sâmbătă, 24 septembrie 2016

Adevaratele intrebari


S-au scurs mai bine de 15 ani de când am început să studiez prin clarvedere directă alcătuirea energetică a tipurilor creştine, dar şi necreştine de suflet, trup şi aură, dar şi alcătuirea energetică a teritoriilor creştine şi necreştine. În urma tuturor acestor studii, am observat 2 detalii deosebit de importante, (demne de reamintit fiecărei generaţii de Oameni dar şi de fii ai Omului de pe teritoriul României care se bagă slugi la maeştrii spirituali şi ei la rândul lor slugile Zeilor, Idolilor).


1 – Tipul, modelul creştin românesc de suflet, trup şi aură, este singurul model creştin de suflet, trup şi aură în alcătuirea căruia se găsesc adunate laolaltă INTERIILE FAMILIEI PĂMÂNTEŞTI A DOMNULUI, DUMNEZEU FĂCUT HRISTOS, adică:

 –interiile de suflet, de trup şi de aură ale lui DUMNEZEU coborât ca Hristos  
– interiile de suflet, de trup şi de aură ale mamei pământeşti a lui Hristos, Fecioara Maria 
– interiile de suflet, de trup şi de aură ale fratelui în apostolat al lui Hristos şi Întâiul chemat de Hristos, Apostolul Andrei. 
- interiile de suflet, de trup şi de aură ale sfinţilor.

2 – Teritoriul creştin românesc, alcătuit din cele 3 ţinuturi româneşti: ţinutul românesc de suflet,ţinutul românesc material, ţinutul românesc auric,este singurul teritoriu creştin în alcătuirea căruia se găsesc adunate laolaltă, INTERIILE FAMILIEI PĂMÂNTEŞTI A DOMNULUI, DUMNEZEU FĂCUT HRISTOS, adică:

1 – interiile de suflet, de trup şi de aură ale lui DUMNEZEU coborât ca Hristos, interiile de suflet, de trup şi de aură ale mamei pământeşti a lui Hristos, Fecioara Maria, interiile de suflet, de trup şi de aură ale fratelui în lucrare al lui Hristos, apostolul Andrei dar şi interiile de suflet, trup şi aură ale sfinţilor.
În timpurile acestea, fii Omului, maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti, tot vorbesc Omului, Zeului de demult acum reîntors la Dumnezeu prin coborâri în suflet, trup şi aură de român, despre legile kybalionului, despre Hermes Trismegeticus, despre legea atracţiei, despre energii şi despre legături energetice, fără însă a pricepe cu adevărat tâlcul acestor scrieri ale Omului.  De aceea iată cum, azi, nici unul din aceşti fii ai Omului (supăraţi tare tare pe Dumnezeul dumne-zeilor lor cu aere de”mari arhitecţi ai lumii”, aceşti trăitori ai unei singure existenţe şi aşa amărâtă, dar cu aere de mari maeştrii spirituali, ocultişti, ezoterişti de marcă, mari formatori de opinii de pe sticlă) nu au putut vreodată, nu pot şi nu vor putea în veci să răspundă întrebărilor unui Om venit în suflet, trup şi aură de român sătul să-i vadă numai pe ei, mereu aceeaşi şi să-i vadă cum muşcă când sunt demascaţi. Aceşti fii ai Omului, nu vor putea niciodată să răspundă cererii Omului venit în suflet, trup şi aură de român, de a-i auzi discutând neobosit între ei, nu bâjbâind incoerent despre fărâmele unor ştiinţe şi tehnici moarte de 2000 de ani în care şi strămoşii lor pieriţi definitiv odată cu ele îşi prindeau urechile, ci despre lucruri spre adevărată luminare a lor, cum ar fi: 
- Există întâmplarea? 
- A făcut Dumnezeu pe Om din întâmplare? 
- A făcut Omul pe fiul Omului din întâmplare? 
