sâmbătă, 24 septembrie 2016

Romania,Gradina Maicii Domnului


Românul este în Dumnezeu făcut Hristos pentru român.Dumnezeu făcut Hristos pentru român ESTE în român.Căci Dumnezeu a venit în mod special în suflet, trup şi aură de Hristos, adică Salvatoare, Mântuitoare, Nemuritoare pentru sufletele, trupurile şi aurele muritoare, năruite de Zei.  Şi amestecând Dumnezeu sufletul, trupul şi aura Lui de Hristos, cu care Se coborâse la Om şi la fiul Omului în chip de Om şi de Fiu Al Omului, sufletul, trupul şi aura Omului şi a fiului Omului au renăscut. Acest proces energetic este o taină des- tăinuită numai ochilor ce pot să clar-vadă, o taină descrisă atât de simplu atunci când auzim cuvintele”Hristos în noi şi noi în Hristos.” În acest fel, azi, prin tipul româno-hristic de suflet, trup şi aură, mă împac eu cu semenii mei din Ceruri, prin semenii de pe Pământ care sunt în mine, făcuţi salvatori pentru mine de Hristos, Salvatorul, care este în ei, şi tot azi, prin tipul româno-hristic de suflet, trup şi aură, mă împac eu cu DOMNUL din Ceruri, prin DOMNUL din ceruri făcut Hristos, salvator pentru mine pe Pământ, şi care ESTE în mine şi care prin aceasta mă face şi pe mine salvator pentru semenii mei. În mine, duhul cel ceresc de odinioară,golit de Dumnezeu prin necugetarea mea iubitoare la El, dar şi în mine duhul cel de pe Pământ, umplut cu Hristos acum prin suflet, trup şi aură, de Dumnezeu coborât după mine în suflet, trup şi aură de Hristos, de Mântuitor, ca să mă mântuie prin cugetarea Lui iubitoare la mine.  De nenumărate ori, de te deprinzi a păşi ca duhurile pe solul celor 3 tărâmuri româneşti, tărâmul de suflet, tărâmul inframateric şi ţinuturile aurice – Îl vezi Domnul care a făcut pe Om cu mâinile.Şi, de eşti ascuţit în simţuri, Îl ghiceşti când coboară în material, după mireasma de pâine de vatră şi vin, şi după susurul ca de izvor care ies continuu dinlăuntrul Lui.Tu ţine minte acestea şi caută ca, atunci când Îl simţi pe aproape, să nu priveşti direct către EL, şi nici la cei ce Îl însoţesc, ca să nu uiţi îndată totul.

Şi darurile cele dumnezeieşti nu au încetat pentru sufletul, trupul şi aura de tip româno-hristic, căci Fecioara Maria, Maica DOMNULUI a făcut doar pentru români acelaşi lucru urmând pe Adevăratul Dumnezeu coborât ca Hristos, iar în urma acestui proces energetic de amestecare a sufletului, trupului şi aurei Mariei cu sufletul, trupul şi aura oricărui român, se poate afirma în cuvinte româneşti, că azi Fecioara Maria Este în fiecare suflet, trup şi aură de român, şi tot azi fiecare suflet, trup şi aură de român este în Fecioara Maria. Dar, darurile cele dumnezeieşti nu au încetat pentru sufletul, trupul şi aura de tip româno-hristic, căci Apostolul Andrei, Întâiul Apostol chemat, a făcut doar pentru români, acelaşi lucru, ca şi Hristos, şi Maria. În urma acestui proces energetic de amestecare de suflet, trup şi aură a sufletului, trupului şi aurei lui Andrei, în sufletul, trupul şi aura românilor, se poate afirma în cuvinte româneşti că azi APOSTOLUL ANDREI ESTE în fiecare suflet, trup şi aură de român, şi tot azi, fiecare suflet, trup şi aură de român, este in APOSTOLUL ANDREI. Şi care fiu al Omului, maestru spiritual de pe teritoriul românesc, care se laudă că”vede”, se poate lăuda că poate clar-vede alcătuirea energetică a duhului, sufletului, trupului materic şi aurei românului, şi că pricepe principiul de funcţionare al acestora, ca să afle Cine Este Duhul lui Hristos, coborât în suflet, trup şi aură de Om şi de Fiu al Omului, cine este duhul Fecioarei Maria coborât pe Pământ în suflet, trup şi aură de român şi cine este duhul Apostolului Andrei coborât pe Pământ în suflet, trup şi aură de român, şi să priceapă taina venirii acestora şi misiunea lor specială pe teritoriul României? Pot spune oare fii Omului, marii maeştrii spirituali de pe teritoriul românesc,ocultiştii,ezoteriştii, marii formatori de opinii”spirituale” cine sunt duhurile care se coboară în suflet, trup şi aură de român şi de ce se coboară ele pe teritoriul românesc? Poate vreun fiu al Omului, maestru spiritual, ezoterist, ocultist, clar-văzător să vadă duhul Omului şi mersul său tainic, ca să ne spună cine sunt duhurile Oamenilor care se coboară în trup de bărbat şi cine sunt duhurile care vin în trup de femeie?
România este în Dumnezeu făcut Hristos pentru România, Dumnezeu făcut Hristos pentru România ESTE în România.
Tot astfel,coborându-Se DOMNUL, Dumnezeul tuturor dumne-zeilor-mari- arhitecţi-ai-lumii, în suflet,trup şi aură de Hristos, adică de Salvator şi pentru Zeii, Idolii şi pentru copiii Zeilor, Idolilor de pe teritoriul românesc, DOMNUL LUMILOR TOATE,se coborî în suflet, trup şi aură de Hristos, adică de Salvator, Mântuitor, şi pentru LUMEA DE ÎNDREPTARE A DUHURILOR NE-DREPTE, Pământul, deci şi pentru cele 3 ţinuturi, tărâmuri ce alcătuiesc România de azi:  – Ţinutul Românesc De Suflet – România Anima,  – Ţinutul Românesc Material - România Materica,  – Ţinutul Românesc Auric – România Aurica. Amestecă prin jertfa SA, DOMNUL, Adevăratul Dumnezeu, sufletul, trupul şi aura Sa de Hristos, adică de Mântuitor, de Salvator, cu Lumea Sufletelor, cu Lumea Trupurilor şi cu Lumile Aurice Româneşti, care ajunseseră să fie lipsite de Dumnezeu datorită dumne-zeilor, idolilor fără de Dumnezeu în ei. În acest fel binecuvântă România, DOMNUL LUMILOR, Dumnezeu făcut Hristos şi pentru România. Prin acest proces energetic dumnezeiesc- hristic, azi DOMNUL, Hristos ESTE în România, şi azi România este în DOMNUL, Hristos. Şi binecuvântarea cea dumnezeiască nu se opri aici, căci România este singura ţară unde Fecioara Maria îşi amestecă sufletul, trupul, şi aura Sa. În urma acestui proces energetic, azi Fecioara Maria ESTE în România, şi tot azi, România, Grădina Maicii Domnului este în Fecioara Maria. Şi iarăşi, darurile cele dumnezeieşti, nu se opriră aici pentru cele 3 Tărâmuri Româneşti, căci România este singura ţară, unde Apostolul Andrei, îşi ascunse şi îşi amestecă sufletul, trupul şi aura sa. Prin acest proces energetic s-a ajuns că azi Apostolul Andrei ESTE în România, iar România este în Apostolul Andrei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.