miercuri, 6 iulie 2016

Taina intruparii pe Pamant a adevaratului Dumnezeu


De ce S-a coborât pe Pământ Adevăratul Dumnezeu în ipostaza de Fiu al Lui Dumnezeu adică de Om necăzut în ceruri pentru Omul de pe Pământ care este un Fiu căzut în ceruri al Lui Dumnezeu?  De ce S-a coborât pe Pământ Adevăratul Dumnezeu, în ipostaza de Fiul Omului, adică de fiu al Fiului Lui Dumnezeu?

Un răspuns scurt şi cât se poate de lămurit găsim noi, de citim doar o singură frază din "Acatistul Buneivestiri a Preasfântei Născătoare de Dumnezeu şi Pururi Fecioară Maria".Acest acatist a fost scris de un fiu al Omului devenit Om,căruia i s-a făcut parte să cunoască dimpreună cu Omul Tainele Lui Dumnezeu. Acest fiu al Omului care a lăsat pe Zei părinţii lui şi a trecut la Adevăratul Dumnezeu, a fost născut din nou în Hristos şi ajuns astfel ca un Om. Şi a cunoscut astfel pe Adevăratul Dumnezeu făcut Hristos, care S-a făcut Om să ridice pe om din cădere şi să-l facă din nou ca Dumnezeu, şi care S-a făcut Fiul Omului ca să mântuie de pieire pe fiul Omului, să-l nască din nou şi să-l facă ca un Om.
"Taina cea din veac se descoperă astăzi şi Fiul lui Dumnezeu fiu al omului se face, ca, luând ce este mai rău, să-mi dea mie ce este mai bun. Amăgitu-s-a de demult Adam şi poftind să fie Dumnezeu, nu a fost; iar Dumnezeu Se face om, ca să facă pe Adam Dumnezeu".
Care este taina cea din veac ce se descoperă azi? Taina cea din veac ce se descoperă azi, este că:
1 - Fiul lui Dumnezeu fiu al Omului se face, ca luând ce este mai rău, să-mi dea mie (fiul Omului, adică fiul Fiului Lui Dumnezeu) ce este mai bun, şi să mă facă pe mine ca un Om, ca un Fiu Al Lui Dumnezeu. 
2 – Dumnezeu Se face om, ca să facă pe Adam Dumnezeu (să readucă pe Om, pe Adam înapoi de unde a căzut, din procesul îndumnezeirii lui ca duh).
ASTFEL: În ce scop vine Dumnezeu în suflet,trup şi aură? 
- În scop de Mântuitor (Hristos). 
În ce scop foloseşte Dumnezeu sufletul, trupul şi aura Sa? 
- Ca să salveze, să mântuie 2 categorii de fiinţe de la pieire:fii şi fiicele oamenilor (fii şi fiicele oamenilor, Adamilor, făcuţi de oameni, de Adami, după chipul şi după asemănarea lor căzută de la îndumnezeire) si oamenii (Adamii căzuţi de la îndumnezeire).
- De ce trebuie să se manifeste Adevăratul Dumnezeu în postura de Fiul lui Dumnezeu care se face Fiul Omului pentru fii omului? În locul căror fii ai lui Dumnezeu Se coboară Dumnezeu ca un Fiu al lui Dumnezeu? De ce Se coboară EL în locul acestor fii ai Lui cu ifose de"Divinităţi", ca să le salveze de la pieire copii lor imperfecţi şi muritori? Unde sunt aceşti fii ai lui Dumnezeu şi de ce nu se coboară ei să îşi salveze fiecare copii lui?  Dacă tot ce este în ceruri este şi pe Pământ, atunci DOMNUL, Dumnezeu este”bunicul „ care are grijă de nepoţii părăsiţi şi oropsiţi ai fiilor Lui pentru că aceştia nu mai vor sau nu mai pot să o facă? Sau poate pentru că acum"Divinităţilor"le este ruşine cu fii lor, pentru că văd în comportamentul lor deviant, cum erau ei cândva? De ce Zeii L-au lăsat pe Tatăl lor Dumnezeu, să spele murdăriile şi greşelile"tinereţilor"lor de care acum se ruşinează?Unde era”lumina, iubirea bunătatea şi strălucirea nemăsurată “a tuturor zeilor cu care ne mint azi slugile lor,iniţiaţii și maeştrii spirituali, când Tatăl lor, DOMNUL, Dumnezeul tuturor zeilor a