- Care este deosebirea dintre Divinitatea la care se roagă fiului Omului şi DOMNUL, Dumnezeul Omului la care se roagă Omul, şi care S-a coborât ca HRISTOS (Salvator, Mântuitor)ca să creştineze(să Salveze, să Mântuie) pe Om şi pe fiul Omului? 
-De ce numai Omul are chipul şi asemănarea lui Dumnezeu dar nu şi fiul Omului?
-De ce fiul Omului trăieşte doar câţiva zeci de ani pământeşti? 
- Din ce energii este compusă Fiinţa Umană? Dar un înger? Dar un spirit al naturii? Care sunt deosebirile”energetice” şi de funcţionare dintre ei?De ce au fost”construiţi”diferit?
-De ce ne aflăm momentan într-o lume în care toate spiritele naturii şi toţi îngerii slujesc Omului îngrijind zi lumină de lumea elementală, de lumea vegetală, de lumea animală care toate la un loc îl desfată cu nesfârşite plăceri pe Om?
-De ce nu este lumea aceasta o lume în care Omul să muncească ca un rob pentru toate spiritele naturii şi pentru toţi îngerii? 
- Din ce energii este alcătuit trupul duh prin care se manifestă Fiinţa Umană înainte de coborârea ei pe Teritoriul României? 
- Din ce energii sunt alcătuite trupurile(sufletesc, materic şi auric) prin care se manifestă Fiinţa Umană pe Teritoriul României?
-De ce se strică, se îmbolnăveşte sufletul, trupul şi aura atunci când ne certăm cu Hristos şi cu părinţii, cu familia şi cu semenii din alte familii?De ce nu se pot repara ele cu flacăra violet, cu yoga, cu rei- ki? De ce suntem atunci minţiţi însă că da? 
-De ce se reface sufletul, trupul şi aura doar atunci când ne împăcăm cu Hristos, cu părinţii, cu familia şi cu semenii? 
-De ce sunt diferite durerile şi defectele, bolile de suflet, trup şi aură care apar în urma supărării şi depărtării noastre de Hristos şi de părinţi de durerile şi defectele, bolile de suflet, trup şi aură ce apar în urma supărării şi depărtării noastre de familie, şi de durerile şi defectele, bolile de suflet, trup şi aură ce apar în urma supărării şi duşmăniiei noastre cu semenii?
 - Din ce energii sunt alcătuite cele 3 Tărâmuri Energetice ce alcătuiesc împreună Teritoriul pe care noi îl numim România?
-Care este deosebirea dintre teritoriul României şi reminescenţele vechilor regate ale Zeilor create aici prin venirea lor neautorizată, regate precum Iişin-Ghingher, Ael-Lel, Dremtu, Pardar, Ramania?
-De ce tot confundă”maeştrii spirituali”“, ezoteriştii”“, ocultiştii”, teritoriul României alcătuit de Dumnezeu cu teritoriile alcătuite de Zalmolxes ori de alţi zei pe teritoriul României?
 - Cum arată domnule, românul înainte să se coboare pe Pământ, pe teritoriul românesc, în suflet, trup şi aură de român, de ce vine aici, care este anatomia trupului său duh, şi care este funcţionarea sa? Este defect acest duh, devreme ce nu este lângă Dumnezeu, ci se chinuie pe aici? 
-Cum arată”energetic”românul înainte să se coboare pe teritoriul României? Cum arată”energetic” românul când se află pe teritoriul românesc? Cum arată”energetic”românul când părăseşte teritoriul românesc? 
- Care este alcătuirea şi funcţionarea modelului, tipului de suflet, trup şi aură românesc şi care este procesul tainic, prin care duhul se vindecă prin suflet, trup şi aură, ca să pricepem Taina HRISTICĂ a Reîncarnării? 
