duminică, 24 iulie 2016

Cine sunt "Maestrii spirituali"


Iată ce trebuie să înţeleagă odată pentru totdeauna românii despre maeştrii lor spirituali care i-au iniţiat:

1 - că au de-a face în majoritatea cazurilor cu un fiu sau cu o fiică a zeilor creată de către zei după chipul si după asemănarea lor, deci nu sunt oameni, Adami, adică nu sunt fiinţe create de Dumnezeu după chipul şi după asemănarea Lui. Ei nu Îl cunosc pe DUMNEZEU, nu L-au văzut niciodată,majoritatea sântemiilor au fost create aici pe Pământ.
2 – că aceşti fii ai Omului, el sau ea, maeştrii tăi spirituali, sunt aici, pe teritoriul actual al României, cu o misiune spirituală bine definită. Scopul misiunii maeştrilor spirituali aflaţi pe teritoriul actual românesc îţi este ascuns ţie sub minciunile lor şi este să te despartă pe tine de Hristos. Cum fac asta? Prefăcându-se şi minţindu-te că vor să te tragă pe tine, românule involuat şi neiniţiat în lumile "minunate şi pline de lumină şi iubire" ale părinţilor lor, adică în lumile zeilor de demult, semenii tăi. Mai pe scurt au venit să te fraierească pe tine să părăseşti pe Dumnezeu făcut Hristos pentru tine, ca după ce mori sufletul tău să nu meargă la Hristos ci să devină hrana lor. Românule fă o încercare şi caută din curiozitate să aduci zilnic la biserică, la Hristos,pe maestrul tău spiritual care îţi vorbeşte de Dumnezeu şi de Hristos, să se spovedească, să participe la Sfântul Maslu şi să îi citească popa Moliftele, să vezi atunci ce fel de lumină şi iubire iese din maestrul tău spiritual. Apropo, românule nu te întrebi niciodată de ce nu vine la Sfântul Maslu, nici un mare maestru spiritual, de ce nu vine niciodată de Paşti să mănânce paştele şi nici să i se facă Moliftele Sfântului Vasile Cel Mare, ori Ioan Gură De Aur? Ai văzut vreodată, românule ce iese dintr-un mare maestru spiritual exorcizat, ca să înlemneşti, şi să nu mai vrei să dormi nopţile decât în biserică? Pentru că el sau ea, maeştrii tăi spirituali, românule, nu sunt trimişi de Dumnezeu. De ce? Pentru că nu predică Evanghelia, Cuvântul lui Dumnezeu, adică nu îl predică pe Hristos şi nu vindecă în numele lui Hristos, nici măcar nu au curajul să se boteze în numele Lui. Aşadar tu românule, întreabă-i pe maeştrii tăi spirituali cine sunt ei şi cine i-a trimis la tine, dacă nu au venit la tine în numele lui Hristos, şi iniţierile făcute ţie nu sunt iniţieri în numele lui Hristos? Românule, fă un efort şi adună toate informaţiile despre zeii maestrului tău spiritual şi despre simbolurile puse pe sufletul, trupul şi aura ta, ca să ştii pe ce mâini apuci după ce părăseşti această lume. Informează-te în amănunt de la cine vin energiile”vindecătoare”şi”flăcările violet”cu care se lucrează pe sufletul, trupul şi aura ta.
3 – Cum depărtează aceşti maeştrii spirituali pe român de Hristos? Îţi spun ei ţie, că tu, românule trebuie să suferi un proces energetic numit formatare mentală, pentru a scăpa, nu-i aşa, de frica iadului şi de Dumnezeul crud al Bibliei.(Însă tu gândeşte că deja ai fost formatat energetic de Hristos şi nu strica formatarea Lui). Această formatare se face, bineînţeles repetând mantre diferite cu numele zeilor, apoi deschidem împreună, spun ei, nişte portaluri de lumină tot ale zeilor, ca să trecem împreună spun ei în noua energie. După aceea, vă spun ei, când veţi părăsi acest teritoriu românesc, care nu există de fapt, căci este nu-i aşa, spun ei, o himeră, şi când veţi părăsi sufletul trupul şi aura voastră, care sunt pentru voi, spun ei, închisori, atunci spiritul vostru va fi eliberat. Toate acestea vi le spun vouă oamenilor ei, semicreaturi defecte, fii pieritori ai omului, călăii voştrii, şi voi, fii ai lui Dumnezeu, le pupaţi mâinile, şi vă certaţi între voi pentru a intra în graţia şi în atenţia lor? Cum te poate vindeca, iniţia şi evolua pe tine românule, (care eşti un fiu al lui Dumnezeu, creat de El, cu mâna Lui, după chipul şi asemănarea Lui), un fiu al omului, un maestru spiritual, o semifiinţă creată greşit de un semen al tău zeu, într-un moment prost, după ce s-a despărţit de Dumnezeu.
