luni, 21 noiembrie 2016

Misiune duhovniceasca si misiune spirituala


Pe teritoriul românesc actual, este evidentă manifestarea energetică efectivă a celor 3 categorii de fiinţe:şaimanderii sâmtemiile şi samparanii. Este iarăşi evident că cele 3 tipuri diferite de manifestări energetice total diferite a celor 3 categorii de fiinţe total diferite care se manifestă prin 3 tipuri total diferite de suflet, trup şi aură, supun teritoriul românesc la 3 efecte energetice diferite, ca 3 unde de şoc ce izbesc din plin de nenumărate ori pe zi în român şi în Marea Familie Românească:

1 – efectul Hristic,Marianic,Andreic, şi care este un efect benefic,sanctic 
2 – efectul anti-Hristic de tip şaimanderic – satanic,diavolesc,demonic 
3 – efectul anti-Hristic de tip sâmtemic – monstruos,de tip neghinic
Fiecare din cele 3 categorii de fiinţe aflate pe teritoriul românesc actual, are propriile modalităţi de propagare a propriului câmp electromagnetic, energetic, şi de înfăptuire a propriei atmosfere, sau climat energetic. Trebuie subliniat faptul că, toate acestea la un loc, influenţează adevărata realitate alcătuită de Adevăratul Dumnezeu, DOMNUL. Aceste 3 modalităţi de generare continuă, de propagare şi de menţinere a propriului climat, constau în manifestarea energetică efectivă prin energiile sufleteşti de gând cuvânt, purtare şi continuitate a lor, de tip apostolic, a unor elemente speciale, din rândurile celor 3 categorii de fiinţe. Aceste elemente speciale din rândurile celor 3 categorii de fiinţe, sugerează, reprezintă şi influenţează fiecare în parte categoria de fiinţe din care face parte, dar şi membrii celorlalte categorii. Odată la 3 generaţii există pe teritoriul românesc, şi nu numai, un aflux de asemenea elemente care se coboară pe teritoriul românesc şi nu numai. Acest eveniment înregistrat decât de puţini români denotă încercarea fiecărei din cele 3 categorii de fiinţe care aşteaptă coborârea pe teritoriul românesc,de a restabili climatul,atmosfera stricată de fiinţele coborâte deja pe teritoriul românesc. Aceste elemente sunt cunoscute în ţinuturile materiale de pretutindeni, sub denumirea de apostoli. Misiunea de apostolat a celor 3 categorii de apostoli ce reprezintă cele 3 categorii de fiinţe aflate pe teritoriul românesc este de a restabili climatul energetic stricat,atmosfera stricată la nivel de fiinţă,la nivel de familie şi la nivel de Mare Familie a fiecărei categorii pentru care s-a coborât în chip misionar,fiecare apostol în parte. 

Pe teritoriul actual românesc, există 2 categorii de apostoli:

1 – Apostolii lui Hristos – apostolii Hristici (apostolii lui Dumnezeu coborât pe Pământ în chip de Hristos,Mântuitor,Salvator a ceea ce era pierdut)
2 – Apostolii anti-Hristici – marii maeştrii, maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti: 
A - apostolii Zeilor, adică apostoli ai duhurilor căzute de Adami, Oameni ajunşi dumne-zei fară de Dumnezeu şi deveniţi adversari, potrivnici (satan, diavol) ai lui Dumnezeu şi ai fraţilor lor
B - apostolii duhurilor îngereşti fără de Dumnezeu(dracii)
C - apostolii duhurilor naturii căzute (demonii).

