joi, 19 mai 2016

Cine sunt ROMANII


Această carte”Misiunea României observată prin clarvedere directă”este realizată de către clarvăzătorul român, în urma observării atente, pe parcursul a multor ani, prin Tipul De Clarvedere Directă prin trupul material şi nu este nicidecum o compilaţie precum cele de duzină de pe piaţa românească actuală.  Nu este nicidecum o carte inspirată, realizată prin”comunicări” “transmisii” ori”cu ajutorul ghizilor spirituali”, fiecare cu politica şi cu interesul lui, aşa cum ne-au obişnuit”maeştrii spirituali”de azi băgaţi servitori la vreun biet înaripat apostat cu ifose de mare”Divinitate”sau de mare”Zeu”ori cu aere de”Mare Arhitect Al Lumii ”.  Această carte, ca de altfel toate cărţile clarvăzătorului român, este o descriere în premieră în România şi în lume, este o descriere cu lux de amănunte a Ştiinţelor Dumnezeieşti, o descriere amănunţită a Alcătuirii Energetice şi a Principiului Energetic De Funcţionare A Teritoriului Actual Al României dar şi a Întocmirii Energetice şi a Principiului Energetic De Funcţionare al Fiinţelor Umane coborâte în Suflet, Trup şi Aură de ROMÂN,Fiinţe ce locuiesc acest areal în aceste vremuri pe deplin frământate. Teritoriul Actual Al României observat prin această Formă Supremă De Clarvedere se înfăţişează într-o formă imposibil de văzut prin nici una din formele de”clarvedere”obţinută prin metodele şi tehnicile actualelor forme de”spiritualitate”cu care am fost îndoctrinaţi de”marii maeştrii spirituali”adică de fii Omului Apostat cu aere de Zeu.  În această carte ni se descrie Adevărata Realitate, adică o Românie la care”maeştrii spirituali”şi Taţii lor”Zeii”nu mai au acces după venirea pe Pământ ca Hristos a Adevăratului Dumnezeu; o Românie în forma în care a fost alcătuită dintru începuturi de către Hristos Adevăratul Dumnezeu. 


Prin clarvedere directă, România se înfăţişează ca un Teritoriu Minunat, compus din Trei Ţinuturi, Tărâmuri, Meleaguri Energetice de o splendoare dumnezeiască: - Ţinutul Românesc Sufletesc - România Anima, Ţinutul Românesc Materic - România Materica - Ţinutul Românesc Auric - România Aurica. Prin clarvedere directă, se descrie amănunţit Tiparul Românesc Special de Suflet, Trup şi Aură, în care se îmbracă doar o anumită categorie de Oameni, Adami, adică cei care se coboară pe teritoriul României.Clarvăzătorul român face descrieri amănunţite a alcătuirii energetice a celor două categorii de fiinţe care vieţuiesc împreună, pe acest Teritoriu De Trei Ori Binecuvântat, fiinţe total diferite însă, ca”vechime”şi ca”alcătuire energetică”: Omul şi fiul Omului. 