- Ce deosebire există între REÎNCARNAREA HRISTICĂ ŞI REÎNCARNAREA ANTIHRISTICĂ? CUM SE MANIFESTĂ ACESTE 2 MARI PROCESE ENERGETICE COSMICE PE TERITORIUL ACTUAL AL ROMÂNIEI? CE DEOSEBIRE ESTE ÎNTRE UN APOSTOL HRISTIC ŞI UN APOSTOL ANTIHRISTIC? DAR ÎNTRE EVANGHELIA HRISTICĂ ŞI CELE 3 TIPURI DE EVANGHELII ANTIHRISTICE:
1-EVANGHELIILE SATANICE ŞI DIAVOLEŞTI (SCRIERILE ŞI ŞTIINŢELE, ARTELE DUHURILOR OAMENILOR CĂZUŢI cu aere de Divinităţi, de Dumne-zei) 
2-EVANGHELIILE DRACONICE (SCRIERILE ŞI ŞTIINŢELE, ARTELE ÎNGERILOR CĂZUŢI) 3-EVANGHELIILE DEMONICE (SCRIERILE ŞI ŞTIINŢELE, ARTELE DUHURILOR NATURII CĂZUTE)
- Ce deosebiri de alcătuire energetică există între Fiinţele Umane care se încarnează pe Teritoriul României după Programul De Reîncarnare Hristic şi fiinţele care se încarnează după Programul De Reincarnare Antihristic? 
- Care este deosebirea”energetică”dintre Om şi Fiul Omului,deosebire”energetică”arătată clar şi răspicat de toate scrierile lăsate de”Zei” dar şi în cele 4 Evanghelii, de către Însuşi Dumnezeu coborât ca Hristos pentru Om şi pentru fiul Omului?
 - Este o întâmplare că venim pe Teritoriul României în suflet, trup şi aură de român? Care este anatomia acestor 3 trupuri şi cum funcţionează ele? Cum se defectează sufletul, trupul şi aura de român şi cum se refac ele? 
- Ce legături energetice sunt între sufletul, trupul şi aura mea şi sufletul, trupul şi aura semenilor care mă aduc aici (părinţii), a semenilor pe care îi aduc aici (copii), a semenilor din familie, şi a semenilor din alte familii? 
- Ce legături energetice sunt pe timp de o existenţă, stabilite prin legea corespondenţei, între sufletul, trupul şi aura mea de român şi ţinuturile corespondente ale acestora – ţinutul românesc de suflet, ţinutul românesc materic şi ţinutul românesc auric? Am început oare cu adevărat să cunoaştem legile tărâmului materic? Care sunt legile tărâmului românesc de suflet? Dar legile tărâmului românesc auric? Şi dacă tot ce suntem noi ne reflectăm prin legile trupului materic, atunci cum se reflectă legile tărâmului sufletesc şi legile tărâmului auric, prin legile tărâmului materic? 
- Este o întâmplare că doar România este Grădina Maicii Domnului? 
- Este o întâmplare că apostolul Andrei, Întâiul chemat la apostolat şi fratele în apostolat al Domnului a venit, a lucrat, a învins şi a rămas tocmai în Grădina Maicii Domnului? De ce se ţine morţiş ca teritoriul material românesc pe care a evanghelizat Apostolul Pavel sâmtemiilor de acolo, fiilor şi fiicelor de Zei, să nu se returneze românilor?
 - Legea corespondenţei energetice universale a familiei şi legea atracţiei energetice universale familiale se bazează pe INTERII, care sunt mijloace energetice universale de comunicare energetică prin care membrii familiei se sprijină, comunică şi se întăresc reciproc.  
- Dacă sufletul, trupul şi aura Maicii Domnului sunt pline de interiile Fiului Ei, adică de interiile lui Hristos, şi sufletul, trupul şi aura apostolului Andrei sunt pline de interiile Fratelui Său, adică de interiile lui Hristos, cât de multe interii sufleteşti, trupeşti şi aurice ale Lui Hristos, ale Mariei şi ale lui Andrei, se găsesc în alcătuirea energetică a teritoriului românesc, Grădina Maicii Domnului, România, şi în alcătuirea energetică a tipului de suflet, trup şi aură românesc? 
- Care este corespondenţa dintre Hristos şi părinţi, şi de ce mă simt bolnav şi distrus când mă supăr pe Hristos sau cu părinţii, şi mă dor părţi, organe, din ceva ce nu este trupul fizic, iar analizele trupului fizic şi ale organelor lui sunt bune? De ce dacă toate acestea persistă, începe să mă doară în aceleaşi locuri organe, părţi ale trupului fizic? 