Mesajele lor sunt foarte clare şi foarte importante pentru cele 3 categorii de fiinţe aflate azi pe teritoriul actual românesc. Aceste mesaje ne sunt arhicunoscute, sub denumirea de evanghelii. Pe teritoriul actual românesc se propovăduiesc 2 categorii de asemenea categorii de evanghelii:

1 – Evanghelia Luminii, adică evanghelia Hristică – propovăduită de apostolii lui Hristos.
2 – Evangheliile întunecate, adică evangheliile anti-Hristice – propovăduite de apostolii anti-Hristici: 

A – evangheliile satanice şi evangheliile diavoleşti:  

– aşa zisele învăţături de control, de dominaţie şi de exploatare a semenului de către semen, mascate sub sloganele răsuflate ale unei democraţii false, neadevărate, contrafăcute, asemenea fiinţelor contrafăcute, nedumnezeieşti care o insuflă şi care o menţin prin teroare şi frică. 
- aşa zisele tehnici de evoluţie rapidă, aşa zisele tehnici de vindecare şi de autovindecare.  
Toate aceste învăţături şi tehnici ale duhurilor omeneşti căzute – zeii sau dumne- zeii fără de Dumnezeu, nu sunt altceva decât evangheliile întunecate ale Zeilor. 

B – evangheliile draconice –aşa zisele învăţături de evoluţie rapidă şi tehnici de vindecare şi de autovindecare - specifice duhurilor îngerilor căzuţi - dracii. 


C – evangheliile demonice –aşa zisele învăţături de evoluţie rapidă şi tehnici de vindecare şi de autovindecare – specifice duhurilor căzute ale naturii – demonii.


Se poate vorbi aşadar despre o continuă şi teribilă confruntare, despre”FORŢĂ CONTRA FORŢĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI “, confruntare în care sunt angrenate forţele hristice şi forţele anti-hristice, forţe ce năzuiesc să concretizeze 2 finaluri total diferite pentru România, îndeplinind 2 misiuni total diferite. Tot românul poate recunoaşte, poate distinge uşor cele 2 categorii de fiinţe şi cele 2 misiuni în care sunt angrenate aceste fiinţe pe teritoriul actual românesc:


1 – Preoţii, călugării, misionarii, creştinii – fiinţele aflate în Misiune Duhovnicească specială pe teritoriul actual al României.

 2 – Maeştrii spirituali,ocultiştii,ezoteriştii – fiinţele aflate în Misiune Spirituală specială pe teritoriul actual al României.

Pe teritoriul actual românesc şi nu numai, există Oameni dar şi fii şi fiice ale Oamenilor, care consideră că prin ştiinţele Zeilor, (duhuri omeneşti căzute din procesul de îndumnezeire al duhului), prin ştiinţele duhurilor îngereşti căzute din procesul de desăvârşire, şi prin ştiinţele duhurilor căzute ale naturii, se poate deschide o cale nouă de evoluţie a celor căzuţi, o evoluţie fără Adevăratul Dumnezeu,Dumnezeul Bibliei, adică fără Dumnezeul dumnezeilor DOMNUL.

