sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Cine sunt romanii




Iată principalele date,principalele informaţii culese prin intermediul clarvederii directe în răstimpul a 15 ani, date suficiente pentru a elucida prin răspunsuri, întrebările care ne macină cu privire la locul de unde venim, locul în care suntem, locul unde mergem de aici, şi la cele 3 identităţi ale noastre din aceste 3 locuri:  

- Sunt 3 locuri diferite de unde se vine, se coboară pe teritoriul românesc actual
 - Sunt 3 categorii de fiinţe diferite, aflate azi pe teritoriul românesc 
- Sunt 3 tipuri diferite de suflet, trup şi aură în care se îmbracă cele 3 categorii de fiinţe 
- Sunt 3 tipuri diferite de comportament, influenţate de cele 3 tipuri de suflet, trup şi aură îmbrăcate de cele 3 categorii de fiinţe
- Sunt 3 scopuri diferite, pentru care cele 3 categorii de fiinţe diferite,vin din 3 locuri diferite, îmbracă aici 3 tipuri diferite de suflet, trup şi aură de român, şi se comportă prin acestea în 3 moduri diferite. 
Sârgul şi de ce nu, excesul de zel depus pe teritoriul românesc de către toate cele 3 categorii pe timpul unei vieţi, denotă clar 3 misiuni… De găseşti ochii care sa vadă şi priveşti prin tipul de clarvedere directă populaţia pestriţă de azi de pe întreg teritoriu românesc, stabileşti după ani de studiu că azi, aici, există 3 categorii de fiinţe, care vin din 3 locuri diferite, în 3 modele, tipuri diferite de suflet, trup şi aură, care le imprimă 3 modele, tipuri diferite de comportament, prin care influenţează în 3 moduri diferite, Marea Familie Românească, România, adică teritoriul actual alcătuit din cele 3 tărâmuri româneşti.  
Prezenţa pe teritoriul românesc actual a 3 categorii de fiinţe, străine una de  alta ca esenţă şi comportament, ne arată 3 scopuri străine unul de altul,3 misiuni cu totul şi cu totul străine una de alta.  

1 – Şamparanii (zeii dezactivaţi), adică oamenii, Adamii întorşi la Dumnezeu.  

- locul de unde se coboară pe teritoriul românesc – Astralul, adică Lumea De Aşteptare. 
- categoria de fiinţe coborâte pe teritoriul românesc – Oameni, Adami căzuţi de demult din Lumea Şcoală De Îndumnezeire a lor prin trupul duh. Toţi aceşti Adami s- au amăgit de demult şi poftind să fie dumne –zei fără de Dumnezeu nu au fost. Ei au alcătuit lumi şi creaţii, prin duhul lor lipsit de Dumnezeu, înainte să apuce să se îndumnezeiască în trupul lor duh. Astfel, lumile lor şi creaţiile lor lipsite de Dumnezeu în alcătuirea lor, au început să se stingă, să moară.Duhurile acestor dumne-zei, lipsite de Dumnezeu, au început să se defecteze, să se descompleteze, să piară, adică să moară. 
Îngroziţi de ceea ce au făcut şi speriaţi de deteriorarea trupurilor lor duh, au conştientizat că trebuie să înceteze să mai folosească duhul lor în scopuri total nedumnezeieşti. Trupul lor duh lipsit,descompletat în ceruri de Dumnezeu, de semenii din familie şi de semenii din alte familii, prin stricarea părtăşiei dumnezeieşti cu ei, se reumple pe Pământ, prin sufletul, trupul şi aura de român, cu Dumnezeul din ceruri, coborât pe Pământ, în suflet, trup şi aură, cu semenii din ceruri coborâţi pe Pământ în suflet, trup şi aură, în familie, şi cu semenii din ceruri coborâţi în suflet, trup şi aură de român, în alte familii. Această categorie de oameni, Adami care au renunţat la poziţia lor apostată de dumne-zei fară Dumnezeu şi îşi vindecă trupurile lor duh îmbolnăvite în ceruri, prin acumulare de Duh Sfânt pe Pământ prin suflet, trup şi aură de român, poartă numele de şamparani. Tradus în limba vorbită în ţinutul material românesc, acest cuvânt, şamparan, înseamnă zeu – dezactivat.  

Tipul de suflet, trup şi aură îmbrăcat de şamparani Şamparanii sunt aduşi prin naştere, de către fiinţe similare în ceea ce priveşte alcătuirea sufletului, trupului şi aurei, şi în ceea ce priveşte modul de comportament prin acest tip, model de vehicul unic, românesc. Toţi cei care îmbracă tipul,modelul de suflet, trup şi aură Hristic-Mariano-Andreic, au parte de un model perfect de vehicul, prin care îşi pot vindeca trupul duh doar prin câteva coborâri, încarnări pe teritoriul românesc. Am observat de-a lungul anilor de studii atente prin clarvedere, că eficienţa maximă a acestui tip de vehicul românesc (compartimentat în 3 structuri - suflet, trup şi aură), este dată de faptul că sunt alcătuite, vegheate permanent şi întreţinute, reparate pe timpul unei folosiri a lor de către Omul ce le împrumută pe timpul unei existenţe. 


