miercuri, 24 august 2016

ROMANIA-pavilionul elitei zeiesti





Teritoriul actual românesc este alcătuit din 3 ţinuturi sau tărâmuri energetice - ţinutul românesc sufletesc, ţinutul material românesc şi ţinutul auric românesc - ţinuturi corespondente, specifice celor 3 învelişuri energetice în care se coboară Zeii reîntorşi, Oamenii, adică sufletul românesc, trupul românesc şi aura românească. Teritoriul românesc actual alcătuit din cele 3 ţinuturi face parte din Planul Global de vindecare şi apoi de reabilitare a anumitor categorii de duhuri, care prezintă anumite afecţiuni, defecte, boli, şi care nu se pot remedia decât pe teritoriul românesc, şi decât prin tipul de suflet, prin trup şi prin aură de român.

Teritoriul actual românesc alcătuit din cele 3 areale energetice sau tărâmuri, specifice fiecărei structuri energetice româneşti - sufletul, trupul şi aura – structuri pe care le îmbracă doar o anumită categorie de Adami care sunt aduşi aici, structuri prin care, pe timpul unei vieţi, îşi vindecă anumite afecţiuni ale trupului duh, defectat, îmbolnăvit în urma căderii lor de la îndumnezeire, şi în urma manifestării lor îndelungate ca Zei fără de Dumnezeu. Teritoriul actual românesc este locul unde se vindecă Zeii cei mari din vremurile de demult, fiinţele umane care au căzut din clasele superioare ale celor 3 stadii de îndumnezeire. Dacă Lumea Materială este un Sanatoriu, o Clinică, un Spital, atunci putem afirma că Teritoriul Românesc este Pavilionul cu Zei, adică locul unde îşi vindecă duhurile lor, Elita Zeilor cei mai mari şi cei mai puternici, căzuţi din vremurile de demult, vremuri în care nu fusese încă concepută Lumea De Reabilitare, adică Pământul. Teritoriul românesc este ţara creştinată, unde există ponderea cea mai mare de Adami, aproape şaptezeci la sută, iar treizeci la sută este formată din fii şi fiice ale Adamilor, în timp ce, în celelalte ţări creştinate, este exact invers. TOCMAI DE ACEEA CREŞTINISMUL (MODUL DE REABILITARE PRIN TIPUL HRISTIC DE SUFLET, TRUP ŞI AURĂ) A ŞI FOST PRIMIT AŞA REPEDE. 
Tocmai de aceea pe Teritoriul Actual Al României, se află, În Tărâmul Românesc De Suflet, în Inframatericul Românesc şi în Tărâmurile Auric Românesc, Cabinete Ale Medicilor Specialişti Hristici în vindecarea prin suflet, trup şi aură de român a duhurilor adamice, omeneşti, ne-bune, defectate, îmbolnăvite de Adamii căzuţi (din stadiul 1, 2, 3 de îndumnezeire, şi din părtăşia în care se aflau în duhul lor cu Duhul lui Dumnezeu) dintr-un motiv pe care şi ei îl găsesc stupid azi, adică din cauză că au vrut să fie dumne-zei, fără de Dumnezeu. Aceste cabinete ale medicilor specialişti, specializaţi în vindecarea şi în reabilitarea prin tipul aparte de suflet, trup şi aură de român, a duhurilor căzute de oameni, Adami şi de fii ai oamenilor, ai Adamilor, se află răsfirate de-a lungul şi de- a latul celor 3 tărâmuri ce alcătuiesc Teritoriul Românesc adică – Tărâmul De Suflet, Tărâmul Material şi Tărâmul Auric.

CINE SUNT ROMÂNII?


-Adamii, Oamenii căzuţi din stadiul 1, Stadiul Începător De Îndumnezeire în trupul duh, se coboară pe teritoriu românesc în suflet, trup masculin şi aură de români. 

- Adamii, Oamenii căzuţi din stadiul 2, Stadiul Avansat De Îndumnezeire, şi din stadiul 3, Stadiul Foarte Avansat De Îndumnezeire, se coboară pe teritoriul românesc în suflet, trup feminin şi aură de români.  Toţi aceşti Oameni, Adami, reprezintă Elita Zeilor, Duhurile Înalte ale vremurilor de demult, de dinaintea facerii Lumii Materiale, şi care la nivel global vin într-o proporţie de peste şaptezeci la sută în Pavilionul zeilor, România. Tocmai datorită acestor circumstanţe, România este numită Gradina Maicii Domnului, iar Grădinarul este o fiinţă, un Om, Adam coborât pe Pământ, în acest tip de suflet, trup feminin şi aură de acum 2008 ani, căci România este singurul teritoriu, singurul Pavilion din spitalul Pământ unde vin să îşi vindece duhul, Zei de un asemenea calibru.

