joi, 14 iulie 2016

Cele trei karme ale Pamantului


PRIMA”KARMA”A PĂMÂNTULUI -”KARMA”REBELIUNII FIILOR LUI DUMNEZEU ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU, TATĂL, ZIDITORUL ŞI ÎNDUMNEEZITORUL LOR 

– ”KARMA”OMULUI, ÎNGERULUI ŞI STIHIEI NATURII.

A DOUA”KARMA”A PĂMÂNTULUI  -”KARMA”REBELIUNII FIULUI OMULUI, FIULUI ÎNGERULUI ŞI FIULUI STIHIEI NATURII ÎMPOTRIVA OAMENILOR CU AERE DE ZEI, TAŢILOR LOR, FĂCĂTORII LOR


A TREIA”KARMA”A PĂMÂNTULUI -”KARMA”REBELIUNII FIULUI OMULUI, FIULUI ÎNGERULUI ŞI FIULUI STIHIEI NATURII ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU, DUMNEZEUL PĂRINŢILOR LOR.  


PRIMA”KARMA”A PĂMÂNTULUI 


Omul trăieşte în Lumea lui, Pământul, vremurile în care PRIMA”KARMA”A PĂMÂNTULUI SE APROPIE DE”ARDEREA”SA TOTALĂ. Iată cele 2 semne care anunţă că aceste vremuri s-au apropiat:

1 -”Divinitatea”şi”Zeii”la care se pleacă Pământul NU SUNT ZEII CI CREAŢII ALE ZEILOR, sunt fii şi fiice ale Omului Îngerului şi Stihiei Naturii.
2 – Conducerea Popoarelor Pământului trece în mâna fiului Omului.
Căci azi, încetează timpul dat ca fiul Omului să se mai creadă Om, în locul Omului pe Pământ, Lumea Omului, tot aşa cum a încetat timpul ca Omul să se mai creadă Dumnezeu în ceruri, Lumile lui Dumnezeu. A încetat timpul de ucidere, distrugere, asuprire, înrobire, înfometare, minţire a Omului şi a Lumii Omului, Pământul, de către fiul Omului care se crede Om.  Trăim vremuri când nu mai este timp, căci tot Omul căzut care se voia ca Dumnezeu, este aproape de întoarcerea lui la Dumnezeu, Îndumnezeitorul lui. Dar iată, vine şi vremea când, prin întoarcerea la Dumnezeu a ultimilor Oameni care încă se mai cred în Ceruri ca Dumnezeu, se va stinge în Ceruri şi pe Pământ Răul născut şi alimentat atâţia eoni de Omul căzut, împotriva Tatălui său, Dumnezeu. Pe Pământ un altfel de Rău se arată, necunoscut Omului, un Rău care nu este ca cel cunoscut căci acest Rău, nu este Binele Făcut Prost cu care era obişnuit Omul şi pe care l-a practicat atâta vreme. Acest Rău Absolut îşi face loc încet, încet azi pe Pământ, alimentat de ura teribilă, tot mai mare, a fiului Omului, o ură mare, îndreptată împotriva Tatălui său, Omul care s-a declarat Zeu şi a Locuinţei lui, Pământul, dar îndreptată şi împotriva lui Dumnezeu şi a Locuinţelor Lui, Cerurile…  
Locuinţa Omului, Pământul, Marea Ocultă Şi Marea Finanţă vor ajunge în mâna fiului Omului.
Fiul Omului, fiul Îngerului şi fiul Stihiei Naturii îşi dau mâna şi formează Marea Ocultă Cerească şi Pământească, condusă nu de Dumnezeu, nici de om nici de înger nici de stihia naturii, ci de fii şi de fiicele omului,îngerului şi stihiei naturii.  Este Oculta şi Finanţa de care Omul, Îngerul, Stihia Naturii şi Marea lor Ocultă şi Finanţă a vremurile noastre nu au cunoştinţă şi nici pricepere să le distingă. Căci cheia prin care Oculta şi Finanţa fiului Omului sparge sistemul Marii Oculte şi Marii Finanţe a Omului este necunoscută omului, îngerului şi stihiei naturii, este alta decât cheia cu care ei, omul, îngerul şi stihia naturii sparg Sistemul Creştin şi conduc Pământul. Omul care încă îşi mai conduce părţi din Lumea Sa, Pământul, din văzut şi din nevăzut, este înlăturat fără ca măcar să priceapă, încet, încet, de la conducerea văzută şi nevăzută a Locuinţelor lui, Cerurile şi Pământul, de fiul Omului, până când Cerurile şi Pământul, locuinţele Omului cu ifose de Dumnezeu, vor ajunge pe deplin în mâna răzbunătoare, crudă şi nemiloasă a fiului Omului. Aceste vlăstare ale Răului Absolut, se înfiripă încet, nevăzute de ochii abătuţi cu dibăcie ai Omului prostit aşa de uşor pe Pământ de fiul său… Aceste fiinţe care deja se nasc de ceva timp sunt ascunse şi protejate - cu o abilitate pe care doar un om copil o remarcă - de semenii lor, care dispun de vaste resurse, şi care sunt grupaţi în”Mişcări Spirituale”criminale pe tot Pământul. Sunt puse în mişcare monstruoase maşinării de propagandă întunecată, născute şi crescute cu răbdare din căscatul Omului, prin care fii Omului fii Îngerului şi fii Stihiei Naturii, aceşti monştrii care vă mint că sunt Oameni, sunt prezentaţi ca”angeli radioşi”, sub diferite denumiri mincinoase de scenă de genul”copii indigo”“, copii de cristal”“, copii de opal”… 
Nu sunt departe timpurile când Omul şi Lumea lui, Pământul, se vor mai zgâlţâi puternic încă o dată şi vor fi încercate şi cercetate încă o dată.
Iată Omul, cuprins de mirare mare, privind la”extratereştrii”cu care a fost mânărit. Iată Omul care asistă acum neputincios la invadarea Locuinţei sale, Pământul, de către”copii stelelor”, care sunt în adevăr fiul Omului, fiul Îngerului şi fiul Stihiei Naturii.  Înfăţişarea lor îngrozeşte pe Om care se jeleşte, se zbuciumă şi se roagă acum zadarnic. Cruzimea nemăsurată a fiului Omului va reverbera şi va umple de indignare Cerurile. Măcelul, înrobirea şi batjocorirea Omului de către creaţiile sale, de către fii şi fiicele lui, va dura timpuri şi o perioadă de timp. La urmă, din scrumul tuturor acestor suferinţe îndurate deopotrivă, Omul, Îngerul şi Stihia Naturii, vor avea adevărata viziune a Imensei Greşeli Cosmice pe care au făcut-o atunci demult pe când se vedeau plini de ştiinţă dumnezeiască şi de nemăsurată putere, când s-au amăgit şi poftind să fie Dumnezei au zidit creaţii şi fii ai lor după chipul şi după asemănarea lor de atunci, fiinţe ce nu trebuiau zidite, zidire de care acum se înfricoşează, zidire de care acum se căiesc amarnic… 
În acest fel se va încheia şi se va”arde”Prima”Karma”A Pământului, Primul Mare Eveniment Energetic Cosmic, Prima Etapă A Marelui Proces De Vindecare Şi Reabilitare Al Duhurilor Omeneşti Căzute, disciplinate prin coborârea lor repetată în tipul hristic (salvator) de suflet, trup şi aură alcătuit de Dumnezeu coborât ca Hristos (Salvator), în chip de Om dar şi în chip de Fiul Omului, tip hristic alcătuit din Adevăratul Dumnezeu, din semen şi din creaţia lumii. 
Căci cine poate clar- vede duhul vede duhul Omului întors la Dumnezeu cum se coboară de nenumărate ori să se disciplineze şi astfel să se vindece, în suflet, trup şi aură de om şi vede duhul îngerului şi duhul stihiei naturii întoarse la Dumnezeu cum se coboară de nenumărate ori să se disciplineze şi astfel să se vindece, în creaţia Lumii, adică în elemente, în lumea vegetală şi în lumea animală.
Toate aceste observaţii am început să le cataloghez acum mai bine de 14 ani, în timpurile când colindam ţara în lung şi în lat, observând alcătuirea şi mersul celor 2 categorii de fiinţe ce populează teritoriul actual al României:
Oamenii - Adamii, zeii de altădată, care acum încearcă să îşi repare prin suflet, trup şi aură, duhurile lor năruite, îmbolnăvite de ambiţia lor de a crea ca Dumnezeu fără să fie încă îndumnezeiţi, Fii şi fiicele Omului - sâmtemiile, fiinţe semiumane, pe care le-au creat atunci după chipul şi asemănarea lor de atunci, adică neîndumnezeită, căzută, fără Dumnezeu de care se depărtaseră, şi pe care ÎL sfidau.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.