marți, 31 mai 2016

Trupurile fiintei umane in sisteme,megasisteme si ultrasisteme de lumi


Astfel putem desprinde 3 Principii Cosmice valabile etern în Minunatele Lumi Ale Trupurilor:

1 - Îndumnezeirea fiinţei umane prin cele 3 trupuri în cele 3 stadii ale procesului de îndumnezeire, presupune rămânerea ei în părtăşie dumnezeiască.
2 - După parcurgerea celor 3 stadii de îndumnezeire în trup, fiinţa umană reuşeşte să imite pentru ea, trup după asemănarea celui dumnezeiesc - un trup sfinţit prin împărtăşirea, adică prin amestecul celor 3 trupuri îndumnezeite în cele 3 stadii ale îndumnezeirii – trupul de copil,trupul de matur, trupul de bătrân; la urmă, fiinţa umană imită lume minunată pentru ea după lumea cea dumnezeiască.
3 – Rămânerea eternă a fiinţei umane într-o lume şi în trupul acelei lumi presupune rămânerea eternă a fiinţei în trup, prin toate cele 3 tipuri de părtăşie dumnezeiască. Trupul unei astfel de fiinţe este minunat căci puterile acelui trup, sunt puterile tuturor fiinţelor din ale căror trupuri a fost alcătuit şi cu care se află în eternă părtăşie dumnezeiască.

Îndumnezeirea fiinţei umane într-un sistem de lumi şi prin toate trupurile acelui sistem de lumi:


Există la nivel de sistem de lumi o lume dumnezeiască minunată ce întrece prin minunăţia ei toate lumile dumnezeieşti din lumile sistemului,iar trupul acelei lumi cu care se îmbracă Fiinţa lui Dumnezeu, este preaminunat.Exista fiinţe umane îndumnezeite în toate lumile sistemului şi prin toate trupurile acelor lumi, fiinţe care au ajuns a imita pentru ele trupul veşnic şi lumea cea eternă a lui Dumnezeu.Trupul unei astfel de fiinţe umane este minunat căci puterile acelui trup sunt puterile tuturor trupurilor din care este alcătuit şi cu care se află în părtăşie dumnezeiască.


 Îndumnezeirea fiinţei umane într-un megasistem de lumi şi prin toate trupurile acelui megasistem de lumi.


Se află la nivel de megasistem de lumi, o lume dumnezeiască minunată şi în ea se află în trupul acelei lumi,Fiinţa Lui Dumnezeu.Fiinţele umane desăvârşite într-un megasistem de lumi prin toate trupurile acelui megasistem au ajuns a imita pentru ele trup minunat şi lume nemuritoare, precum cea dumnezeiască. Trupul unei astfel de fiinţe umane este minunat, căci puterile acelui trup sunt puterile tuturor trupurilor din care este alcătuit şi cu care se află în părtăşie dumnezeiască eternă.  


Îndumnezeirea fiinţei umane într-un ultrasistem de lumi şi prin toate trupurile acelui ultrasistem de lumi.


La nivelul unui ultrasistem de lumi există o lume dumnezeiască neasemuită, unde Fiinţa lui Dumnezeu îmbracă trup dumnezeiesc fără seamăn. Fiinţele umane desăvârşite într-un ultrasistem de lumi şi prin toate trupurile acelui ultrasistem de lumi au ajuns a imita pentru ele, trup minunat şi lumi minunate nepieritoare, aidoma celor dumnezeieşti.Trupul unei astfel de fiinţe este minunat, căci puterile acelui trup sunt puterile tuturor trupurilor din care este alcătuit şi cu care se află în părtăşie dumnezeiască eternă.


Felurile trupurilor îmbrăcate de fiinţa umană în procesul de îndumnezeire în Minunatele Lumi Ale Trupurilor:


- O fiinţă umană îndumnezeită într-o lume prin trupul acelei lumi are trupul unei lumi, are trupul acelei lumi. 

- O fiinţă îndumnezeită într-un sistem de lumi prin toate trupurile acelui sistem de lumi împrumută un trup special, trupul unui sistem de lumi, trup care este suma tuturor trupurilor din acel sistem de lumi. 
- O fiinţă îndumnezeită într-un megasistem de lumi prin toate trupurile acelui megasistem de lumi, împrumută un trup special, trupul unui megasistem de lumi, trup care este suma tuturor trupurilor sistemelor de lumi ce alcătuiesc megasistemul de lumi. 
- O fiinţă îndumnezeită într-un ultrasistem de lumi prin toate trupurile acelui ultrasistem de lumi,împrumută un trup special, trupul unui ultrasistem de lumi, trup ce este suma tuturor trupurilor din megasistemele de lumi ce alcătuiesc ultrasistemul de lumi. 
- Tot aşa, fiinţa umană care termină procesul de îndumnezeire în Minunatele Lumi Ale Trupurilor împrumută un trup special, trupul fiinţei umane îndumnezeită în Minunatele Lumi Ale Trupurilor,trup ce este suma tuturor trupurilor ultrasistemelor de lumi ce alcătuiesc Minunatele Lumi Ale Trupurilor. 
 Prin clarvedere directă deosebeşti lesne între ele aceste minunate trupuri care îţi arată stadiul de îndumnezeire atins de fiinţa umană până acum, în Minunatele Lumi Ale Trupurilor.Pe Pământ şi în special pe teritoriul României se coboară în suflet, trup şi aură de român, fiinţe umane mai noi venite în Minunatele Lumi Ale Trupurilor decât cele amintite anterior, unele îndumnezeite deja într-un sistem de lumi, altele îndumnezeite deja într-un megasistem de lumi iar altele într-un ultrasistem de lumi.  Toate aceste fiinţe umane, unele mai noi venite iar altele mai vechi în Minunatele Lumi Ale Trupurilor sunt fiinţe umane căzute în acest sistem de lumi ce conţine şi Lumea Duhurilor. De aceea putem spune despre aceste duhuri căzute că sunt acele duhuri umane îmbolnăvite în urma depărtării lor de Duhul Lui Dumnezeu, duhuri pe care Duhul Lui Dumnezeu caută să le disciplineze prin încarnări repetate în suflet, trup şi aură de român. Putem spune că, pe tot parcursul reabilitării acestor duhuri prin coborâri repetate în suflet, trup şi aură de român, obiectivul lor principal este şi trebuie să rămână strângerea, acumularea de Duh Sfânt prin intermediul sufletului, trupului şi sufletului de român.

HALOET – SAMTAM – ALTAPAAT 


HALOET este numele ultrasistemului din care face parte şi megasistemul SAMTAM, în componenţa căruia intră şi sistemul de lumi ALTAPAAT.  Sistemul de lumi ALTAPAAT cuprinde miliarde de lumi iar pe undeva, aproape de miezul acestui sistem se găsesc 2 lumi ce ne interesează în mod deosebit adică lumea spiritelor şi lumea duhurilor.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.