joi, 16 iunie 2016

Caderea duhurilor


BINELE FĂCUT PROST ESTE RĂUL CARE NAŞTE CĂDEREA, NUMAI ASTFEL CĂDEREA NAŞTE SINGURA CALE CĂTRE LIBERTATEA TA DORITĂ DE TINE, NUMAI ASTFEL LIBERTATEA TA NAŞTE ADEVĂRUL TĂU, DREPTURILE TALE ŞI LEGILE TALE. DOAR AŞA ADEVĂRUL, DREPTURILE ŞI LEGILE TALE OMOARĂ LIBERTATEA SEMENILOR TĂI. ŞI PRIN ADEVĂRUL TĂU, PRIN DREPTURILE TALE ŞI PRIN LEGILE TALE, TU ÎŢI FABRICI DREPTUL SĂ IEI SEMENULUI DREPTUL LUI LA DUMNEZEU, LA ŢARA CU ROADELE EI, ÎL DESPOI, ÎL FLĂMÂNZEŞTI ŞI ÎL FACI ROBUL POFTELOR TALE, IAR CÂND ŢI SE ÎMPOTRIVEŞTE ÎL PIERZI. ŞI DUPĂ TOATE ACESTEA TU TE CREZI ÎN CONTINUARE BUN ŞI DREPT? CHIAR CREZI CĂ EMANI PACE, LUMINĂ ŞI IUBIRE PRECUM SPUI? DACĂ TU EŞTI ÎN CRIZĂ DE DUMNEZEU, ÎN NE-BUNIA TA CREZI CĂ DACĂ LIPSEŞTI ŞI PE SEMENII TĂI DE DUMNEZEU LA CARE NU MAI AI INTRARE TU, VEI IEŞI DIN CRIZA ÎN CARE TE AFLI?


Se poate spune despre cădere, că este specifică doar fiinţelor încă nedesăvârşite, dar şi a celor neîndumnezeite în trup duh, care au ignorat, sau care, cu bună ştiinţă, au încălcat aceste reguli PENTRU TOŢI şi au încercat să imprime un alt scop, nedumnezeiesc, lumii duh şi trupurilor duh prin care se manifestă fiinţele. De aceea Cel Căzut se recunoaşte lesne şi este oricine încearcă să înlocuiască pe Adevăratul Dumnezeu coborât ca Hristos cu alţi dumn-ezei adică cu duhuri căzute de oameni, Adami, cu duhuri căzute de îngeri ori cu duhuri căzute ale naturii. CĂCI MINŢINDU-TE ASTFEL PE TINE CA SĂ TE PIARDĂ, PRIN SLUGILE LOR DE PE PĂMÂNT, BIETE FIINŢE ROASE DE RĂZBUNARE ŞI DE POZIŢII NEMERITATE, PRIN PIERDEREA TA CU DUMNEZEU LA CARE EI NU MAI AU INTRARE SE CEARTĂ…


F I I N Ţ E L E  C Ă Z U T E


Aceste fiinţe căzute, provin din toate cele 3 categorii de fiinţe care urmau cele 3 stadii de iniţiere în Lumea Şcoală A Duhurilor adică: 

1 – Fiinţe Umane aflate în trup duh domnesc
2 – Fiinţe Îngereşti aflate în trup duh îngeresc 
3 – Fiinţe Ale Naturii aflate în trup duh natural  

