luni, 21 noiembrie 2016

Fiintele intrupate pe teritoriul Romaniei


Sunt puţini azi cei care ştiu că între duhurile care îmbracă suflet, trup şi aură de român şi se coboară pe teritoriul românesc alcătuit din cele 3 tărâmuri şi fiinţele care se coboară pe teritoriile altor ţări decât România există o mare deosebire de esenţă. Procesul de îndumnezeire a unui duh cunoaşte 3 stadii de îndumnezeire, stadiul 1, 2, 3.Fiecare din aceste 3 stadii de îndumnezeire cuprinde 12 clase. Duhurile coborâte în suflet, trup şi aură masculine de români sunt duhuri căzute cândva din clasa 12 a stadiului 1 de îndumnezeire. Duhurile coborâte în suflet, trup şi aură feminine de românce, sunt duhuri căzute cândva din clasa 12 a stadiilor 2 şi 3 de îndumnezeire. 
În răstimpul a 15 ani de observare atentă prin clarvedere directă am observat păstrându- se neştirbit acest proces de coborâre descris anterior.

Teritoriul românesc alcătuit din cele 3 ţinuturi, sufletesc, material şi auric se deosebeşte de teritoriile celorlalte ţări printr-o alcătuire energetică aparte. Acest teritoriu românesc este alcătuit în aşa fel încât să primească şi să găzduiască pe timpul unei vieţi, numai şi numai duhurile coborâte în suflet, trup şi aură de român, şamparanii, adevaraţii stăpâni ai acestor 3 ţinuturi ce alcătuiesc teritoriul românesc. Legăturile energetice dintre cele 3 ţinuturi româneşti - sufletesc, pământesc şi auric - şi sufletul, trupul şi aura unui român de tip şamparan sunt optime, în timp ce în cazul sâmtemiilor şi şaimanderilor de pe teritoriul românesc, aceste legături energetice sunt inexistente,în afară de cazurile naşterii din nou în Hristos a acestora.  


IMINEŢIA Este Teritoriul Suprem sau Ţara UNDE ÎNTUNERICUL REDEVINE LUMINĂ. Este DACIA – SAU CUM SE NUMEA DEMULT, DOC-IAH (DOC = VINDECĂTOR, IAH= DOMNUL, DUMNEZEU DIN TINE). 

