joi, 26 mai 2016

Trupurile Fiintei Umane privite prin clarvedere directa


Model de scanare, analiză, diagnosticare şi sugestii de tratament pentru fiinţele îmbrăcate în suflet, trup si aură de român:  


Sunt din ce în ce mai mulţi români şi nu numai români, care s-au săturat de răspunsurile unor”ştiinţe şi tehnici”mereu evazive, incomplete şi mai mult păgubitoare, valabile din ce în ce mai puţin chiar şi pentru fiul Omului, pentru care au şi fost concepute, adică pentru indieni, chinezi,tibetani, japonezi, africani, egipteni, evrei, musulmani, etc. Sunt din ce în ce mai mulţi români şi nu numai români, care nu se mai lasă păcăliţi de o falsă”spiritualitate”exprimată de Marele Păcălici al Lumii prin toate soiurile de"maeştrii”“şamani”“ocultişti”“ezoterişti”“paranormali”ori”clarvăzători”care inundă cu apă moartă românii obişnuiţi cu apă vie.  Sunt români care se deşteaptă şi care vor să găsească răspunsuri cu adevărat folositoare pentru ceea ce sunt ei, cu privire la alcătuirea şi funţionarea Tiparului Românesc De Suflet, Trup şi Aură în care se coboară Fiinţa lor pe Teritoriul României şi care Tipar Românesc de Suflet, Trup şi Aură este acordat energetic în mod unic, special, numai pentru Fiinţa lor. Sunt români care vor să afle răspunsuri adevărate cu privire la obârşia Fiinţei lor, aflată acum, pentru scurt timp aici, cu privire la locurile de unde vin pe Teritoriul Românesc, cu privire la scopul venirii lor aici, ori cu privire la locurile unde se duc după ce fiinţa lor părăseşte Teritoriul Românesc şi leapădă acest Tipar Românesc de Suflet, Trup Fizic şi Aură întocmit special pentru fiinţa lor. Mulţi români sunt azi cei ce nu îi cunosc Adevărata Alcătuire şi Adevărata Valoare şi astfel cad în capcana Marelui Păcălici care, prin felurite forme de”iniţiere”anti-hristice (opuse lui Hristos) precum vrăjitoria, ghicitoria, şamanismul, infoenergetica, rei-ki, yoga, etc, îl dereglează, îl goleşte de Lumină Hristică şi îl năruie. 

Calea cea mai scurtă prin care un român poate afla răspunsuri la întrebările lui, constă în scanarea prin Clarvedere Directă a tuturor componentelor energetice ce îl alcătuiesc pe el, românul din faţa ta, iar apoi analizarea fiecărei componente energetice în parte. În cazul în care, există o cât de mică abatere de la funcţionarea ideală a fiinţei în trupul suflet, fizic ori auric de român se poate stabili un diagnostic al acestei abateri şi se pot face sugestii pentru soluţionarea acestui aspect.
În cazul în care fiinţa sa s-a abătut de la modul ideal de comportament în Tiparul său Românesc de suflet, trup şi aură şi ca rezultat şi-a afectat mai mult sau mai puţin structurile de suflet, trup sau aură, se pot prescrie sugestii de reţete sau se pot da sugestii cu privire la tratamente specifice fiecărei structuri energetice în parte în vederea recuperării acestora, fie că este vorba de suflet, de trup ori de aură.  

SUGESTII PENTRU VIITOR  


O scanare completă prin Clarvedere Directă, o analiză completă, stabilirea unui diagnostic complet şi sugestii pentru un tratament complet, pentru o fiinţă umană aflată în suflet, trup si aură de român, se poate face, dacă şi numai dacă priveşti românul din cele 5 Perspective Cosmice în care se află într-o continuă şi într-o simultană manifestare.  

Astfel:  
1 - Poţi analiza pe Român din perspectiva Omului Adevărat îndumnezeit în Lumile Oamenilor. 
2 - Poţi analiza pe Român ca şi Fiinţă Umană îndumnezeită în Lumile Fiinţelor Umane. 
3 - Poţi analiza Românul ca şi Fiinţă Umană aflată în plin proces de îndumnezeire în Lumile Trupurilor 
4 - Poţi analiza Românul ca şi Fiinţă Umană ce şi-a întrerupt procesul ei de îndumnezeire în trupuri, din Lumile Trupurilor, prin căderea ei în trupul duh de la îndumnezeire, proces ce se desfăşura în una din Lumile Trupurilor, adică în Lumea Duhurilor, unde se desfăşoară Procesul De Îndumnezeire al Fiinţelor Umane În Trupul Duh. 
5 - Poţi analiza Românul din punct de vedere al fiinţei umane căzute din procesul de îndumnezeire în trupul duh, care se coboară pe teritoriul actual al României unde îmbracă un anumit tipar de suflet, trup – femeiesc sau bărbătesc – şi aură de român, tipar acordat energetic numai pentru Fiinţa lui  

1 – Românul privit din perspectiva Omului Adevărat, îndumnezeit în Lumile Omului Adevărat  