Această cale, numită”Evoluţie Spirituală”presupune coruperea ori şmenărirea, furtul de energie dumnezeiască, prin minciună sau prin forţă de la duhurile omeneşti, îngereşti sau de la duhurile naturii rămase în părtăşie cu Adevăratul Dumnezeu, Dumnezeul Bibliei, adică cu Dumnezeul dumnezeilor, DOMNUL.
Fiinţele întunecate,căzute,consideră să îşi susţină în viaţă fii şi fiicele lor de pe Pământ,punându-i să ucidă,să înşele şi să fure printr-un sistem construit de ei nedrept şi cu legi defavorabile Omului, pământurile şi resursele Oamenilor veniţi la încarnare în suflet, trup şi aură pe Pământ şi să întreţină o permanentă atmosferă, climat energetic nedumnezeiesc,de nesiguranţă,de frică şi de teroare.Aceste energii de gând, cuvânt, purtare şi lumină formează însumate o atmosferă nocivă pentru şamparan, Omul coborât în tipul Hristic de suflet,trup şi aură însă constituie o eterna sursă de hrană pentru şaimander, Omul coborât în tipul antiHristic de suflet, trup şi aură şi pentru fiul Omului, sâmtemiile de pe Pământ, care se îngraşă şi prosperă. Datorită acestor furturi energetice şi materiale,în structura energetică a sâmtemiilor de pe Pământ apar mutaţii energetice consistente, care le facilitează încropirea unui spirit mutant, nedumnezeiesc care îi poate în viitor ajuta să nu mai moară. Apariţia la sâmtemiile de pe Pământ a unui spirit mutant, realizat în chip nedumnezeiesc duce la posibilitatea pierderii mântuirii Oamenilor care se încarnează pe Pământ în suflet, trup şi aură. Dacă ne raportăm strict la teritoriul României, ne putem întreba dacă există vreun istoric militar, care să se întrebe de ce de-a lungul veacurilor, peste Omul coborât în suflet, trup şi aură de român au venit tot felul de fii ai Omului adică de sâmtemii care i-au omorât, le-au furat pământurile şi i-au făcut iobagi, răspunsul este încă ocult, ascuns vederii obişnuite şi se află în alcătuirea energetică a acestor sâmtemii, urmaşii acelor măcelari.  Dacă Omul zilelor noastre coborât în ultimele 3 încarnări în suflet, trup şi aură de român fie în Transilvania, fie în Ţara Românească, fie în Moldova, se întreabă de ce fii Omului de lângă ei spun spun cu tupeu că partea aceea de ţară nu e românească ci e a lor pentru că părinţii lor au măcelărit demult pe părinţii românilor şi i-au luat-o, sau dacă sâmtemiile din oraşul lor ucid, fură,violează,terorizează, ameninţă,se strâng în haite ca hienele şi se autodeclară jupâni și stăpâni de oraş, stăpâni de cartier, stăpâni de stradă, cer bani pentru”protecţie”- răspunsul este de găsit tocmai în structura energetică a acestor biete semicreaţii nedumnezeiesti de fii ai Omului, de sâmtemii. 
Azi aceşti fii ai Omului, aceste semifiinţe nu au încă acest spirit mutant pe deplin împlinit aşa că la sfârşitul existenţei lor pier definitiv şi odată cu ei se diminuează cu mult şi suferinţa Omului aflat acum aici dar care se va coborî din nou data viitoare în suflet, trup şi aură de român.Dar în viitor, dacă Omul care se va coborî în suflet, trup şi aură de roman nu va face curăţenie şi ordine pe Pământ,care este Locuinţa Omului dată de Dumnezeu,mutaţiile generaţiilor viitoare de fii ai Omului,de sâmtemii vor continua,iar spiritul lor mutant, nedumnezeiesc se va definitiva, făcând posibil plecarea întocmirii lor nedumnezeieşti în acest vehicol după moartea trupului, în lumile Zeilor Neîntorşi,părinţii lor şi coborârea lor din nou la încarnare. Se va instala atunci printr-o nouă formă de reîncarnare,nedumnezeiască,o Nouă Putere,o Nouă Ordine Mondială,la care se pun demult cărămizi,o Guvernare Anti-Hristică, în care fii Omului, aceste sâmtemii vor tăia şi vor spânzura pe cuprinsul a tot Pământul. 
În decurs de 15 ani am studiat mutaţiile produse în întocmirile energetice nedumnezeieşti ale fiului Omului, aceste sâmtemii de pe tot teritoriul României şi nu numai. Încă de pe acum, semenii lor speciali maeştrii spirituali de pe teritoriul românesc, bat tobele,anunţând naşterea pe Teritoriul României a acestor spirite de sâmtemii,răul îmbracat în carne,dar pe care ei îi numesc copiii de cristal, copiii indigo…  
Să ferească Dumnezeu pe Omul în suflet, trup şi aură de român ca aceşti fii ai Omului să primească putere vreodată pe teritoriul României... Mulţi Oameni care se coboară acum din Astralul lui Dumnezeu în suflet, trup şi aură de român îşi vor vindeca duhurile şi se vor reîntoarce de unde au căzut, din Lumea Şcoală De Îndumnezeire A Duhurilor. Dar vai de Omul care se vor coborî în suflet, trup şi aură de român în timpurile următoare, când Răul născut din căscatul românilor timpurilor noastre va domni, căci va suferi groaznic sub apăsarea acestui Rău. 
În acele timpuri de necazuri mari, Forţele Răului vor declanşa o mare şi ultimă confruntare împotriva Forţelor Binelui. Această confruntare decisivă, începută deja de ceva timp este descrisă amănunţit şi clar în cartea Apocalipsei. 