C Ă D E R E A  O M U L U I


Nerespectarea scopului dumnezeiesc pentru trupurile duh şi pentru lumea duhurilor, făcute de Dumnezeu din Dumnezeu a dus la întreruperea părtăşiei celei dumnezeieşti ale fiinţei umane prin trupul ei duh cu Fiinţa lui Dumnezeu prin trupul Său Duh, cu fiinţele din familie prin trupurile lor duh şi cu fiinţele semene din alte familii prin trupurile lor duh.  Vorbim aşadar de un proces energetic de dezalcătuire, de descompletare, de dezîmpărtăşire al trupului duh, al fiinţei umane căzute. Acest proces de dispariţie din trupul duh al părţilor ce îl alcătuiau, părţi luate din trupul duh al Fiinţei lui Dumnezeu, din trupurile duh ale fiinţelor din familie şi din trupurile duh ale semenilor din alte familii este un proces energetic deosebit de dăunător pentru fiinţa umană, căci prin acest proces trupul duh se poate defecta şi, mai rău, se poate descompleta definitiv silind fiinţa umană să părăsească definitiv lumea duhurilor. (Tocmai pentru a încetini sau preveni acest lucru, în timpurile noastre, în lumea materială, însemnătatea Sfântei Împărtăşanii, care este un fenomen energetic cosmic preaînalt, este capitală).


Procesul Energetic De Dez-împărtăşire Al Trupului Duh Observat Prin Clarvedere Directă:


Când fiinţa umană imprimă un alt scop trupului său duh decât cel pentru care a fost alcătuit, obligându-l să funcţioneze în mod defectuos, acest mod de funcţionare defectuos al fiinţei prin trupul său duh, afectează atât legăturile interioare ale fiinţei umane cu trupul său duh, dar şi legăturile exterioare ale duhului său cu Duhul lui Dumnezeu şi cu duhurile părinţilor, cu duhurile semenilor din familia sa, şi cu duhurile semenilor din alte familii.  Astfel, putem discuta despre 2 Mari Categorii De Defecte Sau Boli la care se expune fiinţa umană care se manifestă în mod nedumnezeiesc, defectuos, prin trupul său duh alcătuit în mod dumnezeiesc:

A – defecte sau boli ale conexiunilor energetice interioare, care duce automat la afectarea legăturilor fiinţei cu trupul său duh. 
B – defecte sau boli ale conexiunilor energetice exterioare,adică: 
1 – defecte sau boli ale conexiunilor duhului cu Duhul lui Dumnezeu şi cu duhurile părinţilor 
2 – defecte sau boli ale conexiunilor duhului cu duhurile din familia sa. 
3 – defecte sau boli ale conexiunilor duhului cu duhurile din alte familii.

