vineri, 10 iunie 2016

Fiinta umana in Lumea Duhurilor


FIINŢA UMANĂ ÎNDUMNEZEITĂ ÎN LUMEA SPIRITELOR ŞI ÎN TRUPUL SPIRIT, TRECE ÎN URMĂTOAREA LUME, LUMEA DUHURILOR ÎN CARE ÎMBRACĂ TRUPUL DUH


Fiinţele care s-au îndumnezeit în Lumea Spiritelor şi prin trupul spirit, au fost aduse în Lumea Duhurilor, au fost îmbrăcate cu trupul duh şi au început să urmeze cele 3 stadii de îndumnezeire a fiinţei umane prin trup duh:

Stadiul 1 de îndumnezeire a fiinţei umane prin trupul duh  este stadiul în care fiinţa învaţă toată ştiinţa începătoare, ştiinţa copilăriei unei fiinţe printr-un trup de copil şi toată ştiinţa unui trup de copil.  
Stadiul 2 de îndumnezeire a fiinţei umane prin trup duh  este stadiul în care fiinţa învaţă toată ştiinţa maturităţii unei fiinţe printr-un trup de matur, şi toată ştiinţa unui trup de matur.  
Stadiul 3 de îndumnezeire a fiinţei umane prin trupul duh este stadiul în care fiinţa învaţă toata ştiinţa bătrâneţii unei fiinţe şi toată ştiinţa unui trup bătrân.
În cele ce urmează, nu vom face referiri la fiinţele umane care au încheiat procesul lor de îndumnezeire în lumea şcoală a duhurilor prin trupul acestei lumi, trupul duh, ci mai degrabă ne vom referi în mod expres la acele fiinţe umane, care, aflate în stadiile 1, 2, şi 3 de îndumnezeire au găsit motive personale din care au creat legi numai pentru ei, ignorând în acest fel legile lui Dumnezeu pentru toţi.Însă cum ignorarea legilor lui Dumnezeu pentru toţi nu duce la desfiinţarea lor, iar orice lege creată de un omul neîndumnezeit încă, doar pentru el, este o lege nedumnezeiască, omul care face acestea, are de suferit. Nerespectarea regulilor dumnezeieşti pentru toţi,specifice celor 3 stadii de îndumnezeire a fiinţei umane în lumea şcoală a duhurilor prin trupul duh a dus la întreruperea părtăşiei dumnezeieşti în care se afla fiinţa umană. Întreruperea părtăşiei fiinţei umane în trupul duh a stopat procesul de îndumnezeire a fiinţei în lumea şcoală a duhurilor prin trupul duh. Întreruperea procesului de îndumnezeire a fiinţei în trup duh, a dus la întreruperea Marelui Proces De Îndumnezeire a Fiinţei Umane În Minunatele Lumi Ale Trupurilor.

LA MULT, MULT TIMP DUPĂ CONSUMAREA ACESTOR EVENIMENTE, MULTE DIN ACESTE FIINŢE UMANE CĂZUTE AU ÎNCEPUT SĂ VINĂ ÎN SUFLET, TRUP ŞI AURĂ DE ROMÂN, PE TERITORIUL ROMÂNIEI.


-Românul privit din perspectiva fiinţei umane care a stopat marele proces de îndumnezeire a fiinţei sale în Minunatele Lumi Ale Trupurilor prin oprirea fiinţei sale de la procesul ei de îndumnezeire în trupul duh, în Lumea Duhurilor.


Priveşte în jurul tău şi ia seama la cei ce, au găsit motive stricăcioase, neîncercate pe pielea lor, din care îşi creează neîncetat legi doar pentru ei, îngrăşându-se şi prosperând, şi care ignoră legile lui Dumnezeu pentru cei mulţi, luptând astfel împotriva lui Dumnezeu.Ei sunt cei care se fac dumne-zei în locul lui Dumnezeu şi stăpânesc peste Pământul Lui şi peste omul făcut de EL cu mâinile. Ei sunt cei care distrug belşugul lui Dumnezeu din ţara ta, ca să nu ÎL mai priveşti pe El ca Dumnezeu, şi crează un belşug fals ca să te rogi la ei ca la nişte dumnezei.Ei sunt cei care ascund învăţăturile lui Dumnezeu aducătoare de odihnă, pentru ca, văzându-te în nevoie mare, să te mintă că o poţi găsi în învăţăturile lor mincinoase şi dăunătoare pentru tine, pentru toţi ai tăi şi pentru locuinţa voastră. 

Pentru fiul omului, adică pentru toţi cei care alcătuiesc Marea Finanţă şi Marea Ocultă, fiinţa umană coborâtă în suflet, trup şi aură de român căreia i-au furat pământul şi Dumnezeul în toate încarnările de până acum, este o fiinţă involuată, deci servitoare, care trebuie disciplinată prin cât mai multă muncă, şi care trebuie"iniţiată" în învăţăturile vechilor zei"marii arhitecţi" ai lumii prin simbriaşii lor:"maeştrii spirituali". 
Însă adevărata identitate a acestei fiinţe năpăstuite,îmbracată în suflet, trup şi aură de român se dezvăluie prin clarvedere directă în toată splendoarea ei şi nu încetezi să te minunezi privind fiinţe desăvârşite în megasisteme de lumi care duc existenţe umilite de fiul omului intrat cu forţa în ţara sa şi care sunt forţate să ducă existenţe sărăcăcioase pe un tărâm românesc plin cu bogăţii. Dumnezeu a pregătit timpurile când fiinţa oropsită acum în suflet, trup şi aură de român, va avea dezlegare să zdrobească toţi şerpii şi toate năpârcile laolaltă cu toţi fii şi fiicele lor…
Cândva, cu mult mult timp în urmă, pe când toate câte sunt acum nici nu se gândeau, aceste fiinţe care azi se coboară în suflet, trup şi aură de român, erau aduse de către Dumnezeu din lumea spiritelor în lumea duhurilor. Pe atunci bineînţeles că nu exista nici lumea aurică,nici lumea materială asuprită de Marea Finanţă şi de Marea Ocultă adică de stră, stră, stră, stră- strănepoţii unuia din miliardele de Adami căzuţi devreme şi nu era nici lumea sufletelor de unde a căzut timpuriu acest Adam. În acele vremuri tare îndepărtate, fiinţele aflate acum în suflet, trup şi aură de român, intrau pline de speranţă într-o lume nouă pentru ele:Lumea Duhurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.