luni, 21 noiembrie 2016

Legea atractiei universale-timpurile si perioadele


Pe întreg Pământul şi automat şi pe teritoriul Românesc, Marele Spital unde se reabilitează Omul care se credea Dumnezeu în Cerurile lui Dumnezeu şi unde se mântuie fiii Omului care se cred Oameni pe Pământul Omului, se manifestă Minunate Legi Invizibile (necunoscute pe deplin şi ignorate încă de marii maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti, din pricina”lipsei din dotare”a acelei forme specifice de clarvedere ce permite observarea ei) printre care amintim Legea Chemării Esenţelor, Legea Trierii Esenţelor, Legea Stabilizării Prin Efervescenţă A Esenţelor, Legea Purificării Esenţelor… Toate aceste Legi Invizibile nu sunt altceva decât Timpurile Şi Perioadele De Manifestare Invizibile Ale Legii Atracţiei Energetice Universale.

Iar Legea Atracţiei Energetice Universale este Şcoala Invizibilă absolvită de Om pe Calea Reabilitării Sale dar şi de către fiul Omului pe calea mântuirii sale din moarte definitivă. Este Şcoala Invizibilă Pământească ale cărei cursuri sunt parcurse de Omul care se coboară în suflet, trup şi aură de român, fără ca acesta să se prindă… Este Şcoala Invizibilă Pământească ale căror cursuri sunt parcurse de fiul Omului de pe teritoriul României, fără ca acesta să se prindă… Legea Atracţiei Energetice Universale este Suprema Formă De Iniţiere a Omului şi a fiului Omului… Suprema Formă De Iniţiere este…VIAŢA. 
Să urmărim aşadar împreună manifestarea în cele 4 ipostaze ale sale, ca Timpuri şi Perioade, a Legii Atracţiei Universale pe teritoriul României, asupra Omului şi asupra fiului Omului.  

1 - TIMPUL CHEMĂRII ESENŢELOR 

2 – TIMPUL TRIERII ESENŢELOR 
3 – TIMPUL STABILIZĂRII PRIN EFERVESCENŢĂ A ESENŢELOR
4- TIMPUL PURIFICĂRII ESENŢELOR

Legea chemarii esentelor


Dacă luăm 2 obiecte total diferite ca formă şi esenţă şi le cufundăm într-un vas cu un lichid colorat, cele 2 obiecte total diferite ca formă şi esenţă, structurile lor vor fi impregnate total de lichidul cu pricina. Tot aşa este şi cu Omul şi cu fiul Omului aflaţi sub atracţia LEGII CHEMĂRII ESENŢELOR. Structurile lor energetice diferite sunt impregnate de esenţa energetică din care este constituit TIMPUL CHEMĂRII ESENŢELOR. Dacă cufundăm cele 2 obiecte într-un vas cu alt lichid, cele 2 obiecte diferite ca formă şi esenţă, structura lor schimbată deja de esenţa primului lichid se va imprima cu esenţa celui de al doilea lichid. Tot aşa este şi cu Omul şi fiul Omului aflaţi în TIMPUL TRIERII ESENŢELOR. Structurile lor energetice diferite, sunt impregnate de esenţa energetică din care este constituit TIMPUL. 


Legea trierii esentelor


Dacă cufundăm cele 2 obiecte într-un vas cu alt lichid, cele 2 obiecte diferite ca formă şi esenţă, structura lor schimbată deja de esenţele primului şi celui de al doilea lichid, se va imprima cu esenţa celui de al treilea lichid. Tot aşa este şi cu Omul şi fiul Omului aflaţi în TIMPUL STABILIZĂRII PRIN EFERVESCENŢĂ A ESENŢELOR. Structurile lor energetice diferite sunt impregnate de esenţa energetică din care este constituit TIMPUL STABILIZĂRII ESENŢELOR PRIN EFERVESCENŢĂ. Dacă cufundăm cele 2 obiecte într-un vas cu alt lichid, cele 2 obiecte diferite ca formă şi esenţă, structura lor schimbată deja de cele 3 lichide anterioare, se va imprima cu esenţa lichidului din cel de al patrulea vas. Tot aşa este şi cu Omul şi fiul Omului aflaţi sub guvernarea TIMPULUI PURIFICĂRII. Structurile lor energetice diferite sunt impregnate de esenţa energetică din care este constituit TIMPUL PURIFICĂRII.

Cele 4 esenţe energetice din care sunt constituite Cele 4 Timpuri Guvernatoare au fiecare în parte sunetul, culoarea şi parfumul propriu. Astfel, prin clarvedere directă poţi cataloga uşor după esenţa energetică ce impregnează structura Omului şi a fiului Omului, sub auspiciul cărei Legi Guvernatoare se află Omul şi fiul Omului din faţa ta, dintr-o încăpere, dintr-o familie, dintr-un loc de muncă, dintr-un partid, dintr-o Organizaţie Ocultă, dintr-un oraş, dintr-un judeţ, dintr-o ţară. La fel de exact ca atunci când spui că afară este iarnă sau toamnă, că e zi sau noapte, că e soare şi cer senin ori că plouă. De aceea se poate afirma că această formă de clarvedere, Clarvederea Directă, presupune”dotarea” Omului cu instrumente performante capabile să ”înregistreze” vremea pe multe zile a celorlalte ţinuturi româneşti - adică vremea ţinutului sufletesc, vremea ţinutului inframateric, vremea ţinutului auric – tot aşa cum se stabileşte vremea pe multe zile, pentru ţinutul material românesc. 
De aceea PROGNOZA PE URMĂTOARELE ZILE A EVOLUŢIEI ENERGETICE A VREMII OMULUI ŞI FIULUI OMULUI ÎN SUFLET, TRUP ŞI AURĂ dar şi „PROGNOZA PE URMĂTOARELE ZILE A EVOLUŢIEI ENERGETICE A VREMII CELOR 3 ŢINUTURI ALE PĂMÂNTULUI constituie o preocupare specifică Omului şi fiului Omului aflaţi în suflet,trup şi aură, care pricep alcătuirea energetică şi principiul de funcţionare al acestor 4 LEGI GUVERNATOARE, şi care le transcend. 
Ei sunt”Observatorii Energetici”a celor 3 tipuri de Organizaţii Oculte de pe PĂMÂNT:
1 – Organizaţii Oculte de tip ŞAMPARAN. 
2 – Organizaţii Oculte de tip ŞAIMANDER. 
3 – Organizaţii Oculte de tip SÂMTEM, cele mai puternice organizaţii rămase cu adevărat oculte, şi faţă de care marile organizaţii oculte cunoscute în prezent par grădiniţe.

Pe lângă acest tip de”Observatori Energetici”,care de regulă sunt sacerdoţi şi războinici deopotrivă,se înfiripă mai cu seamă după 1916 încoace noul tip de observator şi anume”Observatorul Energetic Civil”care nu se implică în nicio Organizaţie Ocultă, adică Omul cu un tip nou de structură energetică ce conţine o”bază de date”cu mult superioară vechiului tip.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.