- De ce, după ce Hristos rezolvă toate nevoile şi mă liniştesc, durerile acelor părţi, organe a ceva ce nu este trupul fizic dispar la fel de brusc cum au apărut iar după un timp dispar şi durerile din acele părţi, organe ale trupului fizic? De ce după ce mă împac cu părinţii, cuvântul şi îmbrăţişarea lor îmi iau parcă cu mâna toate durerile, ca atunci când eram mic, iar cu gândul lor, de la distanţă mă ajută? 
- Cât la sută din organele sufletului, trupului şi aurei mele sunt alcătuite din părţi din organele sufletului, trupului şi aurei lui Hristos, ale Maicii Sale pământeşti şi ale Fratelui Său pământesc, Apostolul Andrei, Întâiul chemat din apostoli?Care sunt aceste organe şi care sunt aceste părţi din ele? Ce boli grave declanşează românul care distruge aceste părţi ale organelor sale prin practicarea sau prin supunerea organismului său la acţiunile energetice ale vrăjitoriei, ale flăcării violet, ale simbolurilor rei-ki, ale yoga, ale infoenergeticii ori ale altor Arte Negre. 
- Cât la sută din organele sufletului, trupului şi aurei mele sunt alcătuite din părţi din organele sufletului, trupului şi aurei mamei mele şi tatălui meu? Care sunt aceste organe şi care sunt aceste părţi din ele? Dar în cazul fraţilor şi surorilor mele, a soţiei şi copiilor mei? Dar în cazul semenilor mei cunoscuţi pe parcursul existenţei mele? 
- Ce organe ale sufletului, trupului şi aurei se defectează când inventez pricină lui Hristos? Ce organe ale sufletului, trupului şi aurei se defectează când inventez pricină părinţilor? Ce organe ale sufletului, trupului şi aurei se defectează atunci când inventez pricină semenilor din familia mea? Dar în cazul în care inventez pricină semenilor din alte familii? 
- Cum se pot preveni şi rezolva toate aceste defecte la nivel de organe ale sufletului, trupului şi aurei de român? 
- Atunci când românul iese la pensie ori este dat afară din serviciu, după ce a contribuit mulţi ani la bunăstarea patronului, ruperea energetică bruscă a părtăşiei energetice dintre sufletul, trupul şi aura românului şi sufletele, trupurile şi aurele colegilor, cât şi ruperea energetică bruscă de teritoriul sufletesc, materic şi auric, toate acestea produc grave dezechilibre, defecte, boli energetice la nivel de suflet, trup şi aură. Deodată încep să dispară părţi ale unor organe de suflet, de trup şi de aură ale românului alcătuite din părţi din organele de suflet, trup şi aură ale colegilor cu care se afla timp de 10, 12 ore pe zi în părtăşie energetică. 
- Când divorţăm se declanşează un alt fel de dezechilibru la nivelul unor organe ale sufletului, trupului şi aure, şi apar alt fel de boli. 
- Când pierdem pe cineva drag se declanşează un altfel de dezechilibru la nivelul unor organe ale sufletului, trupului şi aurei şi apar alt fel de boli. 
- Ce trebuie românul să cunoască despre prevenirea apariţiei acestor boli ale organelor de suflet, trup şi aură, despre tratarea lor, şi cine să le spună acestea? 
Despre aceste boli grave ale sufletului, trupului şi aurei, nu se înghesuie să vorbească nici un”maestru spiritual”, nici un”ezoterist”, nici un”ocultist”, nici un”clarvăzător”de pe Marele Teritoriu Românesc. De ce? Omule şi fiul Omului de pe teritoriul României, nu vă ruşinaţi să întrebaţi toate acestea pe maeştrii voştrii spirituali care emană atâta pace, lumină şi iubire şi care vă iniţiează în ştiinţele lor atât de înalte ale…”Divinităţii”lor care nu este nici pe departe Dumnezeu coborât ca Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.