murit pe cruce ca să le scape lor pielea şi să le scape din pieire odraslele? Şi ce tot bălmăjeşti azi tu, copil al”Divinităţii”care nu este Adevăratul Dumnezeu, ce tot îndrugi tu maestrule spiritual, iniţiatule în ocult, doctore în ştiinţele nu ştiu câtor zei, pe sticlă, la conferinţe sau la cursuri şi în tone de cărţi românilor " neiniţiaţi"ca tine, cum le spui tu, despre"iniţiere", despre"pacea","iubirea", "lumina", "vindecarea", "nemurirea", dar mai ales despre"dreptatea" care izvorăşte din stăpânii tăi Zeii, care azi se înghesuie în România şi care de abia aşteaptă să ii "evolueze" şi să îi "vindece"grabnic pe români "neiniţiaţi" şi "involuaţi"? Ia întreabă-ţi stăpânii, zeii tăi, cu care te făleşti atât, ce se întâmplase cu toată această putere şi bunătate a lor şi unde era dreptatea lor cea mare, când îşi priveau Dumnezeul cum Se pătimeşte pe cruce pentru ei toţi şi pentru toţi copii lor handicapaţi?  Sau gândeşti tu oare "iniţiatule" care le spui românilor că îi iniţiezi, că DOMNUL Dumnezeul zeilor tăi care a pătimit pe cruce pentru tâmpeniile pe care le-au tot spus şi pe care le-au tot făcut făcătorii şi stăpânii tăi zeii, demult pe teritoriul românesc, nu va vedea şi nu va auzi tâmpeniile pe care tu le tot faci şi le tot spui tu azi pe acelaşi teritoriu românesc, românilor? 
Te-ai gândit tu maestre, măcar preţ de o secundă că azi, tu lupţi împotriva DOMNULUI, Dumnezeul făcut Hristos pentru părinţii tăi, zeii, şi pentru tine?De ce au tăcut toţi zeii când Dumnezeul lor a murit pe crucea pe care trebuia să fie ei, pentru toţi fii şi fiicele lor muritori de atunci şi de azi, cunoscuţi lumii ca "părinţii metafizicii", ca "mari maeştrii" din culisele vremurilor acestea, ca "marii maeştrii spirituali", ca mari "şamani", ca mari "ezoterişti" şi "ocultişti", care de încerci să le vorbeşti odată de Hristos rânjesc iar a doua oară te muşcă? Cum poţi vorbi de mântuire unui astfel de fiu al Omului, unei astfel de fiinţe care este făcută nu să involueze, nici să evolueze, ci este făcută, programată să oprească mântuirea Omului? 
Pentru că toţi Zeii, fii lui Dumnezeu nu erau îndumnezeiţi încă atunci când au creat aceste fiinţe, pe fii lor după chipul şi după asemănarea lor. Pentru că fii lui Dumnezeu, căzuţi, (oamenii, Adamii) nu mai aveau în ei Viaţa veşnică căci se depărtaseră de Dumnezeu, şi automat nici copii lor, fii Omului nu au în ei viaţa veşnică. Pentru că din acele timpuri până azi, Zeii nu mai pot nici să evolueze, nici să involueze, ci caută doar să rămână vii, cu preţul furtului energiei semenului, căruia îi opreşte astfel mântuirea, evoluţia. 
Zeii au tăcut când Dumnezeul lor a fost crucificat pentru că ei fii lui Dumnezeu (Oamenii, Adamii) Zeii, nu au fost, nu sunt şi nu vor fi în stare să se comporte ca Dumnezeu aşa cum se lăudau, iar creaţiile lor, adică lumile lor şi fii şi fiicele lor mor pentru totdeauna.
De ce trebuia să Se manifeste Dumnezeu în postura de Om (Adam), de ce Dumnezeu Se face Om (Adam) ca să facă din nou pe Om, pe Adam Dumnezeu? Pentru ca să arate fiecărui om, Adam, fiu al lui Dumnezeu adevăratul scop pentru care acesta primeşte suflet, trup şi aură, şi anume spre vindecarea şi reabilitarea lui şi pentru mântuirea de la pieirea definitivă a fiului omului care era
 pierdut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.