Există 3 categorii de fiinţe specializate în vindecarea prin sufletul, trupul şi aura de tip românesc al duhurilor ne-bune, stricate, defectate, îmbolnăvite ale Oamenilor, Adamilor, care s-au vrut dumne-zei fără de Dumnezeu:oameni,îngeri și ființe ale naturii. În cele ce urmează, vom vorbi în special despre acea categorie de Oameni, Adami, cunoscută nouă sub numele de Sfinţi şi care, de 2008 ani, sunt specializaţi în cele 2 Mari Lucrări Hristice ce se desfăşoară pe Teritoriul Actual al României, sub directa supraveghere a lui Dumnezeu făcut Hristos, adică:

1 – Marea Lucrare De Vindecare Şi De Reabilitare, prin tipul Hristic românesc de suflet, trup şi aură, a duhurilor defecte, îmbolnăvite ale Oamenilor, Adamilor, care s-au vrut Zei fără de Dumnezeu. 
2 – Marea Lucrare De Înfiere, De Vindecare Şi De Mântuire a tuturor sâmtemiilor de pe teritoriul românesc, adică a tuturor fiilor şi fiicelor Oamenilor, Adamilor, prin tipul Hristic românesc de suflet, trup şi aură.
Aceste Cabinete Ale Medicilor De Suflet, De Trup şi De Aură, se află dispuse, în afara tuturor aşezărilor omeneşti din Lumea Materială, pe tărâmul românesc de suflet, pe tărâmul românesc auric dar şi în contrapartea energetică a tărâmului românesc material. Aceste Cabinete sunt locuinţe minunate, construite fără mâini omeneşti, din cele 4 energii dumnezeieşti ce ies din cele 4 puteri dumnezeieşti, aşezate în fiecare Om, Adam făcut de Dumnezeu, după chipul şi asemănarea Lui. Astfel, în apropierea fiecărei aşezări omeneşti mai mici sau mai mari, vezi dispuse de regulă pe înălţimi (dealuri sau munţi) construcţii cu forme perfecte, mai mici ori mai mari, alteori gigantice, alcătuite din energiile dumnezeieşti luminoase, foarte asemănătoare cu apa, cu gheaţa, cu zăpada cu focul sau cu fulgerele, cu razele de soare sau cu lumina lunii şi a stelelor ori cu curcubeule ce apar după ploaie în ţinutul material românesc.
De la depărtare luminează ca soarele, fără să vătăme în vreun fel privirea. Podeaua unor astfel de locuinţe minunate poate fi din apă pe care mergi fără să te afunzi, coloanele imense sunt din zăpadă, pereţii pot fi din foc care nu te vatămă iar lucrurile din interior, din gheaţă care nu se topeşte,iar tavanul din nori cu soare scânteietor sau din cer cu stele scăpărătoare. În locul pe unde răsare soarele în ţinutul material românesc, în ţinutul de suflet, se află, la marginea fiecărei aşezări omeneşti, şi un alt fel de aşezări minunate, unde poţi vedea istoria tuturor fiinţelor umane, de la începerea coborârii lor în suflet, trup şi aură de român. În toate aceste aşezări preaminunate, locuiesc încă de la începutul Marelui Proces De Reabilitare A Oamenilor, Adamilor şi a fiilor şi fiicelor Oamenilor, Oameni deja vindecaţi cu duhul în răstimpul a multor coborâri pe teritoriul românesc în tipul de suflet, trup şi aură de român.Toţi aceştia, sunt Veghetorii tuturor fiinţelor umane care se coboară de 2008 ani încoace în tipul de suflet, trup şi aură de români. Grija cea mare a acestor Veghetori este ca fiecare român să îşi folosească sufletul, trupul şi aura de român doar în scopul în care au fost construite, adică spre vindecarea duhului semenului, şi spre vindecarea duhului său de către semen, prin sufletul, trupul şi aura semenului.  În aceste tărâmuri sufleteşti, inframaterice şi aurice româneşti, invizibile privirii omeneşti antrenată şi folosită doar pentru privitul în tărâmul material, aceşti Oameni deja vindecaţi cu duhul, poartă numele de Veghetori, iar pe Tărâmul Românesc Material, sunt cunoscuţi sub numele de Sfinţi. Aceşti Veghetori, aceşti Sfinţi, sunt fiinţele care ne iau în primire când venim în suflet, trup şi aură de români pe teritoriul românesc, ne veghează pe tot timpul unei vieţi şi ne ajută în tot timpul unei vieţi, în misiunea noastră de vindecare a unor boli ale duhului prin sufletul trupul şi aura noastră, iar apoi ne predau în mâna celor care ne-au adus aici din Lumea De Aşteptare, Astralul lui Dumnezeu, unde ne pregătesc de o nouă venire, de o nouă şedinţă de vindecare a duhului, prin suflet, trup şi aură de tip Hristic românesc. Pe tot timpul unei vieţi, ne aflăm sub Auspiciul Veghetorial a 3 astfel de categorii de Sfinţi, Veghetori, Medici Specialişti de suflet, trup şi aură de român. Aceste 3 categorii de Sfinţi ne veghează cele 3 Poteci Ale Unei Vieţi, poteci pe care le tot bătătorim pe parcursul unei încarnări, şi ne ajută în cele 3 relaţii de părtăşie dumnezeiască de tip Hristic, prin care au trecut şi ei demult, şi pe care noi acum încercăm să le stabilim, dar mai ales să nu le întrerupem pentru nici un alt motiv personal:

1.Relaţia de părtăşie Hristică a Omului pe care o stabileşte din momentul naşterii, prin suflet, trup şi aura lui, cu Hristos, prin sufletul, trupul şi aura lui Hristos.

2.Relaţia de părtăşie Hristică a Omului pe care Omul o stabileşte din momentul naşterii, prin sufletul, trupul şi aura sa, cu fiinţele care îl aduc aici, adică cu părinţii săi, prin sufletele, trupurile şi aurele lor. 
3. Relaţia de părtăşie Hristică a Omului pe care o stabileşte din momentul naşterii, prin suflet, trup şi aură, cu semenii săi și cu semenii din alte familii, prin sufletele, trupurile şi aurele lor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.