miercuri, 24 august 2016

Portile zeilor din inframateric


Contrapartea Energetică A Ţinutului Material Românesc este puntea de comunicare prin deschiderea de pe Pământ a unor uşi pe partea pământească, a PORŢILOR ZEILOR, adică a unor unor Portaluri, ce încă mai permit comunicarea Oamenilor din Lumea Materială (Zeii întorşi) cu Zeii neîntorşi încă, adică cu Oamenii, Adamii căzuţi demult din îndumnezeirea duhului lor, şi care încă se mai joacă de-a Zeii fără de Dumnezeu. Şi aceşti Zei mai deţin încă aici,aşezări de unde sabotează prin slugile lor, maeştrii spirituali, misiunea Zeilor dezactivaţi, întorşi la Dumnezeu şi încarnaţi în suflet, trup şi aură de român. Fiinţele ce mişună în aceste locuri sunt duhuri de Zei mari şi mici, neîntorşi încă la Dumnezeu, duhuri îngereşti căzute şi duhuri căzute ale naturii, cu toţii aflaţi în slujba unui Zeu mai mare, sau independenţi de Zei. Aceşti veghetori întunecaţi, luptă din răsputeri să imprime în fiecare român alte scopuri prin care să se folosească de sufletul, trupul şi aura lor de român, decât înspre vindecarea duhurilor lor. Veghetorii întunecaţi de pe tărâmul contrapărţii energetice a Ţinutului Material Românesc, sabotează cele 2 Mari Lucrări Hristice care se desfăşoară de 2008 ani încoace, pe Teritoriul Actual Al României:


1 – Marea Lucrare De Vindecare Şi Reabilitare prin tipul Hristic românesc de suflet, trup şi aură de român, a tuturor duhurilor îmbolnăvite, defectate de Oamenii, Adamii căzuţi, în joaca lor de-a Zeii fără de Dumnezeu.  

2 – Marea Lucrare De Naştere Din Nou, De Înfiere, De Vindecare pe timpul vieţii şi de mântuire prin tipul Hristic românesc de suflet, trup şi aură, a tuturor generaţiilor de sâmtemii de pe teritoriul românesc, adică a tuturor generaţiilor de fii şi fiice ale Oamenilor, Adamilor, căci aceşti fii şi fiice ale oamenilor trăiesc o singură existenţă. Căci, ce însumează în ele aceste 2 mari lucrări Hristice, mesianice decât cele 2 modele dumnezeieşti universale de salvare a fiilor căzuţi ai lui Dumnezeu, oamenii, Adamii, şi a nepoţilor Lui, fii şi fiicele fiilor Lui?
Acţiunea întunecată de sabotare a procesului de vindecare şi de reîntoarcere a Omului la Dumnezeu, prin stricarea celor 3 tipuri de părtăşie dumnezeiască se realizeaza astfel:

1 - Sabotarea părtăşiei românului cu Hristos şi cu părinţii săi  

Cum poţi să sabotezi cel mai bine salvarea unui Om, Adam, fiu al lui Dumnezeu, care îşi poate vindeca duhul lui îmbolnăvit, numai prin sufletul, trupul şi aura sa de tip Hristic, decât stricând, distrugând acest model, acest tip Hristic românesc de suflet, trup şi aură? Cum poţi să strici, să defectezi, să îmbolnăveşti partea de mijloc a sufletului trupului şi aurei românului, parte alcătuită din bucăţi luate din sufletul, trupul şi aura lui Dumnezeu făcut Hristos, dar şi din bucăţi luate din sufletul, trupul şi aura părinţilor lui?  Strică părtăşia, comunicarea dintre român şi Hristos, ca părţile lui Hristos, Interiile Hristice să se stingă şi să dispară din partea din mijloc a sufletului, trupului şi aurei românului. Căci părţile Hristice, Interiile Hristice ce alcătuiesc partea de mijloc a sufletului, trupului şi aurei românului, încă se tăinuie privirii românului antrenat să ia seama doar la cei şi la cele fără de Hristos în ele, dar care se des-tăinuie privirii românului obişnuit în timp, să privească cu precădere spre cei şi spre cele pline de Hristos. Aceste Interii Hristice se văd privite prin clarvedere, ca miliarde de particule ce alcătuiesc corpurile şi organele sufletului, trupului materic şi aurei, particule aşezate şi grupate în aceste trupuri şi organe ale lor, în funcţie de conţinutul, de esenţa lor. Astfel Dumnezeu a devenit Hristos pe cruce, când a luat din sufletul, din trupul şi din aura Lui, părţile esenţiale, ce lipseau din sufletele, din trupurile şi din aurele Adamilor, şi fiilor Adamilor, adică ce lipsea fiilor Lui şi nepoţilor Lui din sufletul, din trupul şi din aura lor: 
1 - Mila si Cruţarea Celui În Care Nu Este distrugerea, cu mila din EL, pentru toţi cei asupriţi, şi pentru cei care nu arată milă din cauză că nu o cer
2 - Milostivirea Celui Izvorâtor de Iertare, A Celui În Care Nu Este Greşeală, cu iertare din EL, pentru cel greşit faţă de toţi, si pentru toţi cei năpăstuiţi de cel greşit
3 - Milostivirea Celui Izvorâtor Al Vieţii Veşnice, cu Viaţă Veşnică din EL, pentru cel lipsit de Viaţa Veşnică
4 - Milostivirea Celui Bogat În Toate, cu Bogăţie din EL, pentru cel lipsit de toate.  

