joi, 18 august 2016

Alcatuirea energetica necrestina a fiilor si fiicelor Omului


Alcătuirea semisufletului,semitrupului şi semiaurei unei sâmtemii, are la bază Interiile Zeieşti ale făcătorului, adică ale Zeului respectiv, care este un Om, un Adam căzut din procesul de îndumnezeire.

- partea de mijloc – partea Zeiască - a semisufletului, semitrupului şi semiaurei unui fiu al Omului este alcătuită din interiile Zeului şi ale părinţilor. 
- partea stângă - partea familiei - a semisufletului, semitrupului şi a semiaurei unui fiu al Omului - este alcătuită din interiile semenilor din familia sa. - partea dreaptă – partea semenilor – a semisufletului, semitrupului şi semiaurei unui fiu al Omului - este alcătuită din interiile semenilor lui din alte familii.
Din toate structurile energetice necreştine, lipsesc interiile dumnezeieşti, căci fii Omului au fost creaţi de Zei, Oamenii, Adamii căzuţi, după ce au căzut, şi după ce au pierdut interiile lui Dumnezeu prin care se aflau în părtăşie cu EL, şi automat au pierdut nemurirea lor. După singura viaţă pe care o trăiesc,aceşti fii şi fiice ale Omului de pe teritoriul românesc, mor, dispar pentru totdeauna din lipsa interilor dumnezeieşti care lipsesc şi din ei, şi din părinţii lor, Zeii, Oamenii, Adamii, care, cu toţii s-au amăgit, şi poftind să fie Dumnezei, nu au fost, şi nici creaţiile lor, fii şi fiicele lor, nu au fost dumnezeieşti, nemuritoare. 
Altfel se întâmpla însă, în cazul sâmtemiilor cu alcătuire creştină, care au schimbat vechea lor structură energetică, nedumnezeiască şi muritoare, cu o structură energetica nouă, dumnezeiască, nemuritoare. Acest fenomen energetic cosmic Hristic, de schimbare totală a alcătuirii energetice necreştine Zeieşti, muritoare, cu structuri energetice noi, dumnezeieşti, nemuritoare, la care se supune un fiu al Omului prin botezul creştin, ne este cunoscut sub denumirea de NAŞTERE DIN NOU ÎN HRISTOS, DOMNUL DOMNILOR ŞI DUMNEZEUL TUTUROR DUMNEZEILOR…

Sâmtemiile cu alcătuire energetică creştină de pe teritoriul românesc, sunt fii şi fiicele fiilor lui Dumnezeu, înfiaţi de către Dumnezeu. Motivele întemeiate ale înfierii acestor fii ai fiilor Lui, sunt următoarele:


Motivul 1 - sâmtemiile au fost create muritoare, de către Oameni.Adami, fii lui Dumnezeu, după ruperea acestora de Tatăl lor, Dumnezeu, fără ca aceşti fii ai lui Dumnezeu să fi deprins pe deplin ştiinţele îndumnezeirii lor, adică ştiinţele de a trăi veşnic, ei şi creaţiile lor.


Motivul 2 - părinţii unor sâmtemii de pe Pământ nu doreau, şi nici în ziua de azi nu vor să se întoarcă încă la Dumnezeu ca să îşi reia îndumnezeirea de unde au întrerupt-o şi astfel fii şi fiicele lor să fie salvate. 