Principiul de funcţionare al fiinţei umane prin trupul duh

1 - prin legăturile interioare, fiinţa umană învaţă să devină una cu trupul său duh.
2 - prin legăturile exterioare, duhul omului învaţă să devină una cu toate celelalte duhuri.  Pe tot timpul acestei învăţări, părtăşia dumnezeiască funcţionează ca un sistem de ghidare prin care fiinţa umană află 2 lucruri importante:
1 – află dacă înaintează în învăţare 
Când o fiinţă umană în trup duh copil, matur sau bătrân rămâne în părtăşia cea dumnezeiască în care se află prin trupul său cu Fiinţa lui Dumnezeu prin trupul Sau Duh, si cu părinţii prin trupurile lor duh,cu semenii din familia sa prin trupurile lor duh,si cu semenii din alte familii prin trupurile lor duh, atunci părtaşia se manifestă ca un amplificator de cunoştiinţe şi de puteri. Fiinţa umană devine una cu trupul său duh, iar duhul său devine una cu toate duhurile din care s-a luat părţi şi s-a alcătuit duhul său. În acest fel cunoştiinţa şi puterile fiinţei în trupul său duh se amplifică nespus prin această părtăşie dumnezeiască, iar fiinţa petrece foarte repede stadiul în care se află şi trece în stadiul următor.
2 – află dacă stagnează în învăţare 
Când o fiinţă umană aflată în trup duh de copil,matur sau bătrân, întrerupe părtăşia cea dumnezeiască în care se află prin trupul său duh cu: Fiinţa lui Dumnezeu prin trupul Său Duh,cu părinţii prin trupurile lor duh,cu semenii din familia sa prin trupurile lor duh si cu semenii din alte familii prin trupurile lor duh, atunci părtăşia dumnezeiască se manifestă ca un veritabil sistem nervos care avertizează fiinţa că începe să deraieze de la scopul prezenţei sale în trup duh şi de la învăţăturile îndumnezeirii:
- Când respectul faţă de Dumnezeu şi faţă de părinţi scade, părţile luate din Duhul Fiinţei lui Dumnezeu şi puse în duhul fiinţei umane precum şi părţile luate din duhurile părinţilor şi puse în duhul fiinţei umane încep să dispară. Dispariţia acestor părţi, acestor INTERII DUMNEZEIEŞTI ŞI PĂRINTEŞTI, aduce cu sine dureri şi automat defecte sau boli ale duhului. Dacă fiinţa umană persistă în această stare, toate interiile dumnezeieşti şi părinteşti dispar una câte una din partea de mijloc a duhului fiinţei umane şi odată cu ele dispar frumuseţea, cunoştințele şi puterile duhului fiinţei, care începe să arate incomplet, scheletic, grotesc. Este semnul că duhul se află la un pas de dezintegrare adică de ceea ce noi numim moarte.
- Când respectul faţă de membrii familiei scade, părţile luate din duhurile acestora şi puse în duhul fiinţei, încep să dispară. Dispariţia acestor părţi, acestor INTERII FAMILIALE aduce cu sine dureri şi automat defecte sau boli ale duhului.Dacă fiinţa umană persistă în această stare, toate interiile familiale dispar una câte una din partea stângă a duhului fiinţei umane şi odată cu ele frumuseţea, cunoştinţele şi puterile duhului fiinţei, care începe să arate incomplet, scheletic, grotesc. Este semnul că duhul se află la un pas de dezintegrare, adică de ceea ce numim noi a fi moartea.
- Când respectul faţă de semenii din alte familii scade, părţile luate din duhurile acestora şi aşezate în duhul fiinţei, încep să dispară. Dispariţia acestor părţi, acestor INTERII ALE SEMENILOR, aduce cu sine dureri şi automat defecte sau boli ale duhului.Dacă fiinţa umană persistă în această situaţie, toate aceste interii ale semenilor, dispar una câte una din partea dreaptă a duhului şi odată cu ele frumuseţea, cunoştiinţele şi puterile duhului fiinţei care începe să arate incomplet, scheletic, grotesc.Este semnul că duhul se află la un pas de dezintegrare, adică de ceea ce noi numim moarte.

ASTFEL:

- Începutul Întreruperii Părtăşiei Dumnezeieşti este un proces energetic, un fenomen energetic neplăcut, care în lumea materială este cunoscut sub numele de BOALĂ. 
- Continuarea Dez-împărtăşirii Fiinţei Prin Trupul Său Duh este un proces energetic, un fenomen energetic care în lumea materială este cunoscut sub numele de MOARTE. 
-Sistemul de reabilitare al tuturor fiinţelor care ignoră sau care încalcă cu bună ştiinţă sistemul regulilor de îndumnezeire al unei fiinţe în trup duh, face parte din Marele Proces De Îndumnezeire Al Fiinţei Umane În Trupul Duh.
De ce un Sistem De Reabilitare? 

Iată cele 2 motive ale existenţei sistemului de reabilitare:


1- Furtul de energie, de resurse de la semen prin excrocarea, prin înşelarea lui.Multe fiinţe în duhurile lor bolnave şi aflate la un pas de moarte din pricina întreruperii părtăşiei dumnezeieşti, atrăgeau în căderea lor şi alte duhuri din care se hrăneau, ca să-şi vindece bolile lor şi să întârzie moartea lor.Făceau rău ca să le fie lor bine. Această categorie de fiinţe duh căzute sunt fiinţe de ordin TESSDEI (fiinţe care TE-ESCROCHEAZĂ-SĂ-SUPRAVIEŢUIASCĂ-DOAR ELE).


