marți, 8 noiembrie 2016

Apostolii hristici si apostolii antichristici


Pe teritoriul românesc actual, este evidentă manifestarea energetică efectivă a celor 3 categorii de fiinţe:şaimanderii, sâmtemiile şi samparanii. Este iarăşi evident că cele 3 tipuri diferite de manifestări energetice total diferite a celor 3 categorii de fiinţe total diferite care se manifestă prin 3 tipuri total diferite de suflet, trup şi aură, supun teritoriul românesc la 3 efecte energetice diferite, ca 3 unde de şoc ce izbesc din plin de nenumărate ori pe zi în român şi în Marea Familie Românească:

1 – efectul Hristic, Marianic, Andreic, şi care este un efect benefic, sanctic
2 – efectul anti-Hristic de tip şaimanderic – satanic,diavolesc, demonic
3 – efectul anti-Hristic de tip sâmtemic – monstruos,de tip neghinic.
Fiecare din cele 3 categorii de fiinţe aflate pe teritoriul românesc actual, are propriile modalităţi de propagare a propriului câmp electromagnetic, energetic, şi de înfăptuire a propriei atmosfere, sau climat energetic.Trebuie subliniat faptul că, toate acestea la un loc, influenţează adevărata realitate alcătuită de Adevăratul Dumnezeu, DOMNUL. Aceste 3 modalităţi de generare continuă, de propagare şi de menţinere a propriului climat, constau în manifestarea energetică efectivă prin energiile sufleteşti de gând cuvânt, purtare şi continuitate a lor, de tip apostolic, a unor elemente speciale, din rândurile celor 3 categorii de fiinţe. Aceste elemente speciale din rândurile celor 3 categorii de fiinţe, sugerează, reprezintă şi influenţează fiecare în parte categoria de fiinţe din care face parte, dar şi membrii celorlalte categorii. Odată la 3 generaţii există pe teritoriul românesc, şi nu numai, un aflux de asemenea elemente care se coboară pe teritoriul românesc şi nu numai. Acest eveniment înregistrat decât de puţini români denotă încercarea fiecărei din cele 3 categorii de fiinţe care aşteaptă coborârea pe teritoriul românesc, de a restabili climatul, atmosfera stricată de fiinţele coborâte deja pe teritoriul românesc. Aceste elemente sunt cunoscute în ţinuturile materiale de pretutindeni, sub denumirea de apostoli. Misiunea de apostolat a celor 3 categorii de apostoli ce reprezintă cele 3 categorii de fiinţe aflate pe teritoriul românesc este de a restabili climatul energetic stricat, atmosfera stricată la nivel de fiinţă, la nivel de familie şi la nivel de Mare Familie a fiecărei categorii pentru care s-a coborât în chip misionar, fiecare apostol în parte. 
Pe teritoriul actual românesc, există 2 categorii de apostoli:
1 – Apostolii lui Hristos – apostolii Hristici (apostolii lui Dumnezeu coborât pe Pământ în chip de Hristos, Mântuitor, Salvator a ceea ce era pierdut)
2 – Apostolii anti-Hristici – marii maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti: 
A - apostolii Zeilor,adică apostoli ai duhurilor căzute de Adami, Oameni ajunşi dumne-zei fară de Dumnezeu şi deveniţi adversari, potrivnici (satan, diavol) ai lui Dumnezeu şi ai fraţilor lor
 B - apostolii duhurilor îngereşti fără de Dumnezeu(dracii)
C - apostolii duhurilor naturii căzute (demonii).

Mesajele lor sunt foarte clare şi foarte importante pentru cele 3 categorii de fiinţe aflate azi pe teritoriul actual românesc.Aceste mesaje ne sunt arhicunoscute,sub denumirea de evanghelii. 


Pe teritoriul actual românesc se propovăduiesc 2 categorii de evanghelii:

1 – Evanghelia Luminii, adică evanghelia Hristică – propovăduită de apostolii lui Hristos.
2 – Evangheliile întunecate, adică evangheliile anti-Hristice – propovăduite de apostolii anti-Hristici: 
A – evangheliile satanice şi evangheliile diavoleşti: aşa zisele învăţături de control,de dominaţie şi de exploatare a semenului de către semen, mascate sub sloganele răsuflate ale unei democraţii false, neadevărate, contrafăcute, asemenea fiinţelor contrafăcute, nedumnezeieşti care o insuflă şi care o menţin prin teroare şi frică. - aşa zisele tehnici de evoluţie rapidă, aşa zisele tehnici de vindecare şi de autovindecare. Toate aceste învăţături şi tehnici ale duhurilor omeneşti căzute – zeii sau dumne- zeii fără de Dumnezeu, nu sunt altceva decât evangheliile întunecate ale Zeilor. 
B – evangheliile draconice –aşa zisele învăţături de evoluţie rapidă şi tehnici de vindecare şi de autovindecare - specifice duhurilor îngerilor căzuţi - dracii. 
C – evangheliile demonice –aşa zisele învăţături de evoluţie rapidă şi tehnici de vindecare şi de autovindecare – specifice duhurilor căzute ale naturii – demonii.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.