Şi cum aceşti Oameni, Adami căzuţi se încăpăţânează să rămână în poziţia lor căzută de Zei, toate sâmtemiile lor, trăiesc o singură viaţă, apoi dispar definitiv. Toate aceste sâmtemii, fii şi fiicele Zeilor neîntorşi încă la Dumnezeu poartă numele de sâmtemii latei, iar Zeii lor sunt Zei Latei. Pentru toţi aceşti fii ai fiilor lui Dumnezeu, care se mai joacă încă acest joc demodat de-a Zeii, Dumnezeu S-a coborât pe Pământ, să salveze de la moarte pe fii fiilor Lui, pentru că fii Lui nu vor să facă asta, ei sunt ocupaţi să se mai joace puţin de-a Zeii, să mai facă puţin pe”Divinitatea”. 
De aceea, Adevăratul Dumnezeu S-a coborât pe Pământ, ca un Fiu al lui Dumnezeu necăzut, nemuritor, în locul fiilor lui Dumnezeu căzuţi, muritori, ca să le scape odraslele lor de la moarte. Şi Dumnezeu coborât în lume ca un Om, ca un Adam necăzut şi nemuritor, ca un Fiu al lui Dumnezeu veşnic, în locul fiilor Lui şi S-a făcut Fiu al Omului, în locul lor, ca să scape pe fii Omului de la pieire definitivă, adică pe aceste sâmtemii latei. 
Ţările unde fii lui Dumnezeu căzuţi şi încă neîntorşi se mai joacă puţin de-a Zeii, şi de-a”Marii Arhitecţi Ai Lumii”, le puteţi ghici şi singuri, după împăunarea şi aroganţa slugilor lor, sâmtemiile latei, marii magiştrii şi marii maeştrii spirituali pe care îi vântură prin toată lumea să adune suflete noi şi să le trâmbiţeze numele lor.
Pe sticlă, prin conferinţele lor, prin cărţile lor, prin iniţierile lor, prin vindecările şi simbolurile zeilor pe care le aşează în sufletele, trupurile şi aurele de tip hristic ale românilor, marii maeştrii spirituali latei, îl bagă pe”dracu” în români,în familia lor şi automat şi în ţara lor românească şi încă contra cost…

Motivul 3 – de 2000 de ani încoace mulţi Zei s-au reîntors din postura lor pompoasă de Zei, de”Divinitate”fără de Dumnezeu, în care s-au complăcut atâta timp. Şi în locul tuturor acestora S-a coborât Adevăratul Dumnezeu, ca să le salveze fii şi fiicele muritoare de la pieirea definitivă. 

- Jertfa pe cruce a lui Dumnezeu făcut Om, a fost în primul rând, ca să facă pe Om, pe Adam iarăşi Dumnezeu. 
- Jertfa pe cruce a lui Dumnezeu venit ca un Fiu al lui Dumnezeu necăzut în locul fiilor Lui căzuţi şi făcut Fiu al Omului nemuritor, a fost pentru toate sâmtemiile, adică pentru toţi fii muritori ai Omului, ai Adamului căzut. 
- Această jertfă pe cruce a lui Dumnezeu, coborât ca un Om, Adam Nou, Nemuritor, pentru Adamii vechi, muritori, şi ca un Fiu Nemuritor Al Omului Nemuritor pentru toţi fii muritori ai Adamilor muritori, s-a făcut pentru ca toate structurile de suflet, trup şi aură, vechi şi fără interiile Dumnezeieşti în ele, ale tuturor Adamilor şi ale tuturor fiilor Adamilor să se facă noi, să se reînoiască, să se facă aşa cum erau la începuturi, cu interiile lui Dumnezeu în ele. 
Pe cruce, Dumnezeu a jertfit părţi din sufletul,trupul şi aura Lui, iar aceste Interii dumnezeieşti de suflet, trup şi aură s-au amestecat cu sufletele, trupurile şi aurele tuturor Adamilor şi cu toate sufletele, trupurile şi aurele fiilor şi fiicelor tuturor Adamilor. Părtăşia cea Dumnezeiască în care se aflau cândva toţi Adamii, s-a refăcut şi pentru Adamii care au pierdut-o prin zeificarea lor fără de Dumnezeu, dar şi pentru toţi fii şi fiicele tuturor Adamilor căzuţi, sâmtemiile, care nu au avut parte niciodată de aceasta părtăşie cu Dumnezeu, bunicul lor. La această părtăşie au acces încă de acum 2008 toţi Adamii căzuţi dar şi toţi fii şi fiicele acestor Adami, toţi care doresc să intre cu sufletele, trupurile şi aurele lor în această părtăşie dumnezeiască şi să obţină în acest fel, garanţia mântuirii lor de pieirea definitivă. 

Poarta de intrare în această părtăşie dumnezeiască se face prin BOTEZUL HRISTIC (CREŞTIN), un proces energetic înfăptuit chiar de Dumnezeu făcut Hristos, atât pentru Adami dar şi pentru toţi fii şi fiicele Adamilor. Efectul acestui Proces Energetic Cosmic, numit Botez Creştin, poartă numele de NAŞTERE DIN NOU.