2 –Furtul de energie, de resurse de la semen prin distrugerea lui.Multe fiinţe nu mai aveau intrare la DUMNEZEU şi nu mai puteau să îşi mai vindece (mântuie) trupurile lor duh, căci stadiul de degradare a duhului lor nu mai permitea vindecarea. Aceste duhuri înrăite peste măsură şi groaznice la privit, răcnesc ca leii căci mai au puţin timp…Această categorie de fiinţe duh căzute sunt fiinţe de ordin TEOSSDEI (fiinţe care TE-OMOARĂ-SĂ SUPRAVIEŢUIASCĂ DOAR ELE).

Au fost fiinţe umane căzute din stadiul 3 de îndumnezeire în trup duh dumnezeiesc, au fost fiinţe îngereşti căzute din stadiul 3 de desăvârşire în trup duh îngeresc şi au fost fiinţe ale naturii căzute din stadiul 3 de desăvârşire în duh al naturii
creaţiei. Toate aceste duhuri”bătrâne”, aproape îndumnezeite, au speculat frica de moarte a tuturor celelalte duhuri semene căzute din stadiile 1 şi 2 şi s-au numit dumne- zei peste aceştia. Ei au format lumi şi creaţii numai pentru duhurile căzute. Şi pentru că nu erau îndumnezeite pe deplin, duhurile lor întrerupte din părtăşia cea dumnezeiască se descompletau încet dar sigur şi începeau să arate scheletice, groteşti. Acelaşi lucru se întâmpla şi cu lumile lor. Pentru ca duhurile lor să prindă din nou putere, frumuseţe şi strălucire iar splendoarea şi măreţia lumilor lor să reînvie, era nevoie ca multe duhuri din Lumea Şcoală A Duhurilor să părăsească Procesul De Îndumnezeire şi pe DUMNEZEU, ÎNDUMNEEZITORUL lor şi să adere la aceşti dumne-zei şi să se integreze în lumile lor strălucitoare.  Accesul acestor duhuri ispititoare prin minciună a fost oprit în lumea şcoală a duhurilor.
Aceste duhuri sunt numite în Biblie astfel: 
-Diavoli, când desemnează duhurile căzute de oameni, adică de fii ai lui Dumnezeu 
- Draci, când se referă la îngeri căzuţi 
- Demoni, când desemnează duhurile căzute ale naturii. 
- Satan, când desemnează ÎNTUNECATA ARMADA, adică duhurile din toate cele 3 categorii, "duhuri adversare","împotrivitoare"faţă de DUMNEZEU ÎNDUMNEZEITORUL şi faţă de semen. Rămaşi fără putinţa de a mai atrage în căderea lor şi alte duhuri din care să se hrănească, duhurile cele mai puternice, căzute din stadiul 3 de îndumnezeire, au început să dezbrace de puteri duhurile căzute în stadiu 1 şi 2 de îndumnezeire, mai mici în puteri. De frica pieirii au fost miliarde de miliarde de duhuri căzute de oameni, de îngeri şi duhuri căzute ale naturii care într-un glas au implorat ajutorul lui Dumnezeu.

Cele 2 categorii de fiinţe căzute:

1- Fiinţe de ordin TESSDEI 
2- Fiinţe de ordin TEOSSDEI
 Putem discuta prin urmare, din acest moment, despre 2 categorii de fiinţe căzute:
1 – Duhurile de ordin TESSDEI şi TEOSSDEI, care nu se mai pot reabilita şi cei care nu doresc încă reabilitarea lor, şi care rămân în postura de adversari ai lui Dumnezeu şi ai semenilor lor. Aceste fiinţe sunt cunoscute sub denumirea de”Satan”, cuvânt ebraic care înseamnă adversar, împotrivitor al lui Dumnezeu şi împotrivitor al semenilor.
2 – Duhuri de ordin TESSDEI şi TEOSSDEI care doresc reabilitarea lor, "Fiul Rătăcitor"care se reîntoarce la DUMNEZEU ÎNDUMNEEZITORUL lui.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.