miercuri, 14 septembrie 2016

Legaturile energetice dintre OM si Fiul OMULUI


Dacă ar fi ca Dumnezeu să premieze cea mai bună glumă făcută vreodată în lumile Sale şi pe ce mai bun glumeţ, cu siguranţă că premiul ar reveni fiului Omului, care se crede Om, şi care afirmă că toate fiinţele sunt făcute de Dumnezeu după chipul şi după asemănarea Sa.  Iar cea mai bună glumă din toate lumile cunoscute, este acea când fiul Omului spune Omului aşa: “Știinţele Divinităţii, adică a dumne-zeilor noştri şi scrierile lăsate de ei sunt cu mult mai vechi decât Dumnezeul Bibliei voastre şi decât Biblia ta…”  Sunt azi Oameni care parcă citesc Biblia ca pentru altul, şi care, din nepricepere a ei, vorbesc ca un fiu al Omului, ba unii fac asta şi pe sticlă, stârnind astfel cu gluma lor, milioane de zâmbete româneşti, căci unii dintre ei au în familie chiar preoţi. De aceea, tu nu te grăbi să te superi şi să crezi că e îngrămădit rău când auzi un pe un Om gândind şi vorbind pe sticlă ca un fiu al Omului, ci gândeşte că acesta, negreşit face gluma zilei care creşte audienţa.  Cu atât mai mult nu te supăra pe cel de pe sticlă căci dacă este un fiu al Omului, e nevinovat, căci ce poate şti el din politica Cosmosului, el săracul care se naşte acum, aici pe Pământ, trăieşte câţiva zeci de ani după care moare definitiv? 