Este ROMÂNIA-SAU CUM SE NUMEA ODATĂ, RUM-ÎN-IAH (RUM = REÎNVIEREA UNUIA MORT, ÎN = ÎN NAZARITEANUL, IAH=DUMNEZEUL DIN TINE), adică ROMÂNIA, locul unde un Om, un Adam, un fiu căzut al lui Dumnezeu, se vindecă doar prin Hristos care este Dumnezeul din el, adică din sufletul, din trupul şi din aura sa de român. 
Iată numai câteva din CODURILE TERITORIULUI ROMÂNESC, exprimate din veac în veac prin diferite nume date teritoriului românesc de cei dăruiţi cu puterea de sus, nume care arată fiecare în parte o funcţiune, nume ale întinsului teritoriu alcătuit de DOMNUL, Dumnezeul dumnezeilor, ca loc de vindecare al duhurilor căzute din clasa 12 a celor 3 stadii de îndumnezeire. Acest Pavilion de vindecare al zeilor cei mari de demult, şamparanii de azi, căzuţi când încă nu exista universul material nici în stadiul de proiect, este alcătuit aşa cum spuneam din cele 3 ţinuturi sau tărâmuri: tărâmul sufletesc, tărâmul pământesc şi tărâmul auric. Acest teritoriu odată continent, orânduit astfel de Dumnezeu, cuprinde mare parte din Europa, ţările din nordul Africii şi înspre miazăzi până la Moscova de azi. Numai unul din cele 3 ţinuturi şi anume tărâmul, ţinutul material al IMINEŢIEI a tot fost ciuntit în timp de incursiunile satanice, diavoleşti, draconice şi demonice ale sâmtemiilor, fii şi fiicele incomplete ale zeilor căzuţi, până când a ajuns în forma materială pe care o cunoaştem azi ca ţinutul material românesc RUM – ÎN – IAH (Reînvierea Unuia Mort – În Nazariteanul – care este IAH, adică DOMNUL) Rumînia, sau cum se numeşte ea azi, România.
Inteligenţele satanice, malforiile diavoleşti,sinepidele draconice şi etantele demonice care se manifestă şi în România prin slugile lor, maeştrii spirituali, ezoteriştii, ocultiştii, şamanii, precum şi prin toţi cei care îi urmează, fac azi încercări disperate în a ascunde şi în a tăinui cele 3 motive ale coborârii ADEVĂRATULUI DUMNEZEU în postură de Hristos, adică de Salvator, Mântuitor Al Omului îmbrăcat în suflet, trup şi aură, al fiului Omului şi al Pământului alcătuit din cele 3 tărâmuri, tărâmul sufletesc, tărâmul pământesc şi tărâmul auric. Este de înţeles de aceea, motivul pentru care, toţi aceşti ne-curaţi, ne-buni, ne- luminoşi şi ne-iubitori în Hristos, Dumnezeul Adevărat, se prefac în faţa românului, curaţi, buni, luminoşi şi iubitori în”Divinitate”. Ei folosesc mereu cuvântul Divinitate, sau Doamne – Doamne, cu o voce şi cu o privire deloc creştină care te sperie şi se feresc ca de foc să pronunţe în scrierile lor, în conferinţele lor ori pe sticlă, cuvintele DOMNUL Dumnezeu, Dumnezeul Dumnezeilor, Dumnezeu Cel Atotputernic, Dumnezeu Cel Preaînalt, Creatorul Cerului Şi Pământului, Făcătorul A Toate câte se văd şi a toate cele care nu se văd dar mai ales se feresc să spună Hristos DOMNUL. Căci dacă ar spune că ce fac ei fac în numele DOMNULUI, Dumnezeul dumnezeilor, s-ar cunoaşte că mint, şi de i-ai pune la detectorul de minciuni să spună că fac toate în numele lui Hristos DOMNUL, acesta cu siguranţă că ar lua foc. Dacă ar spune că ce fac ei fac în numele DOMNULUI DUMNEZEU, ar trebui să recunoască venirea SA pe Pământ în chip de Hristos, de Salvator, Eliberator, Mântuitor, al Omului, al fiului Omului şi al Pământului din robia cea întunecată, satanică, diavolească, draconică şi demonică. 
Dacă ar spune că ce fac ei fac în numele lui Hristos, Adevăratul Dumnezeu, ar trebui să recunoască lucrarea lui Hristos prin Apostolii Săi, în special lucrarea Adevăratului Dumnezeu coborât ca Hristos, prin apostolului Pavel, economul Duhului Sfânt, orânduit de Hristos să meargă la neamuri, adică la toţi fii şi fiicele zeilor, adică ai omului, Adamului căzut, nepoţii lui Dumnezeu, să-i nască din nou în Hristos, pentru ca să se poată mântui laolaltă cu toţi oamenii, Adamii căzuţi, care sunt zeii de demult care acum se reîntorc la Dumnezeu prin Procesul Hristic De Reîncarnare prin Tipul Hristic De Suflet, Trup Şi Aură.
De aceea ei, care cunosc Adevărul despre deosebirea dintre om şi fiul Omului, dar îl ascund şi în acest fel pot manipula Pământul aşa de uşor (vezi Protocoalele Înţelepţilor Sionului) caută prin orice mijloc să te facă pe tine să crezi că toate fiinţele sunt făcute de Dumnezeu după chipul şi asemănarea Lui şi că sunt egale, ca tu să nu descoperi niciodată (şi să nu le ceri niciodată socoteală) că ei nu sunt oameni ci fii ai omului, adică creaţii nefireşti, trăitoare a unei singure vieţi, pentru care Hristos Domnul a venit în mod special, şi pe care le are în atentă observare.  