Cum te poate vindeca pe tine, un Duh perfect din naştere creat în Ceruri, cineva care nu este duh ca tine, ci unul o semifiinţă creată pe Pământ, defectă din naştere, care trăieşte o singura viaţă? Cum îl crezi tu pe el când îţi vorbeşte de Dumnezeu, el care nici măcar nu se poate reîncarna pentru că nu are duh de fiu al lui Dumnezeu ca tine şi nu are cum să Îl întâlnească pe Dumnezeu, pentru ca nu l-a făcut Dumnezeu? Cum crezi tu românule că îţi poate vindeca ţie sufletul, trupul şi aura un zeu, un duh fără Dumnezeu în el şi care nu are suflet, trup şi aură? De aceea tu românule, priveşte atent la schimbarea lor la faţă şi în ochii acestor semifiinţe când sunt aproape ori pe sticlă, şi ascultă aversiunea lor faţă de preoţii lui Hristos şi faţă de creştinism şi cum împachetează ei în ambalaje vii şi luminoase pe zeii lor hâzi şi întunecaţi, care se descompun şi mor dacă nu te mănâncă pe tine. Românule, fiule de Dumnezeu, tu care eşti mai bătrân ca lumile zeilor lor, şi decât zeii lor şi care înainte de apariţia timpului lor tu erai, întreabă-ţi maestrul spiritual, pe acest fiu al omului în vârsta doar de câţiva zeci de ani tereştri, şi care zice că te”iniţiază” pe tine, cine minte cu privire la adevărul despre ce e el şi ce eşti tu? Minte DOMNUL Dumnezeul Bibliei, sau minte”maestrul” tău spiritual?  
Observă-i cum la început iau numele lui Dumnezeu în deşert, adică se folosesc de numele lui Hristos, amestecându-L în învăţăturile zeilor lor, pentru ca românul să nu simtă că sufletul lui trece încet încet în mâna Celui Viclean, în laţul Celui Rău.Care român se întreabă, de ce un maestru spiritual, o sâmtemie, care vorbeşte despre Dumnezeu, despre Hristos, nu Îl predică pe Dumnezeu, pe Hristos, şi de ce nu vindecă în numele LUI, ci predică zeii, îngerii şi pe hattori, spiritele naturii, părinţii lui, pe care Biblia îi numeşte diavoli, draci şi demoni, şi pe care Dumnezeu coborât în lume ca Hristos îi scotea din oameni şi din animale ca pe dopuri? Românului i se arată de către maeştrii spirituali, imagini ale zeilor din timpurile când zeii stăpâneau Pământul şi se hrăneau din belşug cu viaţa din Om, victima lor. Dar tu românule, ştii tu cum arată”Divinitatea”maestrului tău spiritual, ştii tu cum arată toţi aceşti Zei ai lui după 2008 de la izgonirea lor de pe Pământ de către Adevăratul Dumnezeu coborât ca Hristos, ca Salvator al tău din mâna lor? E bine totuşi că nu poţi să-i vezi cum arată căci de-ai reuşi chiar preţ de o clipă, ai refuza să mai adormi altundeva decât în biserică. Nu de puţine ori sufletul unui clarvăzător plânge văzând marea putere a Celui Viclean infiltrat în mintea, în inima şi în burta României şi a românului, asupra fiinţelor venite pe teritoriul românesc în suflet, trup şi aură de român şi care, mulţi din aceşti români nu au nici măcar cunoştinţe minime despre Dumnezeu ca să se întrebe apoi de ce Dumnezeu a venit pe Pământ ca şi ei în suflet, trup şi aură şi de ce S-a făcut Hristos şi pentru sufletele, trupurile şi aurele româneşti. 
Şi m-am uitat la românii care au primit suflete trupuri şi aure româneşti conducătoare de la Hristos, ca să le folosească într-un mod hristic (creştin) prin care să dăruiască românului prosperitate în suflet, în trup şi în aură, şi să nu permită Celui Viclean să predice pe teritoriul românesc, evangheliile diavoleşti, satanice (ştiinţele vechilor zei), evangheliile draconice (învăţăturile îngerilor căzuţi), şi evangheliile demonice (învăţăturile duhurilor căzute ale naturii).Dar i-am văzut pe mulţi din conducători folosind sufletul, trupul şi aura lor conducătoare în alte scopuri decât cele dumnezeieşti, neştiind ce îi aşteaptă la urmă... Şi câţi români dăruiţi de Hristos cu suflete, trupuri şi aure conducătoare, ÎL văd pe Acela care neîncetat spune Ţării:”România deşteaptă-te”, iar apoi:”Deşteaptă-te române”, şi câţi citesc Cuvântul Lui ca să facă binele prin EL? Dar mai ales câţi jură pe Cuvântul Lui şi câţi fac întocmai precum au jurat când primesc puterea de la Dumnezeu făcut Hristos şi sufletele, trupurile şi aurele lor sunt înzestrate de Hristos cu putere, cu stăpânire şi cu domnie?

Sâmtemiile de pe Pământ, Locuinţa Omului 


Sâmtemiile de pe Pământ, mai exact, fii şi fiicele Omului de pe teritoriul actual românesc, sunt mărturia semivie, incontestabilă, a trecerii întunecate a zeilor prin lumea materială, pe teritoriul românesc.Ei sunt efecte energetice semivii, datorate faptului că oamenii, Adamii căzuţi, zeii de demult, s-au folosit de suflet, trup şi aură, în alte scopuri decât în scopul curativ, de vindecare a duhului lor defectat, ne-bun,îmbolnăvit prin căderea de la îndumnezeire, şi prin depărtarea duhului lor de Duhul lui Dumnezeu. În această carte, vom discuta în mod special despre sâmtemiile de pe Pământ şi vom face referiri la sâmtemiile de pe teritoriul actual românesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.