luni, 21 noiembrie 2016

Artele intunecate ale zeilor


Îndemn pe tot românul care doreşte să fie iniţiat într-una din artele demonilor japonezi să facă următoarea experienţă:
 - se iau 4 mostre de apă în 4 eprubete
1 - prima eprubetă ce conţine apă să se pună în biserică în timpul oficierii Sfântului Maslu 
2 - a doua eprubetă ce conţine apă să fie pusă în locul unde se practică iniţieri sau vindecări în numele demonilor japonezi 
3 - pe a treia eprubetă ce conţine apă să se pună simbolurile”vindecătoare” ale Rei-ki
 4 - pe a patra eprubetă ce conţine apă sfinţită prin citirea Cuvântului lui Dumnezeu în timpul Sfântului Maslu, să se pună simbolurile Rei-ki.
- se pun eprubetele într-un congelator
- se scot eprubetele din congelator,se scoate apa îngheţată, se iau mostre care se analizează la microscop 
- se va observa că:
1 – în cazul eprubetei 1 - structura cristalizată a apei citită în timpul oficierii Sfântului Maslu este minunată. Dacă trupul fizic al românului este alcătuit în proporţie de 75 la sută din apă atunci efectul Sfântului Maslu asupra trupului fizic al romanului este benefic, curativ în cazul în care prezintă neajunsuri, defecte, adică boli. 
2 – în cazul eprubetei 2 - structura cristalizată a apei pusă în locul unde s-au practicat iniţieri şi vindecări în numele zeilor japonezi, este deformată şi hidoasă, şi miroase a cadavru aflat în stadiu avansat de putrefacţie. Dacă trupul acelui român supus la iniţieri sau vindecări prin Rei-ki, conţine 75 la sută apă, atunci efectele”iniţierii” sau”vindecării” trupului său prin simboluri Rei-ki, sunt catastrofale, dăunătoare pentru trupul fizic al românului respectiv 
3 – în cazul eprubetei 3 - structura cristalizată ce conţine apa pe care s-au aplicat simbolurile Rei-ki, este asemănătoare ca aspect şi ca miros cu cea amintită anterior fiind deosebit de nocivă pentru structura hristică a românului care conţine apă în proporţie de 75 la sută. 
4 – în cazul eprubetei 4 - structura cristalizată ce conţine apă sfinţită, pe care s-au pus simbolurile Rei-ki,este la fel de perfectă ca structura analizată din prima eprubetă ce conţine apă sfinţita prin citirea Sfântului Maslu. Ceea ce înseamnă că trupul fizic al unui roman care merge la Sfântul Maslu şi rămâne în comuniune cu Hristos, este imun la acţiunile energetice întunecate ale demonilor japonezi care se manifestă prin slugile lor pământeşti de pe teritoriul românesc şi nu numai,marii maeştrii Rei-ki. 
Repetaţi experimentul de mai sus, trecând prin acest filtru ce nu dă greş, şi alte arte întunecate, de sorginte demonică, draconică, diavolească, satanică, punând accentul pe artele yoga pe”flacăra violetă” şi pe”magia albă “ pe iniţierile în şamanism şi practicile şamanice, şi pe toate formele de iniţieri şi practici asociate infoenergeticii. Pentru a înregistra de unde vin fiinţele nevăzute care sunt chemate lângă român atunci când infoenergeticienii măsoară cu ansa şi ”când se fac spaţii” de către infoenergeticieni, când aceştia înlocuiesc copii din burtele mamelor cu copii de cristal ori indigo aduşi, spun ei, din lumină, când”fac spaţii” pentru, spun ei, purificarea unei biserici sau a preoţilor ori pentru, spun ei”purificarea” pâinii şi vinului Sfântei Împărtăşanii şi a pâinii şi vinului din ziua Paştelui, repetaţi experimentul cu eprubetele. 
În acelaşi timp încercaţi să aşezaţi mostre de apă lângă maeştrii spirituali care vă bagă în sarcofage, care spun că vă anulează karma, care vă spun că vă trec în”noua energie” sau care vă spun că vă pun în contact cu”extratereştri”  sau că vă vindecă prin îngeri, arhangheli, heruvimi sau serafimi, fără ca aceşti maeştrii să ştie. Îngheţaţi aceste mostre de apă iar apoi analizaţi structura cristalină a acestor mostre de apă la un microscop. 
În acest fel veţi afla cu siguranţă tot ceea ce nu vi se spune, ci vi se ascunde căci în acele mostre veţi vedea gradul de sinceritate al maestrului faţă de voi, dar si cât de mare îi este”lumina si iubirea “ cu care vă vindecă şi cu care vă evoluează sau cu care vă anulează karma...După ce veţi face toate acestea veţi trăi deziluzia vieţii voastre... Veţi afla că aţi fost minţiţi că primiţi iubire şi lumină de la Dumnezeu, dar de fapt eraţi închinaţi ca ofrande prin simboluri care sunt peceţi de înrobire, de către maeştrii voştri spirituali puterilor întunecate ale monştrilor, puterilor şi forţelor diavoleşti, dominioanelor satanice, stăpânirilor întunecate draconice şi pleiadelor principatelor demonice…Câţi dintre românii timpurilor acestea ştiu cu adevărat ce sunt simbolurile şi că la orice iniţiere nedumnezeiască, anti-hristică de acest tip, se aşează pe român de către maestrul spiritual, ca pe o vită, aceste simboluri, care sunt însemnele viitorului stăpân întunecat adică diavol (zeu, duh uman, adamic căzut), dracon (înger căzut) sau demon (spirit al naturii căzut)?
Toată această”Trezire Spirituală” mult trâmbiţată, toată această Mişcare Spirituală îndelung mass-meediatizată, iniţiată şi condusă de către Marele Satan prin slugile lui, maeştrii spirituali, pe teritoriul României, produce –conform Legii Atracţiei Universale grave perturbări ale atmosferei energetice, ale fondului energetic hristic, la nivelul fiecărui suflet, trup şi aură de român, la nivelul oricărei familii, la nivel de Mare Familie Românească şi la nivel de întreg teritoriu românesc alcătuit din cele 3 ţinuturi… 
Toate aceste mizerii urât mirositoare, sunt învelite într-o poleială strălucitoare, pe care scrie 3 nume de hulă, mincinoase:”Trezirea Spirituală a României “”, Mişcarea Spirituală a României “”, Misiunea Spirituală a României “. Toate aceste efecte energetice anti-Hristice ce ne transformă pe noi, pe familia noastră şi ţara noastră în ceea ce nu vrem să fie NICIODATĂ, ne afectează pe toţi, de aceea cu toţii trebuie să luăm atitudine pentru a le dizolva cu HRISTOS.  
Căci adevăratul nume al acestei”Misiuni Spirituale” întunecate pe teritoriu României este acesta: G.E.N.O.C.I.D. Nu ai cum să câştigi când lupţi împotriva Adevăratului Dumnezeu. Şi toţi aceşti maeştrii spirituali, ştiu în adâncul lor că nu vor câştiga nicicând această luptă pe teritoriul românesc…Am păşit ca duhurile pe solul celor 3 ţinuturi româneşti şi am trăit din plin ce nu se petrece încă, ca să-i vad pe toţi aceşti maeştrii şi pe creatorii şi stăpânii lor”marii arhitecţi ai lumii “ în ultimele lor clipe, şi privind toate, m-am întristat şi am plâns pentru ei. Vai de fiul omului care se crede om şi vai de Omul care se crede Dumnezeu… 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.