Aceste părţi energetice formau, alcătuiau sufletul, trupul şi aura lui Dumnezeu, făcut Hristos, adică IUBIRE NESFÂRŞITĂ, şi pentru român, acum 2008 ani. Odată stricată părtăşia românului prin sufletul, trupul şi aura sa, cu sufletul, trupul şi aura lui Hristos, prin interiile Hristice, capacităţile precum dreptatea, mila, iertarea, ajutorul la greu, bunătatea, se sting uşor din partea de mijloc a sufletului, trupului şi aurei românului, împrumutate lui de Hristos, pe timpul unei vieţi. Un astfel de român stricat de Hristos, se va strica şi faţă de părinţi. Un astfel de român va fi făţarnic, nedrept, fără milă, neiertător, nesăritor la greu, şi fără bunătate în relaţia sa cu fiinţele care l-au adus pe Pământ şi l-au hrănit, părinţii, pe care îi va privi ca pe servitorii lui, buni de aruncat când nu mai pot fi storşi. Sufletul, trupul şi aura părinţilor nu vor rezista în faţa acestor atacuri energetice de gând, de cuvânt şi de purtare ne –Hristice susţinute, pe tot timpul unei vieţi. Iată prin urmare Cauza Cea Ascunsă a tuturor învăţăturilor mincinoase ale zeilor propovăduite şi pe teritoriul românesc prin slugile lor, marii”maeştrii spirituali”. Ei urmăresc depărtarea românului de Hristos pentru ca, copii români să piardă pe Hristos din ei, ca să fie răi cu părinţii lor, şi pentru ca părinţii lor înrăiţi, să piardă pe Hristos din ei şi să răspundă la răutatea copiilor, cu răutatea lor. Căci ce se întâmplă cu părinţii mei când eu, copilul român, şmecher mare şi băiat de băiat, le supun zilnic sufletele, trupurile şi aurele la atacuri energetice întunecate, de joasă frecvenţă, adică cu gândurile cu cuvintele şi cu purtările mele?Atunci, sufletul părinţilor va suferi afecţiuni, arsuri, tăieturi, mutilări, iar durerea şi apoi defectele, bolile de tot felul le vor copleşi sufletele, trupurile şi aurele. Privit prin clarvedere un astfel de suflet de părinte arată cum arată un trup fizic călcat de tren. (Dar câţi copii români care se cred mai deştepţi decât părinţii lor intuiesc asta cu deşteptăciunea lor?). Dar dacă eu, copilul român distrug în timpul unei vieţi sufletele, trupurile şi aurele părinţilor mei, ce se întâmplă cu părţile mele de suflet, de trup şi de aură, care se află în ei? Răspunsul este că se vor distruge şi ele. Dar ce se va întâmpla cu părţile de suflet, de trup şi de aură ale părinţilor mei, părţi care alcătuiesc mijlocul sufletului, trupului şi aurei mele? Răspunsul este că se vor distruge si ele odată cu sufletele, trupurile şi aurele părinţilor, iar sufletul, trupul şi aura mea se vor îmbolnăvi.  

1 - Căci dacă Îl distrug pe Hristos, care este în mine, automat distrug şi părţile mele din EL, mă distrug pe mine din EL, aşa că de ce mă mai mir că nu mă ajută şi că după ce plec de pe Pământ nu mai ajung la El? 
2 – Şi când îi distrug pe mama şi pe tata, care sunt în mine, automat distrug şi părţile mele din ei, mă distrug pe mine din ei, iar odată cu distrugerea lor, se distrug şi părţile lor care sunt în mine şi din care sunt făcut… Căci aici se ascunde tâlcul ascultării de legea 1 de funcţionare ideală pe timp de o viaţă, a Omului prin suflet, trup şi aură, fără probleme şi boli, lege dată Omului de către Dumnezeu cu gura Lui: 
"Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine "
 "Să nu iei în deşert numele DOMNULUI…"
"Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca să ţi se lungească zilele…" 
(Exodul, capit.20, vers: 3, 7, 12) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.