De aceea, ca tu să nu ajungi să înţelegi niciodată acestea, ei bagatelizează şi iau în deşert Numele Domnului, Dumnezeul Bibliei, spunând că este unul dintre dumnezeii peste care stăpâneşte „Divinitatea“ lor. De aceea se chinuie ei să te facă să crezi că Hristos era un simplu învăţător şi că S-a şcolit în templele”Divinităţii”cu multe braţe, cu cap de elefant, de şarpe de crocodil ori de vultur, ori cu trup de şarpe cu pene ocupat să alerge după coadă ca să o înghită,”Divinitate” la care sunt ei slugi, şi pe altarele cărora, nu demult, fiinţe ca ei, preoţi ai „Divinităţii“ tăiau non stop gâturi şi smulgeau inimile Oamenilor din piept. 
De aceea nu vi se spune niciodată cum arată şi cu ce se ocupă „Divinitatea“ din spatele YOGA, din spatele Rei-Ki, din spatele Şamanismului, din spatele Magiei şi a subramurilor ei, kaballa, vrăjitoria, ghicitoria şi infoenergetica. 
De aceea, toţi aceşti maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti, în marea lor majoritate sâmtemii, îşi maschează (precum părinţii lor zeii), rebeliunea şi supărarea prin înlocuirea DOMNULUI, Dumnezeul personal al Bibliei, care le arată cu degetul faptele lor hâde, groaznice, cu o ceaţă energetică impersonală şi metafizică, ori cu un abur cosmic ce poate fi pus la ordinul tuturor celor care se concentrează, la ordinul tuturor care îşi doresc cu ardoare ceva, ori la ordinul tuturor celor care se amăgesc spunând că gândesc pozitiv. 
Prin toate aceste minciuni spuse vouă azi de maeştrii spirituali, şamani, ezoterişti, ocultişti, ei cu Tatăl vostru prin voi se ceartă, cu Domnul, Adevăratul Dumnezeu, pentru că nu i-a făcut EL ci nişte Fii ai Lui, Adami, Oameni neterminaţi de îndumnezeit dar cu aere de mari dumne-zei „arhitecţi de lumi“. Minţindu-vă pe voi, ca să vă pierdeţi mântuirea, prin voi cu Domnul se ceartă crezând că pentru că pentru ei nu este mântuire. De aceea ei, care nu îl au pe Hristos în ei nu pot fi în părtăşie cu EL şi nu pot descoperi Adevărul, anume că DOMNUL, Adevăratul Dumnezeu cu care se ceartă ei prin voi, S-A coborât ca Hristos, ca Mântuitor al Omului şi al fiului Omului.
Iată una din Tainele lui Dumnezeu, ea este aşezată în Apostolatul lui Hristos prin Pavel, şi Naşterea Din Nou, în Hristos, a fiului Omului, prin care fiul Omului devine ca un Om.Şi iată altă Taină a lui Dumnezeu, ea este aşezată în neîncetatul Apostolat Al Adevăratului Dumnezeu pentru tot Omul, Adamul căzut, şi Naşterea Din Nou În Hristos a Omului prin care Omul este făcut iar ca Dumnezeu. 
Dar azi oare câţi fii ai Omului din tărâmurile IMINEŢIEI, de pe teritoriul României vor să se nască din nou cu adevărat şi prin trăirea lor în Hristos să priceapă toate acestea? Şi oare cât de numeroşi au mai rămas fii Omului care încă se mai încăpăţânează să rămână slugi muritoare ale zeilor, părinţii lor muritori, minţindu-te prin”iniţierile lor”prin vorbele lor, prin scrierile lor ori pe sticlă, şi prin alte răutăţi făcute ţie, pentru ca prin tine şi prin năruirea ta să se poată certa cu Adevăratul Dumnezeu, Hristos, să-I scrâşnească din dinţi, să-I rânjească şi să-L urască fără ca, vai lor, să ÎL cunoască cu adevărat? 
Dacă ar spune că ce fac ei fac în numele Domnului, Dumnezeul Bibliei, atunci ar fi forţaţi să recunoască Creştinismul. Ori ei tocmai de aceea bagatelizează creştinismul, pentru ca tu să nu ajungi niciodată să îi pricepi esenţa, adică mântuirea creştină.
Să nu fii niciodată în stare să pricepi că mântuirea creştină este o eliberare continuă, pe timpul unei şederi în suflet, trup şi aură, din robia inteligenţelor satanice, diavoleşti, draconice şi demonice. 
Să nu ajungi niciodată să pricepi cele 2 mari căi Hristice de a te scăpa pe tine de sub auspiciul satanic, diavolesc, draconic ori demonic: 
1 - Prin exorcizare - atunci când Cel Rău caută să forţeze accesul la sufletul, trupul şi aura ta pentru a se hrăni din ele, căutând în acest fel să te înrobească fără să îi dai voie. 
2 - Prin pocăinţă - atunci când, fără să ştii Adevărul, dar cu învoirea ta, ai fost mânărit sau cum ai fost minţit,”iniţiat”de către un maestru spiritual”binevoitor”, şi care, dornic să te”evolueze”mai repede, a scos INTERIILE HRISTICE din sufletul, din trupul şi din aura ta, (printr-un proces energetic malefic, pe care, ca tu să nu te sperii, l-a numit ”iniţiere”) şi a introdus în locul lor INTERIILE ”DIVINULUI” sau ”DIVINITĂŢII” la care maestrul tău a intrat slugă. Totuşi, tu consideră-te cumva norocos că nu vezi cum arată „Divinitatea“ adică duhurile descompletate de Hristos, măcinate, putrezite, hâde ale dumnezeilor căzuţi, ale îngerilor căzuţi ori ale duhurilor căzute ale naturii, înghesuite în tine de maestrul tău spiritual, o fiinţă aşa de înaltă şi de binevoitoare cu tine, care te-a umplut pe tine cu atâta ”Pace, Lumină Şi Iubire “de la”Divinitate”. Căci dacă ai putea vedea toate acestea tu care vomiţi de la un fir de păr ori de la o mâncare stricată, ai exploda negreşit de greaţă doar dacă mai întâi nu ai pocni de groază. 

