miercuri, 25 mai 2016

Fiinta Omului privita prin clarvedere directa


1 – OAMENII. FIINŢELE CARE SUPRAVIEŢUIESC MORŢII, ADICĂ DESCOMPUNERII ŞI TRANSFORMĂRII SUFLETULUI, TRUPULUI ŞI AUREI DE ROMÂN.  


Când se naşte românul, lumea şi legile ei sunt deja strâmbate de cel venit înaintea românului. Pentru că românul trăieşte în nefericire se îmbolnăveşte, suferă şi moare, căci nu îl învaţă nimeni să vadă în toate, pe cel învelit în român şi pe cele  înveşmântate în Românie. De aceea, tu nu mai cheltui toată ziua să priveşti la lume, la plantele, la animalele şi la semenii dragi ţie care mor.Ci deprinde-te mai degrabă - cu sârgul folosit de tine să supui ţie pe semen şi truda mâinilor lui – să începi să priveşti pe Hristos din lume, din plante, din animale şi din semen. La început fă-te mic, ca să poţi începe de la cele mici, apoi fii răbdător, iar când vei ajunge a privi în toate frumosul acolo unde cei mulţi nu reuşesc, fii fericit. Căci toate sunt în tine de la începutul tău, şi toate se amplifică, se antrenează, azi puţin, mâine puţin, aidoma înotătorului sau alergătorului... 

Fiinţele care la coborârea lor pe teritoriul românesc, îmbracă un anumit tip, model de suflet, trup şi aură de român, mai exact modelul Hristic (creştin) de suflet, trup şi aură, iar la plecarea lor de pe teritoriul românesc supravieţuiesc descompunerii şi transformării acestor trupuri date lor pe timpul poposirii lor vremelnice aici,reprezintă acea categorie de fiinţe în care Dumnezeu a pus toată gloria Lui.  Această categorie de fiinţe sunt Oamenii, Adamii, adică fiii lui Dumnezeu Cel Atotputernic. Observată prin clarvedere directă această distinctă categorie de fiinţe care vin în trupuri, suflete şi aure de români, dezvăluie o istorie, o existenţă, o alcătuire şi un mers (principiu de funcţionare energetic) minunate, aflate sub emblema cifrei 3.
Putem prin urmare să vorbim despre:  
- 3 personalităţi distincte ale românului: omul,fiinţa umană, trupurile fiinţei umane. 
- 3 universuri sau categorii de lumi natale ale celor 3 personalităţi ale românului:  lumile oamenilor,lumile fiinţelor omeneşti, lumile trupurilor fiinţelor omeneşti. 
- 3 procese de îndumnezeire a celor 3 personalităţi ale românului în cele trei universuri sau categorii de lumi: - îndumnezeirea omului în lumile oamenilor, îndumnezeirea fiinţei omeneşti în lumile fiinţelor omeneşti, îndumnezeirea fiinţei omeneşti în lumile trupurilor.  

OMUL, FIINŢA ÎN CARE ESTE ÎMBRĂCAT OMUL ŞI TRUPURILE ÎN CARE ESTE ÎMBRĂCATĂ FIINŢA OMULUI - OBSERVATE PRIN CLARVEDERE DIRECTĂ  


Omul Adevărat este creaţia cea adevărată, creaţia cea de dincolo de fiinţa sa – care fiinţă este îmbrăcămintea cea intimă a omului - şi de dincolo de trupurile fiinţei sale – trupurile în care se îmbracă fiinţa umană. Este creaţia pe care vom conveni să numim Omul Adevărat, creaţie a cărui alcătuire nemărginită preaminunată se dezvăluie prin clar-vederea directă şi poate fi admirată în toată splendoarea sa.  Omul Adevărat, este creaţia Adevăratului Dumnezeu, Cel de dincolo de Fiinţa Sa cu care se îmbracă, Cel de dincolo de numărul de necuprins al trupurilor cu care îşi îmbracă Fiinţa Lui. Omul Adevărat este creaţia Adevăratului Dumnezeu care Se manifestă simultan în Lumile Omului, în Lumile Fiinţelor Umane, în Lumile Trupurilor  Fiinţelor Umane şi pe care ÎL cunoaştem că se manifestă şi prin Duhul Său în Lumile duhurilor şi prin suflet, trup şi aură pe Pământ, unde toţi cei care se coboară vremelnic aici ÎL cunosc sub numele de Iisus Hristos.  Omul Adevărat este minunat la privit,însă deosebit ca alcătuire şi comportament de ceea ce devine el când se îmbracă în fiinţa sa, straiul său intim, şi deosebit de ceea ce devine în fiinţa sa, când îmbracă, rând pe rând, nesfârşite trupuri dumnezeieşti, croite de Dumnezeu, precum pe ale Lui le croieşte, fără început şi fără sfârşit.Lumile Oamenilor, unde nu vezi decât pe Dumnezeu cu Omul, sunt preaminunate. De te afli mânat de dorinţa de a cunoaşte mai multe când eşti aici, pe Pământ, în suflet, trup şi aură de român, priveşte în alcătuirea cea adâncă a Românului, şi anume la ce este el cu adevărat,adică la Omul Adevărat şi ai să vezi în Român un contemporan cu Adevăratul Dumnezeu,ai să vezi în Român pe unul foarte vechi, care cu mult, mult timp înainte, a fost şi a umblat unde nu este energie, nici formă, nici lumi, nici trupuri, nici gândul, nici cuvântul, nici purtarea, nici lumina lor adică secretul nemuririi lor, nici întunericul lor, adică necunoaşterea secretului nemuririi lor. Iată prin urmare cum se vede prin clarvedere, Omul Adevărat din fiecare Român. Mulţi sunt azi cei ce pe atunci nu erau, şi care să clar- vadă pe Dumnezeu în fiecare român nu reuşesc, şi nici să vadă întocmirile ascunse din Român nu pot, dar să se pună”maeştrii spirituali”“, ocultişti”“, ezoterişti”“, învăţători”peste români reuşesc repede.  