Dacă ar fi însă, ca Dumnezeu să premieze cea mai proastă glumă făcută vreodată în Ceruri, Lumile Sale şi pe cel mai prost glumeţ, cu siguranţă că premiul ar reveni Omului care se crede Dumnezeu. Şi de câte ori, dragă cititorule român, nu se întâmplă ca după ce vii obosit de serviciu şi muncit de semenul tău, şeful, Omul care se crede Dumnezeu, priveşti pe sticlă şi vezi pe maestrul spiritual, pe şaman, pe ezoterist, pe ocultist, pe toţi aceşti fii ai Omului care se cred Oameni, mereu aceeaşi, cum spun mereu aceeaşi glumă răsuflată; că ei sunt Oameni şi că”Divinitatea”lor care te învaţă pe tine şamanismul, spaţiile, yoga, rei-ki, magia albă şi neagră, vrăjitoria, lucrul cu flăcări multicolore, kaballa, ghicitul, e Adevăratul Dumnezeu, ba mai mult îţi rânjesc cu aer superior spunându-ţi că Dumnezeul Bibliei nici nu există, căci Biblia ta este”inspirată”după scrierile Zeilor lor cu capete de elefant, şarpe sau maimuţă, adevăraţii copii ai”Divinităţii”lor care te-a născut pe tine aşa cum afirmă unii, prin…fund, Tu însă, cititorule, nu te supăra nicidecum pe toate câte auzi de la fiul Omului, care trăieşte suferinţe mari de când diazepamul se dă pe reţetă, ci mai degrabă schimbă pe desene animate. Chiar dacă şi acolo sunt mereu aceleaşi personaje, măcar ele se pricep să facă mereu glume noi. De aceea au cea mai mare audienţă… Căci la urma urmei, care este cel mai prost glumeţ Om din istoria Umanităţii dacă nu Omul care se crede”Divinitate”, Dumnezeu şi care poate să fie cea mai proastă glumă făcută Umanităţii de Omul care se crede”Divinitate”, Dumnezeu, dacă nu fiul Omului care se crede Om şi care tot plictiseşte Umanitatea cu aerele lui de maestru spiritual, ezoterist, ocultist, şi cu”Divinitatea “lui fără de Dumnezeu? 
Şi de ce se coboară Omul aici în suflet, trup şi aură de român, dacă nu să simtă pe pielea lui pe fiul Omului care este efectul glumelor lui proaste făcute Umanităţii şi lui Dumnezeu? Pentru ce vine Omul pe teritoriul României, în suflet, trup şi aură de român dacă nu ca să scape din ne-bunia care duce la pieire pe toţi fii şi fiicele Omului, fii şi fiicele lui create de el după chipul şi asemănarea lui căzută înainte să apuce să fie îndumnezeit?
Ce nu ştie fiul Omului, maestrul spiritual, şamanul, ezoteristul, ocultistul? Ce nu au cum să ştie toţi aceşti trăitori ai unei singure existenţe, toţi aceşti fii muritori ai Omului, este că Înainte De Coborârea Adevăratului Dumnezeu ca Hristos, întreg Pământul fusese creat demult de Dumnezeu, când mulţi din creatorii lor, Oamenii care se cred Dumne-Zei nu fuseseră încă făcuţi de Dumnezeu. Şi că Pământul a fost făcut pentru duhul bolnav al Omului căzut, ca un spital unde să se vindece prin încarnări repetate în suflet, trup şi aură. Acest Pământ, ajunsese acum câteva mii de ani în stăpânirea dumne-zeilor intraţi prin”efracţie”şi care alcătuiseră aici propriile regate, atât în tărâmul de suflet, dar şi în tărâmul material şi în tărâmul auric.
Datorită luptelor şi uciderilor dintre Zeii fără de Dumnezeu (oameni, îngeri şi fiinţe ale naturii, cu toţii căzuţi) pentru supremaţie şi pentru stăpânirea celor 3 tărâmuri, întreg Pământul, lipsit de energiile gândurilor, cuvintelor şi purtărilor dumnezeieşti, şi umplut cu energiile gândurilor, cuvintelor şi faptele Zeilor fără de Dumnezeu în ei, era pe cale să dispară. De 2008 ani încoace, cele 3 ţinuturi ce alcătuiesc teritoriul actual Pământesc, şi deci şi teritoriul românesc – ţinutul de suflet, ţinutul material şi ţinutul auric - sunt alcătuite din părţi din sufletul, din trupul şi din aura lui Dumnezeu, coborât ca Hristos, în suflet, trup şi aură. Putem discuta prin urmare şi despre Naşterea Din Nou A Pământului în Dumnezeu făcut Hristos, adică Mântuitor, Salvator pentru Pământul care murea din lipsă de Dumnezeu în tărâmul de suflet, în tărâmul materic şi în tărâmul auric, în acelaşi mod în care discutăm despre Naşterea Din Nou A Omului Şi A fiului Omului în Dumnezeu făcut Hristos, adică Mântuitor, Salvator, pentru Omul şi pentru fiul Omului care mureau din lipsă de Dumnezeu în sufletul, în trupul şi în aura lor. Şi iată cum în urma Naşterii Din Nou A Pământului în Dumnezeu făcut Hristos şi pentru Pământ, acest Pământ a redevenit ceea ce a fost construit să fie, adică nu moşia Omului Ne-bun care se crede Dumnezeu, ci Lume De Vindecare Pentru Omul Ne-bun Care Se Crede Dumne-zeu. O Lume De Vindecare a duhurilor ne-bune, bolnave prin suflet, prin trup şi prin aură, în acelaşi mod în care sufletul trupul şi aura, au redevenit vehicule de vindecare a duhului căzut. Tot în acest mod putem spune că de 2008 ani încoace Pământul românesc a redevenit teritoriul unde vin duhuri bolnave ale Zeilor reîntorşi să se vindece prin suflet trup şi aură de român. Şi tot astfel putem spune şi că, de 2008 ani încoace, tipul de suflet, trup şi aură Hristo-român, adică creştin a redevenit ceea ce era construit să fie, adică Vehicolul Dumnezeiesc De Vindecare A Duhului Omului căzut, Duh stricat de Omul cu aere de”Divinitate”în joaca lui de- a”Divinitatea”, Dumne-zeul fără de Dumnezeu, şi de-a”Marele Arhitect al Lumii”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.