Să nu fii niciodată în stare să pricepi însemnătatea capitală a celor 3 mari ipostaze în care te afli pe timpul unei existenţe pe teritoriul românesc, în cele 3 tipuri diferite de suflet, trup şi aură de român (copil, matur, bătrân): 

1 - Primirea dreptului de a veni pe lume adus de către semeni, încheiată prin Botezul creştin - aducerea ta sub auspiciul lui Hristos, în suflet, trup şi aură de român, pe teritoriul românesc, de către semenii tăi pe care tu îi numeşti apoi”părinţi”pe tot timpul acestei vieţi. 
2 - Primirea dreptului de a aduce semeni, parafată prin Sfânta Cununie Religioasă Creştină - pregătirea ta de a aduce în mod Hristic, semeni de ai tăi, din Lumea De Aşteptare, Astralul lui Dumnezeu, în suflet, trup şi aură de român, pe
teritoriul românesc, semeni pe care tu, pe timpul acestei existenţe tu îi numeşti”copii” 
3 - Primirea dreptului de a părăsi această lume,parafată prin procesul spovedaniei, împărtăşaniei, şi prin slujba de înmormântare.

Să nu fii niciodată în stare să pricepi Înaltul Proces Energetic Eliberator Hristic al sufletului, trupului şi aurei tale, din timpul oficierii botezului tău, cununiei tale şi înmormântării tale. Căci de aceea botezul tău, cununia ta şi înmormântarea ta sunt precedate de exorcisme, de rugăciuni. Ca sufletul, trupul şi aura ta să se mântuie de Cel Viclean şi de Cel Rău adevăratele nume ale fiinţelor pe care maestrul spiritual, ezoteristul, ocultistul, se chinuie din toţi porii lor să te facă să ai de a face, şi să crezi că ai de a face de fapt cu” DIVINITATEA „ sau „DIVINUL”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.