Fiinţa Omului este straiul intim al Omului Adevărat, strai creat după chipul şi asemănarea Fiinţei lui Dumnezeu, straiul Lui intim. Fiinţa Omului este o creaţie preaminunată pe care nu o poţi înrobi, îmbolnăvi şi nici distruge cu gânduri, cuvinte şi purtări rele, iar Lumile Fiinţelor Umane, unde vezi Omul îmbrăcat în acest strai intim, sunt pururea, veşnice, căci nu le poţi învinge prin voinţa şi nici supune prin forţă. Când Omul Adevărat se îmbracă în fiinţa sa şi intră în Lumile Fiinţelor, Omul Adevărat devine una cu Fiinţa sa, straiul său intim, iar asemănarea, alcătuirea şi comportamentul său se transformă şi devine ceva minunat, inedit şi cu totul nou pentru el. Omul Adevărat devine o Fiinţă Umană...
Am privit şi mai adânc Românul şi luând seama la ce era el chiar înainte să fie făcut Om Adevărat, în Lumile Oamenilor Adevăraţi, am vrut să măsor timpul petrecut de el acolo. Am privit apoi românul şi luând seama la Omul Adevărat înfăşurat acum în trup de carne am vrut să măsor timpul trăit de Omul Adevărat în Lumile Oamenilor Adevăraţi. Şi iarăşi am privit la român şi m-am uitat la Fiinţa lui ca să-i măsor timpul petrecut în Lumile Fiinţelor. Şi am văzut că dacă toate stelele de pe cer s-ar transforma în cifre, nu ar ajunge să măsori nici o clipită din trăirile unei Fiinţe umane îmbrăcată acum şi aici în suflet, trup şi aură de Român.Iată cum se vede prin clarvedere Fiinţa Umană cea minunată din fiecare român. Prea mulţi sunt azi, cei care nu pot clar-vede şi care nu pot pricepe mersul acestei întocmiri minunate din fiecare român, dar să se facă maeştrii spirituali peste români, reuşesc repede.  

 Trupurile fiinţei umane, privite prin clarvedere directă 


Am văzut ce era,ceea ce este Omul Adevărat şi unde era el înainte să fie adus în Lumile Oamenilor Adevăraţi şi să fie îmbrăcat astfel. Privind Omul Adevărat în îndelungata lui şedere în Lumile Oamenilor Adevăraţi, l-am văzut urmând un anumit proces de învăţare a lui de către Dumnezeu pentru ca Omul Adevărat să se îndumnezeiască în Lumile Oamenilor Adevăraţi. Scopul îndumnezeirii Omului Adevărat în Lumile Omului Adevărat, a fost aducerea lui în minunatele Lumi Ale Fiinţei şi îmbrăcarea lui cu strai de Fiinţă, în care să se îndumnezeiască în Lumea Fiinţelor alături de Fiinţa lui Dumnezeu şi să devină o Fiinţă Umană Îndumnezeită. Scopul îndumnezeirii Fiinţei Umane în Lumile Fiinţelor Umane a fost aducerea Fiinţei Umane îndumnezeite în Lumile Trupurilor şi manifestarea şi Îndumnezeirea Fiinţei Umane În Trupuri, în Lumile Trupurilor.  Îndumnezeirea Fiinţelor Umane (aflate în suflet, trup şi aură de român pe teritoriul actual al României) în Lumile Trupurilor s-a întrerupt în momentul căderii lor din procesul de îndumnezeire a Fiinţei lor într-una din Lumile Trupurilor şi anume în Lumea Duhurilor şi în trupul acelei lumi, Trupul Duh, proces ce se desfăşura în Lumea Şcoală De Îndumnezeire A Fiinţei Umane În Trupul Duh. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.