al doilea strat. Dupa rostirea, prin intermediul vocii, a Numelui lui Iisus Hristos sau dupa ce s-a incheiat rugaciunea, corpul haric al plaselor mesianice dispare instantaneu, la fel cum a aparut, ceea ce dovedeste faptul ca acest corp protector este imprumutat, prin inductie, de la Fiinta careia ii este adresata rugaciunea si cu care, in acele momente, omul intra in rezonanta aurica. Mai intai se formeaza stratul de culoarea metalului topit, iar apoi se formeaza stratul de culoare alba-argintie. Din amestecul celor doua culori se formeaza culoarea galben-aurie, asemanatoare flacarii unei brichete. 
De aceea, privit de la departare prin clarvedere, corpul haric al plaselor mesianice are culoarea aurie. La oamenii care nu se roaga prea des ori la oamenii care pronunta rar Numele lui Iisus Hristos, corpul haric al plaselor mesianice se formeaza doar pentru cateva fractiuni de secunda sau doar pentru cateva secunde. Pentru oamenii care pronunta des Numele lui Iisus Hristos, in cadrul rugaciunii ori in cadrul unor discutii, corpul haric al plaselor mesianice are o perioada de manifestare mai lunga - de ordinul zecilor de secunde. Cu cat pronunta mai des Numele lui Iisus Hristos, cu atat durata de manifestare a corpului haric al plaselor mesianice este mai mare, iar actiunea sa este mai profunda. De exemplu, la monahii din manastiri, care repeta neincetat Numele lui Iisus Hristos, corpul haric al plaselor mesianice se manifesta permanent, iar aura lor pare purificata de un foc viu, astfel incat, prin clarvedere, Eugen nu mai poate vedea nici un alt corp al aurei: toate corpurile aurei devin unul.     
Iisus Hristos nu se conecteaza prin darul Sau fiintelor umane decat daca este chemat. Omul trebuie sa-l cheme pe Iisus Hristos, prin exercitatea liberului arbitru, iar chemarea cea mai eficienta este, repetam, prin rostirea Numelui Sau, care este cel mai puternic Nume din Cer si de pe Pamant. Rolul corpului haric al plaselor mesianice este de protectie. El protejeaza omul de orice influenta nefasta provenita din exterior. Invaluit de corpul haric al plaselor mesianice, omul este ca intr-o cupola de protectie. Mai mult decat atat: corpul haric al plaselor mesianice are capacitatea de a influenta benefic si, in final, de a purifica toate corpurile aurice derivate ale omului, incepand de la corpul spiritual, continuand cu
corpul mental superior, corpul astral, corpul mental inferior, corpul emotional, corpul eteric si corpul fizic. Astfel, actiunea lui Iisus Hristos prin intermediul corpului haric al plaselor mesianice se transmite succesiv pe toate nivelurile: la nivelul mental, ceea ce aduce o mai mare claritate in gandire, precum si alegerea cailor juste de actiune; la nivelul emotional si astral, ceea ce aduce o limpezire a aspectelor emotionale si sentimentale; la nivelul corpului eteric si fizic, ceea ce genereaza sanatate; la nivelul destinului individual - al karmei - ceea ce genereaza prosperitate materiala si evitarea evenimentelor nedorite in existenta cotidiana.   Totusi, este de la sine inteles ca nu Iisus Hristos aduce omului prosperitate, sanatate, gandire limpede, alegere justa, sentimente luminoase. Iisus Hristos, prin intermediul plaselor mesianice, creeaza doar conditiile ca omul singur sa descopere in sine toate aceste caracteristici. Daca Iisus Hristos ar actiona in locul omului, acesta n-ar mai invata niciodata nimic. Foarte multi oameni se plang de faptul ca, intr-o actiune oarecare, "n-au fost ajutati", uitand ca n-au cerut ajutorul, direct, prin voce, catre singura Fiinta din cosmos care-i poate cu adevarat ajuta: Dumnezeu facut om - Iisus Hristos. Apoi, acei oameni uita si faptul ca actiunilor lor nu sunt dublate de dorinta sincera de a progresa spiritual ori de a prospera material in acord cu legile cosmice, ei cerand lucruri imposibile ori in dezacord cu Ordinea lumii. De aceea, este foarte important ca inainte de a cere ajutorul, omul sa analizeze in detaliu esenta cererilor sale si sa discearna intre necesitate si pretentii nejustificate.     
Formarea corpului haric al plaselor mesianice la un singur individ, constituie premisa ca, acum sau in viitor, si alti oameni sa faca acelasi lucru. Daca un singur om isi formeaza, prin exercitarea liberului arbitru, corpul haric al plaselor mesianice, atunci devine un focar haric pentru cei din jurul sau. Nestiut, de la campul sau auric, dupa principiul candelei, al transmiterii Luminii si al continuitatii informatiei, darul oferit de catre Iisus Hristos se intinde la toti oamenii. Omul care isi formeaza singur corpul haric al plaselor mesianice apare ca inclus sub o cupola mesianica, in interiorul caruia se poate observa linia divina, ca un stalp luminos.   Daca doi oameni rostesc impreuna, constient, prin exercitarea liberului arbitru, Numele lui Iisus Hristos - de exemplu, intr-o discutie sau se roaga in comun - nu se formeaza doua cupole mesianice, cum ar fi logic dupa sistemul nostru de gandire, ci tot o singura cupola mesianica. Noua cupola mesianica, mult mai mare, ii va cuprinde pe ambii oameni. In cazul in care doi oameni se roaga sau rostesc Numele lui Iisus Hristos, se mai produce insa un alt fenomen extraordinar: apare o singura linie divina situata exact in mijlocul cupolei mesianice nou formate. Daca zece, o suta, o mie sau o suta de mii de oameni rostesc Numele lui Iisus Hristos sau se roaga impreuna (de exemplu, intr-o biserica ori pe un stadion), atunci se formeaza o cupola mesianica imensa, iar in centrul ei se formeaza, de asemenea, o singura linie divina. Mai mult decat atat: daca doi oameni vorbesc despre Iisus Hristos sau se roaga impreuna - mai ales cand cer ceva - Iisus Hristos apare instantaneu langa ei in Trupul de Slava. In functie de imprejurari, Iisus Hristos ramane alaturi de acei oameni atata timp cat considera necesar. Intotdeauna este foarte atent la ceea ce spun oamenii si la ceea ce cer. Dupa plecarea lui Iisus Hristos, la nivelul lumii eterice, locul respectiv ramane scaldat de mii si mii de irizari, datorita contactului, chiar si de scurta durata, cu Trupul Sau de Slava. Prin intermediul corpului haric al plaselor mesianice apare, astfel, o noua posibilitate in cosmos: daca un singur om dobandeste capacitatea de a trai sub har, atunci toti ceilalti dobandesc aceeasi capacitate prin inductie. Iar daca, in viitor, un singur om va dobandi capacitatea de a fi mantuit, atunci toti oamenii, pe baza principiului transmiterii informatiei, dobandesc capacitatea virtuala de a fi mantuiti; un singur om ii poate trage dupa sine pe toti ceilalti, care sunt compatibili cu el, din punct de vedere auric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.