sâmbătă, 24 septembrie 2016

Maestrii spirituali-lupii in blana de oaie






Iată, am enumerat numai câteva dintre problemele Adevărate Ale Omului aflat în suflet, trup şi aură de român Şi Ale fiului Omului de pe acelaşi Teritoriu Românesc, probleme deloc rezolvate de”maeştrii lor spirituali”plătiţi gras pentru prestaţia lor dar nici de şeful lor”Divinitatea”cu care îşi împart sufletele înrobite prin minciună.Probleme pe care atât Omul cât şi fiul Omului nu le poate rezolva și este lăsat baltă de un”maestru spiritual”şi de o”Divinitate”plini, zic ei, de”flăcări violete”de”ştiinţe înalte oculte”de”taine şi artele secrete înalte”şi de multă, multă,dar multă”Pace, Lumină şi Iubire”.Probleme cu care Omul şi fiu Omului, vrând nevrând sunt nevoiţi să se confrunte,pe timpul unei existenţe,pe acest Câmp Al Morţii, Pământul, unde mai sunt mulţi fii ai Omului care se încăpăţânează să se dea drept Oameni şi unde mai sunt mulţi Oameni care se încăpăţânează să se tot dea drept Dumne-zei.

Şi cine va ajunge vreodată să aibă loc de ei toţi, ca să vorbească românului despre problemele energetice, cu care se confruntă pe timp de o existenţă prin suflet, trup şi aură în tripla lui corespondenţă, prin gând cuvânt şi purtare, cu Hristos şi părinţii, cu semenii din familie şi cu semenii din alte familii? Şi cine va avea loc de ei să ajute cu adevărat pe român să prevină aceste probleme ori să le rezolve când apar? Cine va scoate pe român din KALIYUGA,Epoca Întunecată în care fiul Omului minte, fură, asupreşte şi măcelăreşte pe Om şi îl lipseşte de Adevăratul Dumnezeu? Cine? Fii Omului, sâmtemiile de pe Teritoriul României cunoscuţi sub numele de”maeştrii spirituali”“, ocultişti”“, ezoteriştii”, mari formatori de opinii”metafizice”, mereu aceeaşi pe sticlă, care spun că vindecă tot, şi spiritul, şi duhul şi sufletul şi trupul, şi aura, tot, fără să aibă habar cum arată, adică fără să le clar-vadă şi fără să aibă habar de alcătuirea lor şi despre principiul lor de funcţionare? Ori poate servitorii vreunui zeişor pe ducă, sau vreunui biet fost heruvim înaripat cu aere de”mare arhitect al lumii “? Ori poate cei care vorbesc despre Zeii timpurilor antezalmoxiene şi fii şi fiicele lor ramanii şi despre ruinele RAMANIEI, care este doar unul din miile de regate ale zeilor ridicate de ei pe teritoriul României după invadarea Pământului, regate pe care bineînţeles că doar ei, sâmtemiile zilelor noastre, fii Omului de pe teritoriul românesc le confundă cu Rum-În Iah, adică cu România? Ei care nu-şi cunosc nici măcar părinţii, pe Zeii lor şi cu atât mai puţin pe Domnul, Dumnezeul Zeilor lor, şi care, pe sticlă, numindu-se singuri”iniţiaţi” dau lecţii de”ezoterism”românilor?