Sufletul, trupul şi aura unui şamparan, sunt alcătuite din 3 mari grupe de interii, adică: 

1 - din interiile personale 
2 - din interiile vindecătoare ale semenilor din noi (părinţii, familia şi semenii) interii prin care se face schimb de vindecare adică interiile părinţilor, interiile semenilor din familie, şi interiile semenilor din alte familii. 
3 - din interiile veghetorilor procesului de vindecare, adică din interiile DOMNULUI Dumnezeu făcut Hristos, din interiile Mariei, din interiile lui Andrei, şi din interiile sfiinţilor. Pentru un şamparan, pentru un asemenea Om, Adam care primeşte un astfel de vehicol românesc dotat cu asemenea opţiuni (interiile Hristice, Marianice, Andreice şi interiile sfiinţilor) acest vehicul îi conferă varianta optimă de a vindeca semenii şi de a fi vindecat de semeni în acelaşi timp. 
- Modelul de comportament al şamparanilor prin tipul şamparanic de suflet, trup şi aură, este dat chiar de alcătuirea acestui tip de suflet, trup şi aură. Un şamparan este dornic să prospere în pace şi prin adevăr şi să creeze o atmosferă familială Hristică, ideală, şi o atmosferă Hristică, ideală a Marii Familii Româneşti. Coborârea pe teritoriul românesc actual a şamparanilor adică a celor 3 generaţii de Oameni, Adami, în suflet, trup şi aură românească de tip Hristic-Mariano-Andreic, are un singur scop, şi anume, demascarea şi condamnarea publică a tuturor celor care azi, întrebuinţează în mod antihristic, sufletul, trupul şi aura sa de român, şi refacerea atmosferei, climatului Marii Familii Româneşti, deteriorat prin atacuri antihriste cu energii nedumnezeieşti de gând, de cuvânt şi de purtare.  

2 – Şaimanderii, (zeii încă activi), adică oamenii, Adamii, care se încăpăţânează să nu se întoarcă la Dumnezeu.  

  
Această categorie de oameni, Adami, nu vin din Astralul lui Dumnezeu, ci din lumile Zeilor,ultimele bastioane ale Oamenilor, Adamilor căzuţi, ale îngerilor căzuţi şi ale fiinţelor căzute ale naturii, fiinţe care nu vor să renunţe nici acum la poziţia lor de Zei fără de Dumnezeu. Duhurile lor descărnate, scheletice, putrezite şi mirosul lor dar îndeosebi răutatea lor, îngrozesc.Aceştia sunt Zeii cu care slugile lor de azi"maeştrii spirituali" păcălesc pe foarte mulţi români…  

În ce tip de suflet, trup şi aură vin şaimanderii 


Această categorie de Oameni, Adami rebeli, sunt aduşi prin adulter, curvie sau preacurvie, adică de şamparani care şi-au defectat, îmbolnăvit sufletul, trupul şi aura lor prin împreunarea cu unul sau cu mai multe suflete, trupuri şi aure foarte bolnave. În acest fel, prin legea atracţiei universale, ei aduc prin practici sexuale bolnave, nedrepte, ne-bune, duhurile pe moarte, bolnave, nedrepte, nebune. Prin astfel de contacte, de părtaşii intime ale românilor prin sufletul, trupul şi aura lor, interzise, ei aduc fiinţe interzise pe teritoriul românesc actual. Aceste fiinţe sunt şaimanderii, cei pe care îi cunoaştem sub numele de diavolul şi satan. Sufletul, trupul şi aura lor nu este de tip românesc Hristic-Mariano-Andreic, iar între sufletul, trupul şi aura lor, şi teritoriul actual românesc nu există nicio legătură. Sufletul, trupul şi aura unui şaimander, sunt alcătuite din bucăţi din sufletul,trupul şi aura şamparanilor, românii păcăliţi pe Pământ şi ajunşi în iadurile din lumile lor. În acest tip de vehicul diavolesc, satanic, lipsit de interiile DOMNULUI, Dumnezeu făcut Hristos, de interiile Marianice, de interiile Andreice de interiile sfinţilor şi de interiile celor 3 ţinuturi româneşti, denotă un singur lucru: INVAZIE… 


 Modelul de comportament al şaimanderilor  


Aceşti semeni ai noştrii încă rebeli, care se comportă încă anti-dumnezeiesc în ceruri, intră pe teritoriul românesc într-un mod ne-Hristic, ne-Marianic, ne-Andreic, ne-Sfinţit, într-un model de suflet, trup şi aură nefiresc, neromânesc, opus modelului românesc Hristic-Mariano-Andreic. Tipul de comportament al acestor dumne-zei anti- Dumnezeu în ceruri, comportament pe care îl dezvoltă pe teritoriul românesc, prin modelul de suflet, trup şi aură ne-Hristic şi ne-românesc, este anti-Hristic şi anti- românesc. Perturbările, pagubele nespus de mari şi multe din acestea sunt de neremediat, aduse de şaimanderi atmosferei, climatului energetic la nivel de familie, şi la nivelul Marii Familii Româneşti, denotă un singur cuvânt: GENOCID. Iar sclavia celor 3 generaţii de români actuali, şamparani şi sâmtemii, minţirea lor, deposedarea lor de pământuri şi de bunuri, infectarea apei, aerului şi mâncării românului cu otrăvuri, menţinerea lui în mizerie, sărăcie şi boală, tot genocidul acesta făţiş, denotă un singur lucru: DEPOPULAREA ROMÂNIEI. Acest plan ANTIHRIST, vizează întreg Pământul. Depopularea Pământului de şamparani şi popularea lui cu o altă stirpe: dumne-zeii fără de Dumnezeu, împreună cu toţi fii şi fiicele lor, sâmtemiile.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.