Observat prin clarvedere directă, acest Proces Energetic Cosmic, se dezvăluie în toată splendoarea sa, ca o naştere din nou triplă, înfăptuită de Dumnezeu, manifestat în trei ipostaze, adică întocmai pentru cele trei categorii de fiinţe ce reintră în părtăşie cu EL. Putem vorbi aşadar despre cele 3 ipostaze ale botezului creştin ca despre un suprem act energetic de restabilire, de reînviere a tot ce era pierdut:
1 – botezul creştin sufletesc
2 – botezul creştin trupesc 
3 – botezul creştin auric
Putem vorbi despre cele 3 ipostaze ale Naşterii Din Nou, ca efect energetic imediat al Procesului Energetic de Botez Creştin:
1 – naşterea din nou a sufletului
2 – naşterea din nou a trupului 
3 – naşterea din nou a aurei
Putem vorbi despre 3 categorii de fiinţe, care pot beneficia de această naştere din nou:
1 – Adamii, oamenii care nu s-au întors încă la Dumnezeu, actualii Zei fără de Dumnezeu, Zei la modă pe Pământ, şi în mare vogă pe teritoriul României. 
2- Adamii, oamenii care s-au întors deja la Dumnezeu şi care nu au mai rămas în poziţia lor de Zei fără de Dumnezeu și care coboară pe teritoriul românesc, îmbrăcându-şi duhul lor bolnav de atâta”zeificare”, în tipul hristic de suflet, trup şi aură de român, ca să se vindece. 
3 – Fii şi fiicele Adamilor, oamenilor care încă mai fac pe Pământ pe Zeii fără de Dumnezeu, şi fii şi fiicele Adamilor, oamenilor, care s-au întors la Dumnezeu din paziţia lor căzută şi îngâmfată de zei fără de Dumnezeu.
Putem vorbi despre cele 3 manifestări diferite ale lui Dumnezeu, pentru fiecare categorie în parte de fiinţe, din cele 3 categorii de fiinţe cu care Se află în părtăşie:
1 – Dumnezeu manifestat ca Dumnezeu Tatăl, pentru toţi oamenii, Adamii, fii Lui necăzuţi, dar care continuă să se manifeste ca Tatăl şi pentru toţi oamenii, Adamii căzuţi, care s-au amăgit, şi poftind să fie dumne-zei fără Dumnezeu, nu au fost, şi pe care caută să îi întoarcă din rătăcirea lor.
2 – Acelaşi Dumnezeu manifestat ca un Fiu al lui Dumnezeu necăzut, pentru ca să salveze pe fii Lui căzuţi, şi care S-A făcut ca un Fiu al lui Dumnezeu necăzut în locul fiilor Lui căzuţi ca sa le scape copii de la pieirea definitivă. 
3 – Dumnezeu manifestat ca Dumnezeu Duhul Sfânt, pentru ca planul Său de îndumnezeire al oamenilor, Adamilor în trup duh, şi pentru reîntoarcerea la îndumnezeire a tuturor duhurilor căzute de la această îndumnezeire să continuie. 

Pentru ca fii Oamenilor, fii Adamilor căzuţi cu duhul din pricina Zeificării lor fără de Dumnezeu, să fie înfiaţi, primind aceiaşi moştenire ca părinţii lor Oamenii, Adamii. Căci prin Duhul Sfânt, toţi fii tuturor Adamilor căzuţi în duh, primesc mântuirea.Prin acest Duh de înfiere devin copiii lui Dumnezeu, Dumnezeul părinţilor lor. 

Acum 2008 ani, Dumnezeu coborât ca Hristos, a restabilit alcătuirea energetică a Pământului şi alcătuirea energetică a sufletului, trupului şi aurei, aşa cum arătau ele înainte de spargerea cerurilor şi de înrobirea Pământului şi Omului(Zeii întorşi) de către Zei (Oamenii neîntorşi) şi de către fii şi fiicele lor. Prin creştinarea teritoriului românesc, creştinare ce a avut loc cu aproape 2000 de ani în urmă, cele 3 ţinuturi ce alcătuiesc acest teritoriu românesc – ţinutul de suflet, ţinutul material şi ţinutul auric – dar şi toate sufletele, trupurile şi aurele Oamenilor, Adamilor, şi toate sufletele, trupurile şi aurele fiilor Oamenilor, Adamilor, sâmtemiile creştine cu adevărat, ce vieţuiesc aici împreună cu Adamii, se află în părtăşie sufletească, trupească şi aurică, cu DUMNEZEU, prin sufletul, trupul şi aura lui DUMNEZEU, făcut Hristos pentru ei toţi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.