Dar, ei toţi aceştia sunt KALIYUGA, KALYUGA este alcătuită din ei toţi, căci toţi aceştia sunt fii ai Omului, şi nu Oameni adică fii ai lui Dumnezeu, ei nu vin de la Dumnezeu, şi nu se duc la Dumnezeu, nu L-au văzut niciodată, iar în alcătuirea lor nu este Dumnezeu chiar dacă ei vă mint că da. Căci după ce singura lor existenţă se încheie, se transformă în praf”,ocultismul””ezoterismul” şi”iniţierea” lor au acelaşi sfârşit ca ei… Şi cum elita ezoterismului, ocultismului românesc, aceşti fii ai Omului nu au în alcătuirea lor pârghiile necesare înţelegerii Misterelor Dumnezeieşti, Ştiinţelor Dumnezeieşti şi Priceperii lui Dumnezeu, cum le poţi vorbi tu, Omul, ca să priceapă ei, fii Omului, care se consideră”iluminaţi”, despre legăturile energetice stabilite azi între români şi teritoriul actual românesc? Şi cum vei spune tu Omule, unui ahtar (fiu de zeu), unui şantan (fiu de înger) sau unui şaman (fiu de spirit al naturii), acestor semifiinţe care nu pot clar- vede în mod hristic, despre legăturile energetice sufleteşti dintre sufletul românului şi ţinutul românesc de suflet, cum vei vorbi despre legăturile trupeşti dintre trupul material al românului şi ţinutul material românesc, şi cum vei discuta despre legăturile aurice dintre aura românului şi ţinutul auric românesc?

Cum poţi vorbi despre Dumnezeu, cu toţi aceşti fii de Zei, trăitori ai unei singure şi efemere existenţe, tu, un Om, un Adam, adică un fost Zeu, care acum te afli în suflet, trup şi aură de român, şi cum să îi faci să priceapă măcar o iotă, pe ei, care mor cu credinţa că sunt Oameni dar şi mari”iniţiaţi” mari”ezoterişti”, mari”ocultişti”, mari”maeştrii spirituali”? Iată ce le spunea unora ca aceştia, acum 2000 de ani Dumnezeu, coborât ca Hristos, să mântuie pe Om şi pe fiul Omului:

“Pentru ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Pentru că nu puteţi asculta cuvântul Meu…” “Cine este din Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; voi de aceea n- ascultaţi, pentru că nu sunteţi din Dumnezeu”. (Evanghelia după Ioan, capitolul 8, versetele 43, 47).

Dar mai ales, cum vei putea vorbi românului despre gândirea Celui Viclean şi a Celui Rău, şi cum vei deschide ochii românului şi României ca să vadă această înscenare satanică atât de bine pusă la punct, prin care fii Omului, aceşti maeştrii spirituali, ezoterişti, ocultişti, cu aere care mai de care mai flambate de iluminatti, încearcă stricarea alcătuirii dumnezeieşti a românului şi stricarea alcătuirii dumnezeieşti a Grădinii Maicii Domnului, România? Căci iată gândirea părinţilor acestor maeştrii spirituali, ocultişti, ezoterişti”, iniţiaţi”, iată gândirea Celui Viclean şi gândirea Celui Rău, fiecare cu aerele lor de”mare arhitect al lumii”, de”Divinitate”:

"Am fost scoşi din fiecare suflet, trup şi aură de român din care ne hrăneam pe Pământ, şi au fost luate din puterea noastră toate duhurile oamenilor înrobiţi de noi, şi din care ne hrăneam în ceruri. Iată azi, DOMNUL, Fecioara, Andrei, si toţi sfinţii, stăpânesc în sufletul, în trupul şi în aura de român, şi în ţinuturile de suflet, de trup şi de aură ale României. Să Îi gonim pe Ei şi să intrăm noi în locurile lor.Dar azi, tot românul care are această cunoştinţă, este de neîncercat şi de nebiruit, prin puterea Dumnezeului Celui Sfânt şi prin puterea Celor Nebiruiţi ce umplu sufletul, trupul şi aura românului. În acest fel duhul omului întors la Dumnezeu se vindecă, în vreme ce duhurile noastre putrezesc. Să ne uitam aşadar spre românii ignoranţi, deci lipsiţi de această cunoştinţă şi puterea ei, şi să scoatem pe Cel Sfânt, şi pe Cei Nebiruiţi din sufletul, trupul şi aura acestor români, şi să intrăm noi în locul Lor. Odată ajunse în stăpânirea noastră pe Pământ sufletul, trupul şi aura românilor, duhurile lor nu vor mai putea urca la Domnul, şi vor intra iar în stăpânirea noastră. Pe Pământ să folosim ca şi gazde aceste suflete,trupuri şi aure de români ignoranţi ca să ne împerechem, şi să ne aducem pe noi pe Pământ în locul lor. În acest fel ţinutul de suflet românesc, ţinutul material românesc şi ţinuturile aurice româneşti, vor intra din nou în stăpânirea noastră. Noi vom fi în românii lipsiţi de Dumnezeu şi umpluţi cu noi, iar românii vor fi în noi şi ne vor ţine în viaţă, fără putinţa de a mai lupta singuri cu noi ca să ne scoată afară din ei. Noi vom fi în România, iar România va fi în noi, căci în locul duhurilor care trebuiau să se coboare, se vor coborî duhurile noastre care vor învia din putrezire.Iar duhurile românilor se vor stinge, şi odată cu ei, se vor stinge şi copii lor făcuţi în ceruri şi pe Pământ, înainte să se reîntoarcă la Dumnezeu…Pe unii îi vom prostitua ca să ne aducă în număr mare pe noi şi pe cei asemenea nouă, iar pe ceilalţi îi vom înfometa, ca să se muşte şi să se omoare între ei, ca să ne facă nouă loc. Îi vom distruge pe ei pentru resursele lor de suflet, pentru resursele lor materiale şi pentru resursele lor aurice, şi le vom moşteni noi. Să le facem lor rău ca să ne fie nouă bine. “

Lipsirea prin viclenie de interiile lui Hristos din sufletul, trupul şi aura românului, prin minţirea lui că îl iniţiezi în”ocultism”, în”ezoterism”, pune în pericol familia acelui român, familie căreia i se deteriorează atmosfera, climatul energetic, prin noxele antihristice emanate de cei care au intrat în locul lui Hristos în sufletul, în trupul şi în aura românului în urma”iniţierii” lui. Dacă, la nivel familial, nu există conştientizarea acestui defect, acestei perturbări ale atmosferei familiei, ale climatului energetic familial şi dacă nu se intervine cu Hristos pentru scoaterea din sufletul, trupul şi aura românului a interilor antihristice, atmosfera, climatul antihristic se va menţine până la conştientizarea acestui fenomen atmosferic energetic- familial distructiv.

România este un teritoriu Hristic - Marianic – Andreic şi este suma tuturor familiilor alcătuite din suflete, trupuri şi aure creştine, care au fost construite să funcţioneze doar în regimul de funcţionare Hristic, Marianic şi Andreic. România este o mare familie, creată să funcţioneze doar în regim Hristic – Marianic – Andreic, şi să producă o atmosferă, un climat energetic creştin, Hristic – Mariano – Andreic. Dacă în Marea Familie Românească, există familii a căror atmosferă familială este anti-creştină sau este lipsită prin viclenie de Hristos, aceste familii vor emite, vor emana o atmosferă energetică mereu încărcată, antihristică, antimarianică şi antiandreică, un climat plin de noxe energetice, ce se va manifesta continuu ca un front atmosferic negativ, întunecat, şi distructiv, nociv, perturbator ce va afecta atmosfera, climatul energetic sufletesc, materic şi auric al Marii Familii Româneşti. Acest climat Antihristic, neconştientizat sau minimalizat de conducătorii Marii Familii Româneşti şi de către membrii ei, se va menţine, până la conştientizarea acestui fenomen atmosferic perturbator de suflete, de trupuri şi de aure româneşti, şi care fenomen perturbă întreg teritoriu românesc, alcătuit din cele 3 tărâmuri.

Ce voi spune azi, eu românul care citesc acestea şi cum voi descrie eu atmosfera, climatul energetic din familia mea în care sunt forţat să respir eu ca român, şi în ce cuvinte voi vorbi eu despre atmosfera, climatul energetic al Marii Familii Româneşti, în care este forţată să respire familia mea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.