Privind prin clarvedere directă la această minunată structură, vezi cum arată românul adevărat, Omul îndumnezeit în Minunatele Lumi ale Omului Adevărat, cu mult timp înainte de fi chemat în Lumile Fiinţelor, cu mult, mult timp înainte să fie chemat în Lumile Trupurilor ca să îmbrace trupul duh, şi cu foarte mult timp înainte să fie adus ca român şi îmbrăcat în acest tipar special de suflet, trup şi aură de român. Procesul de îndumnezeire în Lumile Omului Adevărat a durat vremuri îndelungate iar la urmă, Omul Adevărat a învăţat să imite trup nemuritor şi lume veşnică pentru el. Vremuri şi mai îndelungate a umblat omul în trup nepieritor în acele lumi veşnice. Când trupurile celor trei tărâmuri româneşti (sufletul,trupul şi aura) adorm, românul se îmbracă iarăşi ca în vremurile de demult şi se întoarce într-o clipită ca Om Adevărat în trup nepieritor şi în minunatele lumi fără de sfârşit de acolo, ca să fie liniştit şi încurajat de Dumnezeu.  


2 – Românul privit din perspectiva Fiinţei Umane îndumnezeită în Lumile Fiinţelor Umane.  


Posibilitatea ca Omul Adevărat să cunoască trăiri netrăite, au dus la aducerea lui în minunatele Lumi ale Fiinţelor şi la îmbrăcarea lui în strai nou ca să devină una cu el, adică să devină o Fiinţă Umană. Procesul de îndumnezeire a Fiinţei Umane a durat multă vreme dar şi mai îndelungate timpuri a vieţuit Fiinţa Umană în trupul ei ţinut veşnic prin Ştiinţa Lui Dumnezeu învaţată în Lumile nepieritoare şi prea minunate ale Fiinţelor Umane. Când Fiinţa românului leapădă noaptea veşmintele în care s-a întristat ziua, adică sufletul, trupul şi aura de român, îmbrăcată astfel în acest minunat strai veşnic de Fiinţă, într-o clipită ajunge în Minunatele Lumi Ale Fiinţei unde nu sunt lacrimi şi nici întristare şi unde este mângâiată şi încurajată de Dumnezeu.  


3 – Românul privit din perspectiva Fiinţei Umane aflate în plin proces de îndumnezeire în minunatele Lumi Ale Trupurilor.  


Cu mult timp înainte ca să fie nevoită să vină în suflet,trup şi aură de român, cu mult, mult timp înainte să se manifeste în trup duh şi cu nespus de mult timp înainte să se manifeste în trup spirit,Fiinţa Umană îndumnezeită era adusă ca să se îndumnezeiască în Minunatele Lumi ale Trupurilor.  Aceste Minunate Lumi Ale Trupurilor sunt create de către Dumnezeu după un anumit şablon de întocmire al Lumilor, numit şablonul Ş.T.A.D., care presupune:  

- gruparea a miliarde de lumi în sisteme de lumi. 
- gruparea a miliarde de sisteme de lumi în megasisteme de lumi. 
- gruparea a miliarde de megasisteme de lumi în ultrasisteme de lumi…  
 Îndumnezeirea Fiinţei Umane În Minunatele Lumi Ale Trupurilor presupune:  
 a - îndumnezeirea Fiinţei Umane într-o lume şi în trupul acelei lumi.  
b - îndumnezeirea Fiinţei Umane într-un sistem de lumi şi în toate trupurile acelui sistem de lumi.  
c – îndumnezeirea Fiinţei Umane într-un megasistem de lumi şi în toate trupurile acelui megasistem de lumi.  
d – îndumnezeirea Fiinţei Umane într-un ultrasistem de lumi şi în toate trupurile  
acelui ultrasistem de lumi.   

Fiecare Lume are propriul ei sistem, alcătuit din 3 lumi principale:  

1 – Lumea Dumnezeiască sau Lumea personală a Fiinţei Lui Dumnezeu. Fiinţa Lui Dumnezeu Se manifestă în Lumea Dumnezeiască în trupul Său Dumnezeiesc. Din manifestarea în mod dumnezeiesc, a Fiinţei Lui Dumnezeu în trupul Său Dumnezeiesc, în lumea SA Dumnezeiască se naşte Sfinţenia, adică continuitatea eternă, veşnicia trupului Său cel Dumnezeiesc şi a lumii Sale celei Dumnezeieşti 
2 - Lumea şcoală de îndumnezeire a fiinţelor în trup. Lumea în care fiinţele umane create de Fiinţa Lui Dumnezeu după chipul şi asemănarea Sa învaţă să alcătuiască trup veşnic ca trupul veşnic al lui Dumnezeu, şi lume veşnică precum lumea nepieritoare a lui Dumnezeu.  
 3 - Lumea de reabilitare.Este lumea, dacă vreţi,unde vin toate fiinţele umane care au trecut prin foarte multe lumi şi trupuri în care s-au îndumnezeit şi care fiinţe, socotind suficientă înţelepciunea lor acumulată din îndumnezeirea lor în acele multe trupuri şi în lumile lor, au poftit să ajungă dumne-zei înainte de termen, şi au alcătuit creaţii după chipul şi după asemănarea lor neîndumnezeită încă şi pieritoare.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.