duminică, 19 iunie 2016

Sistemul de reabilitare a fiintelor cazute


Procesul de reabilitare al duhurilor este iniţiat de Dumnezeu, Îndumneezitorul Omului şi Desăvârşitorul îngerului şi fiinţei naturii. Reabilitarea fiinţelor umane care au căzut de la procesul de îndumnezeire al duhului, reabilitarea fiinţelor îngereşti şi a fiinţelor naturii, care au căzut de la procesul desăvârşire al duhului, face parte din Marele Proces De Îndumnezeire Şi Desăvârşire Al Duhurilor Din Lumea Şcoală A Duhurilor. Procesul De Reabilitare A Duhurilor este un PROCES ENERGETIC COSMIC care presupune un preţ de cost imens. Procesul de reabilitare al duhurilor, presupune crearea de către Dumnezeu Îndumneezitorul a unei Lumi De Reabilitare ca un spital, unde fiinţele cu duhul defect din cauza căderii să îmbrace alte haine decât duhul, adică hainele acelei Lumi De Reabilitare. 


1 – LUMEA DE REABILITARE 

2 – LEGEA ATRACŢIEI, UNA DIN LEGILE PROCESULUI DE REABILITARE 
3 – TIMPURILE ŞI PERIOADELE LEGII ATRACŢIEI, ÎN CADRUL PROCESULUI DE REABILITARE

Miliarde şi miliarde de miliarde de fiinţe umane căzute din stadiile 1, 2 şi 3 de îndumnezeire s-au văzut nevoite să urmeze un program de reabilitare, de însănătoşire a trupului lor duh într-un Sistem De Lumi De Reabilitare prea bine pus la punct. Unele din aceste nenumărate fiinţe umane se coboară pe teritoriul actual românesc şi îmbracă suflet, trup fizic(barbatesc sau femeiesc)şi aură de român.

Lumea De Reabilitare, este Lumea unde vin cele 2 categorii de fiinţe duh căzute care au implorat ajutorul lui DUMNEZEU, ÎNDUMNEEZITORUL lor, este Lumea unde vin ca să se vindece de ceea ce au devenit în urma ieşirii lor din părtăşia dumnezeiască.
Astfel, putem afirma că fiinţele reîntoarse, spăşite, de ordin TESSDEI (cei care TE-ESCROCHEAZĂ SĂ-SUPRAVIEŢUIASCĂ DOAR-EI) şi fiinţele de ordin TEOSSDEI (cei care TE-OMOARA SĂ-SUPRAVIEŢUIASCĂ DOAR-EI) vin în lumea de reabilitare, pe teritoriul românesc, în suflet, trup şi aura de român, ca să îşi vindece duhurile de bolile căpătate în urma acestor practici nedumnezeieşti, distructive atât pentru ei dar mai ales pentru semeni.
Lumea De Reabilitare are propriul său SISTEM DE LUMI DE REABILITARE A DUHURILOR BOLNAVE, lumi specifice procesului de reabilitare. Vom face referiri doar la lumile de reabilitare pentru fiinţele umane, fiinţe care încearcă să îşi însănătoşească trupul duh mai mult sau mai puţin defectat în urma întreruperii părtăşiei dumnezeieşti în care se află acesta.

Sistemul De Lumi De Reabilitare cuprinde 2 Lumi distincte ca alcătuire şi ca principiu de funcţionare:

A – LUMEA DE AŞTEPTARE, cunoscută în afara lumii de îndreptare sub numele de PATARTA, iar în Lumea Materială sub numele de ASTRALUL LUI DUMNEZEU, Lume structurată pe 3 subpaliere cuantice, unde întâlnim 3 categorii de fiinţe în trupurile lor duh ce aşteaptă coborârea lor în lumea spital: 
1 – Astralul unde aşteaptă fiinţele umane în trupuri duh căzute în stadiul 1 de îndumnezeire - duhuri începătoare, "copii". 
2 – Astralul unde aşteaptă fiinţele umane în trupuri duh căzute în stadiul 2 de îndumnezeire – duhuri avansate, mature, "părinţii". 
3 – Astralul unde aşteaptă fiinţele umane în trupuri duh căzute în stadiul 3 de îndumnezeire – duhuri foarte avansate, "bunicii".

B – LUMEA DE VINDECARE, lumea sanatoriu, lumea spital, lumea de reabilitare, unde se desfăşoară procesul propriu zis de reabilitare, lume alcătuită la rândul ei din 3 ţinuturi sau tărâmuri, distincte ca alcătuire şi ca mod de funcţionare: 

1 – Ţinutul sau Tărâmul De Suflet - Terra Anima 
2 – Ţinutul sau Tărâmul Material – Terra Materica 3 – Ţinutul sau Tărâmul Auric – Terra Aurica
ADAMPATARTA - sistemul de vindecare și reabilitare a duhurilor căzute,prin coborâri repetate ale acestora în tipul de suflet,trup și aură de român,pe teritoriul românesc.
Sistemul de reabilitare al duhurilor este cunoscut în afara Lumii De Reabilitare sub numele de ADAMPATARTA, iar în Lumea Materială este cunoscut sub numele de REÎNCARNARE. ADAMPATARTA, este procesul prin care Fiinţa Umană coboară din Lumea De Aşteptare în Lumea De Vindecare, de câte ori este necesar pentru ca să îşi vindece, să îşi completeze, să îşi restabilească cele 2 categorii de conexiuni energetice defectate prin căderea sa în duh: 
A – Conexiunile interioare, adică părtăşia dumnezeiască în care Fiinţa sa se afla cu trupul său duh înainte de cădere. 
B – Conexiunile exterioare, adică părtăşia dumnezeiască prin care Fiinţa sa se afla înainte de cădere cu celelalte duhuri mai exact: 
1 - părtăşia cu Fiinţa lui Dumnezeu prin trupul Său Duh şi cu părinţiiprin trupurile lor duh. 
2 - părtăşia cu fiinţele din familia sa prin trupurile lor duh. 
3 - părtăşia cu fiinţele din alte familii prin trupurile lor duh. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.