Omul, Adamul, Fiul Lui Dumnezeu, se înfăţişează prin clarvedere directă în două ipostaze:”Omul Contemporan cu Adevăratul Dumnezeu, adică Omul Ceresc, Cetăţean al Cosmosului”şi”Omul Pământesc,Cetăţean al României”. ”Omul Contemporan cu Adevăratul Dumnezeu, Omul cetăţean al Cosmosului”este Fiinţa Umană îmbrăcată în trup Duh. ”Omul cetăţean al României”este acea Fiinţă Umană care se coboară,intră pe Teritoriul României, obţine cetăţenie română, se deconectează de la haina cerească duhovnicească, adică de la Duh, şi se conectează la o haină pământească, adică la sufletul, trupul şi aura de român. Taina, Misiunea, Motivul coborârii Omului pe Pământul României, se destăinuie prin Suprema Formă de Clarvedere, Clarvederea Directă, şi este fiul Omului şi mântuirea lui. Fiul Omului şi mântuirea lui, este Taina, Misiunea, Scopul Coborârii Omului pe Pământul României, în suflet, trup şi aură de român. 
Tot prin clarvedere directă se destăinuie şi Taina, Motivul, Scopul coborârii lui DUMNEZEU pe PĂMÂNT în două ipostaze:”Fiul Lui Dumnezeu”şi”Fiul Omului”. Şi Taina, Motivul, Scopul coborârii lui DUMNEZEU pe PĂMÂNT a fost acela de HRISTOS, adică de SALVATOR, MÂNTUITOR, ca să ridice duhul Omului din cădere şi să-l facă iarăşi ca un Dumnezeu, şi ca să smulgă sufletul fiului Omului din moartea definitivă şi să-l facă ca un Om. Şi dacă crucea cea mai grea dusă de Dumnezeu pe drumul Golgotei este Omul, Adamul Căzut care a înţeles în cele din urmă că s-a amăgit numindu-se”Divinitate” “Dumne-zeu” înainte de soroc, crucea pe care Omul, Adamul acesta a început să o ducă dimpreună cu Dumnezeu, în aceeaşi zi, pe acelaşi drum al Golgotei, este fiul Omului. 
Generaţia Creştină este alcătuită din Oamenii care s-au amăgit şi poftind să fie Dumne-Zei nu au fost.Iar când au conştientizat acest lucru au cerut să se reabiliteze prin Principiul Hristic de Încarnare. Unul din motivele Încarnării lor este că aici pe Pământ sunt fiii şi fiicele lor create de ei pe când erau Zei.  Iar aceste Neamuri la care a fost trimis primul Apostolul Pavel, aceşti fii ai Oamenilor trebuiesc salvaţi de către aceşti părinţi ai lor în acelaşi mod în care Adevăratul Dumnezeu coborât ca Hristos, Tatăl Omului, a salvat pe Om. Căci dacă Dumnezeu, Tatăl Omului S-a încarnat pentru Om, tot aşa se încarnează până azi şi Oamenii pentru fiii şi fiicelor lor create demult, pe Pământul pe care îl stăpâneau atunci ca Zei. Şi în acelaşi fel în care Tatăl Omului a apostolat pentru Om tot aşa Omul trebuie să apostoleze pentru Fiul Omului. Şi iată Taina Cea Mare: că Hristos, Dumnezeul Omului S-a încarnat în suflet, trup şi aură pentru Om, pentru creatura cea dumnezeiască: şi că Omul, dumne-Zeul Fiului Omului se încarnează în suflet, trup şi aură, pentru fiul Omului, pentru creatura cea omenească... 
Căci cine era pe cruce la Golgota lângă Tatăl lor dacă nu Zeul care doreşte reîntoarcerea la Tatăl lui şi Zeul care încă nu doreşte aceasta? 
Până nu vor fi înţelese aceste Taine Dumnezeieşti în special de către cei care, pe hârtie şi pe sticlă duc românul în rătăcire, Pământul, Omul şi fiul Omului, nu vor putea ieşi din întunericul amăgitor al bălegarului Kalli- YUGA. Adică din Epoca în care duhurile căzute de oameni, duhurile căzute de îngeri şi duhurile naturii care continuă nebunia lor de a se pretinde”Divinităţi”, “Dumne- zei”, “ Mari Arhitecţi Ai Lumii” şi înrobesc pe Om prin progeniturile lor de pe Pământ care sunt fiul Omului,  fiul Îngerului şi fiul Stihiilor Naturii sau cum le place lor să fie numiţi ”fii Divinităţii”, „fii Zeilor”, „copii Stelelor”,copii de cristal, copii indigo…