Misiunea Bisericii lui Hristos,misiunea preoţilor,misiunea călugărilor,misiunea oricărui creştin adevărat,este una duhovnicească,ce constă în încercarea de a întoarce la Hristos pe şaimanderii de pe teritoriul românesc,creştini decât cu numele, şi nu numai, dar este şi una spirituală prin care să întoarcă spre Hristos pe toţi fii Omului, cei mai mulţi creştini decât cu numele,adică pe toate sâmtemiile de pe teritoriul românesc, pentru ca nici unul să nu piară ci să aibă viaţă veşnică în Dumnezeu,iar Apocalipsa să nu mai aibă loc, iar ei, fii Omului să nu mai plătească greşelile părinţilor,Oamenii care se cred Dumnezei, până la a patra generaţie…  

Hristos Însuşi, apoi apostolii Săi şi până azi toţi sfinţii şi preoţii Săi au spus răspicat şi foarte clar că aceste sâmtemii, fii şi fiicele Omului, sunt create în această lume,Lumea Materială şi nu se pot sui singuri la Cer precum Oamenii, şi că singura lor existenţă este doar cea de aici, de pe Pământ. Şi că singura lor şansă este să se nască din nou în Hristos. Numai aşa după moartea trupului lor fizic sufletul lor născut din nou nu se va disipa în neant, ci va putea adormi până la revenirea lui Hristos pe Pământ, care îi va ridica din morminte şi le va dărui viaţa fără de sfârşit. Dacă ne uităm în urmă vedem că, de-a lungul celor 2000 ani, apostolii, sfinţii, mucenicii,misionarii, creştinii care au încercat să întoarcă pe Cel Rău de la a mai face răul şi să salveze pe aceşti fii şi fiice ale Omului, sâmtemiile, au sfârşit torturaţi şi omorâţi ca la abator de şaimanderi şi de sâmtemiile care nici atunci şi nici acum nu vor să se întoarcă la Dumnezeu şi să înceteze cu uciderile,cu furturile şi cu asupririle lor asupra Oamenilor,Adamilor, fiilor lui Dumnezeu care se încarnează pe teritoriul românesc. (Amintiţi-vă de Doja, de Horea, Cloşca şi Crişan, de Iancu, de Mihai Viteazul).
Şi iată că pe teritoriul României există un număr mare de fii şi fiice ale Omului,plantaţi aici ca neghina de părinţii lor Zeii şi care au măcelărit în multele lui încarnări pe Omul venit în suflet, trup şi aură de român ca să îi fure ţara, un procent de aproape 30 la sută din totalul populaţiei actuale. Toţi aceştia,după încheierea acestei singure lor existenţe,vor îngrăşa pământul României unde Dumnezeul Omului de aici îi tolerează şi îi îngăduie... Cei mai mulţi dintre ei vor pieri definitiv, şi doar o minusculă parte din ei care au avut pe Hristos în ei în timpul vieţii lor trecătoare ca iarba,vor fi păstraţi de Hristos în Pământul României, în adormire, până la A Doua Sa Venire. După toţi aceştia vor trăi pe pământ românesc fii şi fiicele lor, care vor fi învăţat de la părinţii lor, unii să fure ţara altuia sub pretextul”autonomiei “ alţii vor fi învăţat de la părinţii lor să devină temuţi jupîni şi stăpâni de oraş, de cartier sau de stradă, iar alţii vor fi învăţat de la părinţii lor să trăiască ca fii ai Omului,în pace cu Omul care îl îngăduie, şi în părtăşie cu Hristos viaţa lor trecătoare... Şi aceştia vor avea soarta părinţilor lor,cu care vor fi ridicaţi din morminte de Adevăratul Dumnezeu coborât ca Hristos pentru Om ca să-l ridice din cădere şi să-l facă ca pe Dumnezeu şi pentru fiul Omului ca să-l scoale din moarte şi să-l facă ca pe Om... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.