Românii nu sunt singuri în Epoca Kalli-Yuga.Acum 400 de ani se cobora cu putere mare de sus, în eterna şi luminoasa Cetate A Banilor, Banul Lumesc Al Românilor, Mihai Vodă Viteazul, un Om care a priceput pe deplin Tainele Dumnezeieşti. El a apărat Pământul, Omul şi Taina, Scopul cu care se coboară Omul în suflet, trup şi aură de român.  Mihai Vodă Viteazul s-a arătat românilor, pe tot parcursul scurtei sale şederi în suflet, trup şi aură de român, ca un brav împotrivitor al hoardelor armate însetate de sânge Omenesc, hoarde alcătuite din fiii Omului, adică din fii ai numeroaselor”Divinităţi”de atunci şi de acum, Zeii Asiei, Mongoliei, Chinei, Japoniei, Indiei, Pakistanului ori Zeii Africii, Israelului, Egiptului. Toate aceste”Divinităţi”, toţi aceşti Zei cu ifose de”Mari Arhitecţi Ai Lumii”, până azi, ne aduc nouă românilor - prin slugile lor oculte”marii magiştrii”şi”marii maeştrii spirituali”- democraţia lor fără de Hristos cu legi făuritoare de inimi haine şi spiritualitatea lor mincinoasă, lipsită de Hristos”, lumina şi iubirea lor”, adică Yoga, Rei-Ki, Kaballa, Coranul, şamanismul, spiritismul, magia albă, infoenergetica, vrăjitoria, astrologia, numerologia, flacăra violet. Ei, toţi aceştia sunt cei ce au măcelărit de secole, până azi, pe Omul coborât în suflet, trup şi aură de român, prin progeniturile lor Ginghis-Han, Atilla, Baiazid,Mahomed şi mulţi alţii la fel de măcelari ca ei. Tot aceşti Zei au plantat timp de secole pe acest teritoriu Românesc mult însângerat, mii şi mii de mii de astfel de fii şi fiice ale lor care au terorizat şi terorizează Pământul, bătrâna Europă şi care se multiplică precum celula, dar care nu reuşesc să trăiască decât o singură existenţă, din cauză că TATĂL lor este OMUL cu ifose de”Zeu”,“Divinitate”ori de ”Mare Arhitect Al Lumii”şi nu DUMNEZEU. Urmaşii acestor fii ai Omului, ai îngerului ori ai stihiei naturii căzute cu aere de Zei, de”Divinităţi”, de”Mari Arhitecţi Ai Lumii”reprezintă azi un procent de trei sferturi din populaţia globului şi de aproape treizeci la sută din populaţia actuală a României, şi mai mult de jumătate din populaţia celorlalte ţări creştinate de pe Pământ. Conducătorii României de demult erau Unşii Lui Dumnezeu, erau Oameni coborâţi în suflet, trup şi aură de român, iniţiaţi care cunoşteau aceste Taine. Ei ştiau de ce creştinismul a fost primit aşa repede de români, pe teritoriul României, căci cunoşteau că teritoriul României a fost, este şi va fi singurul teritoriu

Pământesc, unde Oamenii, Adamii, se coboară într-un număr mai mare decât progeniturile Oamenilor cu aere de Zei,  făcuţi de Zei după chipul, asemănarea şi nebunia lor de atunci şi”plantaţi”strategic pe tot Pământul.  Conducătorii de atunci ai României cunoşteau Voia Lui HRISTOS pentru Omul care se coboară pe teritoriul României în suflet, trup şi aură de român şi cunoşteau Voia Lui HRISTOS pentru fiul Omului plantat aici prin crime monstruoase de Omul, Adamul căzut cu aere de”Divinitate”, de”Zeu”, de”Mare Arhitect Al Lumii”.Conducătorii de atunci ai României făceau Voia Adevăratului Dumnezeu coborât ca HRISTOS, de aceea se numeau chiar voievozi. Un astfel de Voievod, prin care Hristos”voia v-o dă”, a fost, este şi va fi MIHAI VOIEVOD VITEAZUL, Omul coborât în suflet, trup şi aură de român, Omul asasinat de fiul Omului la Câmpia Turzii, pe pământul Omului Român lăsat lui de Dumnezeu şi furat lui în urma pogromului din Ardeal, de către fiul Omului…  Voievodul coborât ca Om în Suflet, Trup şi Aură de Român, ca să unească în Hristos cele 3 Pământuri ale Omului coborât în Suflet, Trup şi Aură de Român, Ardealul, Moldova şi Muntenia, şi pe Omul Ardelean cu Omul Moldovean şi cu Omul Muntean. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.